Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Realiszikus dildó 7.5'' (19 cm) flawless clear

Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Ez a hibátlan tiszta Dildo segít felfedezni az öröm új szintjeit! Kifejezetten a szuperrealizmusra formázva és egyedülálló Dildo dizájnnal a maximális élvezet érdekében. Ez egy új speciális TPE technika, amely majdnem olyan tiszta, mint az üveg!
A Dildo nagyon rugalmas, szagtalan, latex- és ftalátmentes! Ez a TPE bőrbiztos, átlátszó játék ideális választás a szexjátékok játékosainak. Ez a hihetetlenül sokoldalú Dildo puha és kényelmes rugalmassággal, amely könnyen alkalmazkodik kedvenc pozícióihoz. Ez az, amire szüksége van, hogy kielégítse behatolási vágyait, függetlenül attól, hogy egyedül vagy társával játszik.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Realisztikus kialakítású, puha anyagból készült, rugalmas, átlátszó, erezett felületű, herékkel kiegészített dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Jellemzők:
- Bőrbiztos TPE -ből készült,
- Ftalát mentes
- Latex mentes
- Illatmentes
- Gyönyörű, átlátszó illusztráció
- Puha és rugalmas, megkönnyíti a behelyezést.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vedd meg nyugodtan a Realiszikus dildó 7.5'' (19 cm) flawless clear cikket, mi korrekten, gyorsan és rugalmasan intézzük a rendelésedet, csupán pár munkanap és már nálad is van a csomag, legyen szó 
Vízbázisú síkosító javasolt. 

Bizonyosan örülnél ennek a klassz terméknek, tedd a kosárba, és nézelődj még. Ha nem találsz olyat ami jobban tetszik, akkor nem kell visszakeresni.

Külső raktáron Igen
Szín Színtelen
Anyag TPE
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés