Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Realisztikus letapasztható dildó 9" dual density silicone cock light

Ár:
29.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - King Cock Elite
Realisztikusan kialakított, kiváló minőségű Elite Silicone™-ból készített, merev belső tengellyel, de puha külsővel rendelkező, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású, motor nélküli, erezett felületű dildó. Ez a gyönyörű, 9" es, kettős sűrűségű szilikon játék hiperrealisztikus pénisz, amely valódi bőrnek érződik. Maga a dildó kemény, mégis rugalmas szárral rendelkezik, amely bármilyen pozícióba illeszkedik. A dildónak van egy erős tapadókorongja, amely szilárdan és biztonságosan tapad bármilyen sima felülethez a kéz nélküli használathoz. Tökéletesen illik a hevederekhez.

Népszerű árucikk a Realisztikus letapasztható dildó 9" dual density silicone cock light, szeretnél te is? Mi ajánljuk, mert panasz még nem volt rá.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni!
Ezért az erotikus produktumért nem sok a 29.500 Ft.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű
Termék címkék: letapasztható, nőknek, realisztikus

Keresés