Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Világító dildó tapadókorogos 10 lumino play 25,5 cm

Ár:
10.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

25,5 cm-es valósághű kivitelben világítós dildó. Pénisz formájú, kétrétegű, bőrszerű tapintású anyagból készült, flexibilis, sötétben kék színben világító, motor nélküli, erezett felületű, herékkel kiegészített dildó. Ajánlott napközben fénynek kitenni a legjobb hatás érdekében. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt.
Világítsa meg örömeit a Lumino játék műfarokkal. A Lumino játék vibrátor rengeteg izgalmas szórakozást kínál a lámpák lekapcsolása után. Sötétedés után színes, látható kék fényt bocsát ki.
Maga a dildó biztonságosan használható és pénztárcabarát TPE anyagokból készül. Függetlenül attól, hogy vaginális vagy anális behatolásra vágyik, ez a sötétben világító pénisz garantáltan egy felejthetetlen szórakozást nyújt számodra.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Lumino play rendkívül valósághű textúrájú és erezett kialakítású, amely fokozza a vaginális és az anális stimulációt. Meglehetősen puha és rugalmas, elég erős az erőteljes használathoz és a felcsatolhatónak is. A játékot napközben fénynek kell kitenni a legjobb éjszakai fényhatás érdekében. Mossa le meleg vízzel és enyhe szappannal. Száraz hűvös helyen tárolandó, és kerülje az érintkezést más játékokkal. Főbb jellemzők:

  • Testbiztos TPE-ből készült.
  • Nem mérgező világító porral átitatva.
  • Törtfehér színű, kék fényű.
  • Valósághű bőrvonalak és vénás textúrák.
  • Erős tapadókorongos talp, kábelköteg-kompatibilis.
  • Tökéletes vaginális játékhoz vagy anális felfedezéshez.
  • Ftalát mentes. Latex mentes.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után segédeszköz tisztítóval kell lemosni, majd meleg vízzel leöblíteni. 

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Személyes vásárlás üzletünkben, Intim Center szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap. Az Intim Center szexshopban minden erotikus segédeszközt megtalálsz, ami egy feledhetetlen erotikus estéhez elengedhetetlen.

Külső raktáron Igen
Szín Színtelen
Anyag TPE
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 26 - 30
Átmérő 5 - 5,4

Keresés