Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadótalpas dildó barna 7' dual layered platinum silicone

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr kakas hihetetlenül élethű a kétrétegű nyéllel, domború fejjel, amely hiteles érzést kelt kívül és belül egyaránt. Imádni fogod a természetes érzést a testeden, amely hihetetlenül valósághű lágyság szilárd belső maggal, amely olyan érzést nyújt, mint egy igazi erekció. Míg a lekerekített, élethű fej és a vénás nyél belsőleg gondoskodik az üzletről, a lapos talp tökéletessé teszi a kéz nélküli játékhoz, hevederrel vagy anélkül.
Főbb jellemzők: Belül kemény szilikon, kívül rendkívül puha szilikon, kétrétegű platina szilikonból készült. Szuper igazi élmény ezzel a szilikon vibrátorral, amely minden centit megér. Kiváló minőségű vibrátor, amely egy életre szóló örömet nyújt.
Pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, hajlítható dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Anyaga folyékony szilikon, ftalátmentes, latexmentes, a műpénisz átlagos mérete: 18 x 3,6 cm, a 6 cm átmérőjű szilikon szívótalpon.

A 7'' dual layered platinum silicone cock brown tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha rendelsz a küldeményeket az üzlet neve nélkül, átlátszatlan csomagolásban küldjük! Most a te élvezetedről döntesz, a Dildók cikkek közül ha ezt megvásárlod, magadnak veszel jót!

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés