Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nagy eres dildó 10.5 dual layered platinum silicone cock 26,5 cm

Ár:
19.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

26,5 cm-es pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, herékkel kiegészített, hajlítható dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Hossz 26,5 cm, átmérő Φ 4,8 cm.
A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy Dual rétegű szilikon natúr kakas hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül- belül hiteles érzést keltenek.
Imádni fogod a tested természetes tapintását, amely hihetetlenül valósághű puhasággal büszkélkedhet, szilárd belső magjával, amely olyan érzést kelt, mint egy igazi erekció. Míg lekerekített élethű feje és erezett nyele belsőleg gondoskodik az üzletről . A szívóalap tökéletessé teszi a kéz nélküli játékhoz , hevederrel vagy anélkül.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

  • Ergonomikusan készült kétrétegű platina szilikonból
  • Belül kemény szilikon, kívül ultra puha szilikon
  • Kézzel készített vibrátor hiperrealisztikus erekkel
  • Szuper igazi élmény ezzel a szilikon vibrátorral, amely minden centit megér
  • Kiváló minőségű vibrátor, amely egy életre szóló örömet nyújt
  • Anyaga: Platina szilikon, ftalát mentes, latex mentes
A szexuális célzattal kínált termékek közül, ez egy jó választás ár és tudás tekintetében. Keresett termékünket nézed a Dildók kategóriában, a vevők jó véleménnyel vannak róla.
  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Anyag Szilikon
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 26 - 30
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés