Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Forgó fejű dildó rotátor 9'' dual layered silicone rotator brown 23 cm

Ár:
25.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Hihetetlenül élethű kétrétegű tengellyel és valósághű domború fejjel, a Lovetoy kétrétegű szilikon természetes kakas autentikus csúcspontot teremt a hihetetlen rezgések és forgások 10 módjával.
Kényelmesen USB-újratölthető és teljesen távirányítós, ami abszolút ritka a kétrétegű szilikon dildók piacán. Az újratölthető dildó egyedi és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően távirányítóval vagy anélkül is használható. A legalább 30 láb hosszú távvezérlésű funkcióval hihetetlenül jól szórakozhat partnerével vagy pusztán egyéni játékkal.
A sok további funkcióval továbbra is megőrizzük a kétrétegű bőr érintetlenségét. Imádni fogod a természetes érzést a testeddel szemben, amely hihetetlenül valósághű puhasággal büszkélkedhet, szilárd belső maggal, amely olyan, mint egy igazi erekció. A szívótalp tökéletessé teszi a kihangosító játékhoz, hámmal vagy anélkül.
Lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, 10 rezgési és 10 forgási funkcióval rendelkező, erezett felületű dildó, melynek hegye 360°-ban forog. A rezgések és forgások vezeték nélküli távirányítóval is szabályozhatóak.
Ha mégsem online vásárolnál, üzletünkben eladóink már több éve foglalkoznak erotikus termékekkel, így bármilyen kérdésre szakszerű segítséget tudnak nyújtani.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. 
  • 10 rezgés- és forgásmód
  • 100% vízálló és akár 30 láb távvezérelt
  • Teljesen újratölthető dildóhoz és távirányítóhoz egyaránt
  • Büszkén készült kétrétegű platina szilikonból
  • Belül szilárd szilikon, kívül ultrapuha szilikon
  • Material:Platina szilikon, ftalátmentes, latexmentes

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt. A 25.500 Ft vételárat ha rászánod, akkor vásárold meg nyugodtan, jól választottál. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    Szexshopban vásárolni jó, mert ezekben a boltokban különféle termékeket és ötleteket kínálnak a szexuális élvezetek és örömök növelésére. Ezek a boltok számos különböző terméket kínálnak, mint például fehérneműket, szexuális olajokat, vibrátorokat, szexi játékokat és egyéb kiegészítőket. Ezek a termékek segíthetnek a férfiaknak és a nőknek abban, hogy fokozzák a szexuális örömök élményét, és megújítsák a szerelmi életüket.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Barna
Anyag Szilikon
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző forgófejes
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 21 - 25
Átmérő 4,5 - 4,9

English

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.

Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

  • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Shopping in a sex shop is good, because in this sex shop they offer various products and ideas to increase sexual pleasure and pleasure. The intimate center offers many different products such as underwear, sex oils, vibrators, sex toys and other accessories. These products can help men and women to enhance their experience of sexual pleasure and renew their love life.

Keresés