Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Realisztikus letapasztható vibrátor 22,86 cm - 9" vibrating cock light

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: King Cock

Minden részlet azért készült, hogy a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtsa, amit valaha elképzeltél. A hajlítható gerincnek köszönhetően egyszerűen hajlítsd a péniszt a kedvenc formádra, hogy mindig eltaláld a megfelelő pontot. A többsebességes tekerőgombbal fokozhatod az élvezetet, és az ultranagy teljesítményű rezgések elvarázsolnak majd. Mivel vízálló, akár a zuhany alatt, a pezsgőfürdőben vagy a fürdőkádban is használhatod.

Az extra erős tapadókorongos alap szinte bármilyen sima, lapos felületre rögzíthető, és kompatibilis a felcsatolható hámokkal is. Rögzítsd a padlóra, falra, csempére vagy akár az ágy végére, és stabilan a helyén marad. Mindig használd a kioldó fület a tapadókorong eltávolításához használat után. A tapadókorong könnyen leszerelhető a vibrátorról, ha lecsavarod az alapról, így kényelmesebben használhatod kézi játék közben.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, könnyen kezelhető, kissé ívelt, állítható rezgési erősségű, erezett felszínű, hajlítható vibrátor. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. 3*AAA elemmel működik.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Vízbázisú síkosító javasolt.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletünkbe, mert más különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag PVC
Átmérő 5,5 - 5,9
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű

Keresés