Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kétrétegű nagy dildó 26 cm-es tapadótalpas platinum silicone cock

Ár:
40.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

26 cm hosszú 7,7 cm vastag rendkívül puha műpénisz. A legélethűbb elégedettségre tervezett Love Toy King méretű, kétrétegű szilikon természetű kakas hihetetlenül élethű kétrétegű tengellyel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül-belül autentikus érzést keltenek. Hihetetlen méretei el fognak csábítani. Erőteljes tapadókorongos alapja lehetővé teszi, hogy bármilyen sík, sima felületre rögzítse a randy kihangosított utazáshoz! Kötélesztétikai élvezeti kialakításával ez a csajos fiú biztosan hihetetlenül elárasztana.
Ultrapuha, kétrétegű szilikonból készült, imádni fogod a testeddel szembeni természetes érzést, amely hihetetlenül valósághű puhasággal büszkélkedhet, szilárd belső maggal, amely olyan érzés, mint egy igazi erekció. Lekerekített, élethű feje és erezetes tengelye belsőleg gondoskodik az üzletről. A szívótalp tökéletessé teszi a kihangosított játékhoz, hevederrel vagy anélkül.
Kétrétegű platina szilikonból készült. Belül kemény szilikon, kívül ultrapuha szilikon. Szuper igazi érzésélmény ezzel a dildóval, amely minden centimétert megér. Kiváló minőségű King-méretű dildó, amely életre szóló örömet nyújt. Ez a fantasztikus dildó igazán hihetetlen érzés lesz a bőrödön.
Lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, kötelet formázó stimuláló felülettel ellátott, herékkel kiegészített, hajlítható dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. A piac legvalósághűbb és legjobb részleteivel készült, ez a King-size dildó az, amit nem akarsz csinálni. Kétrétegű természetes szilikon anyagokkal és szokatlan részletekkel és domborművekkel rendelkezik. Lekerekített hegygel, harántcsíkolt herékkel és húrokkal teli testtel az extra belső stimuláció érdekében. Az alján egy erős tapadókorong található, így szinte bármilyen sík felületre elhelyezheti, és hevederekkel használhatja.

A 10.5'' dual layered platinum silicone cock with rope tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha az Intim Center kínálatából raktáron lévő terméket rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha hatalmas élvezésre készülsz, akkor a Kétrétegű nagy dildó 26 cm-es tapadótalpas platinum silicone cock mellé válassz valami dizájnos szexjátékszert is.

Személyes vagy online vásárlás

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 7 - 7,9
Hossz 26 - 30
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés