Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Valósághű forgó fejű dildó 10'' dual layered silicone rotator brown 25 cm

Ár:
27.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.
Gyártó: Lovetoy

Lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, 10 rezgési és 10 forgási funkcióval rendelkező, erezett felületű vibrátor, melynek hegye 360°-ban forog. A rezgések és forgások vezeték nélküli távirányítóval is szabályozhatók.
A legéletszerűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált herékkel, amelyek kívül és belül egyaránt hiteles érzést keltenek. Imádni fogod a teste természetes tapintását, amely hihetetlenül valósághű puhasággal büszkélkedhet szilárd belső maggal, amely olyan érzést kelt, mint egy igazi erekció. Míg a lekerekített, élethű fej és a vénás nyél belsőleg gondoskodik a kéjről, a szívóalap tökéletessé teszi a kéz nélküli játékhoz, hevederrel vagy anélkül.
Főbb jellemzők: Kétrétegű platina szilikonból készült. Belül kemény szilikon, kívül ultra puha szilikon. Kézzel készített vibrátor hiperrealisztikus erekkel. Szuper igazi élmény ezzel a vibrátorral, amely minden centit megér. Kiváló minőségű műpénisz, amely egy életre szóló örömet nyújt. Anyaga: Platina szilikon, ftalát mentes, latex mentes.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    Szexshopban vásárolni jó, mert ezekben a boltokban különféle termékeket és ötleteket kínálnak a szexuális élvezetek és örömök növelésére. Ezek a boltok számos különböző terméket kínálnak, mint például fehérneműket, szexuális olajokat, vibrátorokat, szexi játékokat és egyéb kiegészítőket. Ezek a termékek segíthetnek a férfiaknak és a nőknek abban, hogy fokozzák a szexuális örömök élményét, és megújítsák a szerelmi életüket.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Barna
Anyag Szilikon
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző forgófejes
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 21 - 25
Átmérő 4,5 - 4,9

English

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.

Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

  • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Shopping in a sex shop is good, because in this sex shop they offer various products and ideas to increase sexual pleasure and pleasure. The intimate center offers many different products such as underwear, sex oils, vibrators, sex toys and other accessories. These products can help men and women to enhance their experience of sexual pleasure and renew their love life.

Keresés