Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hámba is illeszthető műpénisz herékkel triple density cock with swinging balls

Ár:
28.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. április 27.
Gyártó: King Cock
Strapon és dildó. Érezd a különbséget! A King Cock Plus Triple Density vibrátor új és továbbfejlesztett Fanta Flesh anyagból készül, amely belül merev és kívül puha. Minden King Cock felelősségteljesen kidolgozott, megfelelő anyagokkal, és gondosan ellenőrzik, hogy megfeleljenek a legjobb minőségi irányelveinknek. Minden King Cock remekművet teljes magabiztossággal élvezhet.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Reális lengő golyók. A speciálisan tervezett herék és a floppy zsák ultrrealisztikus lengő golyóként érzik magukat minden lendületnél!

  • Nagyobb realizmus: Az élethű külső bőr simán tapintható, míg a belső tengely merev és egyenes, mint egy tényleges pénisz, így az élvezet élménye a lehető leghűbb a való élethez!
  • Kevesebb illat: A továbbfejlesztett formula jelentősen csökkenti az illatot, amely más TPE alapú termékekkel társítható.
  • Javított tapadókorong-stabilitás: A szilárd tapadókorongot a nagyobb tapadás érdekében újratervezték, ami több sokoldalúságot és kényelmet biztosít Önnek a használat során.
  • A széles aljzat kompatibilis a hevederrel: A tapadókorong szükség esetén kompatibilisvé teszi ezt a King Cock Plus® Triple Density dildo hámot is.

A Hámba is illeszthető műpénisz herékkel triple density cock with swinging balls sikeres termék, angol neve: Strapon 7" triple density cock with swinging balls. Az Intim Center szexshop az első az országban, ha panasz lenne ránk bizonyosan hallottál volna róla, mert évtizedek óta nyitva vagyunk.

King Cock Triple Density Plus 7 hüvelykes gömbös kakas a Pipedream termékekből. Érezd a különbséget! A King Cock Plus Triple Density vibrátor új és továbbfejlesztett Fanta Flesh anyagból készül, amely belül merev és kívül puha. Minden King Cock-ot felelősségteljesen, megfelelő anyagokkal készítenek, és gondosan ellenőrzik, hogy megfeleljenek a legjobb minőségi irányelveinknek. Minden King Cock remekművet teljes magabiztossággal élvezhet. Főbb termékjellemzők: reális lengő golyók. A speciálisan tervezett herék és a hajlékonylemez zsák ultrarealisztikus lengő golyóként érzik magukat minden lendületnél! 

Nagyobb realizmus. Az élet, mint a külső bőr, sima tapintású, míg a belső tengely merev és egyenes, mint egy tényleges pénisz, így az élvezet élménye a lehető leghűbb a való élethez! Kevesebb illat. A továbbfejlesztett formula jelentősen csökkenti az illatot, amely más hőre lágyuló elasztomer TPE alapú termékekkel társítható. Javított tapadókorong-stabilitás. A szilárd tapadókorongot a nagyobb tapadás érdekében újraterveztük, ami több sokoldalúságot és kényelmet biztosít Önnek a használat során. A széles talp a hevedereken hevederrel kompatibilis. A tapadókorong ezt a King Cock Plus Triple Density dildo hámot is kompatibilisvé teszi, ha szükséges.

Külső raktáron Igen

Keresés