Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Letapasztható 8'' sliding skin dual layer dildó barna ii

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 19.
Gyártó: Lovetoy

Kézzel készített, pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, hajlítható, csúsztatható bőrrel ellátott dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető, amely fel-le lecsavarható. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Mivel szexüzlet és online szexshop is vagyunk, rendeléssel és személyes vásárlással is hozzájuthatsz a termékhez.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kétrétegű csúszóbőr anyagból készült az élethű érzés érdekében. Egy speciális kettős sűrűségű technológia szimulálja az erekciós pénisz érzését, és a felhasználó élvezheti a puha külső bőrt és a kielégítően feszes középpontot. Ez a valósághű dildó nagyon könnyen hajlítható bármilyen formára. Vízbázisú síkosító javasolt. Az Intim Center szexshop több évtizedes tapasztalat alapján válogatja meg a termékkínálatát. Vedd meg bátran ennyiért, mert az első alkalom után az élmény feledteti az árat!

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző letapasztható
Szín Barna

Keresés