Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Üreges felcsatolható dildó 19 cm Silicone hollow 7 strap-on black

Ár:
21.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - Fetish Fantasy Extreme

Mindig kemény és mindig kész! Valósághű, üreges pántos dildó rugalmas pántos hevederrel. A heveder állítható szinte bármilyen tesmérethez. Teljes hossz 19 cm, belső hosszúság 13,3 cm, behelyezési hossz 17,8 cm, belső Ø 3,2 cm. Szilikon, ABS anyagokból készült.. Férfiaknak készített üreges, saját péniszre helyezhető, pénisz formájú, heretartós, erezett felületű. Az Elite Silicone gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így valósághű stimulációt élvezhet a használó. A Fetish Fantasy Extreme Strap-On az üreges felcsatolható dildó ideális játék kezdők számára, de bárki hordhatja. Alkalmas az ED-vel (erekciós zavarral) kűzdő férfiak számára is, hiszen lehetővé teszi, hogy élvezze a szenvedélyt és a szexet. A rögzítőszalagok szilikonból készültek.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Csúsztassa a pántokat addig, amíg derékban szorosan nem illeszkedik! Amikor a combszíjak is szorosak, csatlakoztassa a hátul lévő műanyag csatokat egymásba! Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Nézze meg a tulajdonságokat, és ha tetszik a rendelést rögtön intézzük! Ha van készleten akár személyesen jöhet megvenni az Intim Center szexshopba. Ha külső raktáron van 3 napon belül beszerezzük. A szexáruház Felcsatolható eszközök kategória termékpalettáját igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet, ha ez nem tetszik akkor nézelődjön tovább!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 16 - 20
Termékcsoport dildóval
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete

Keresés