Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A Bathmate péniszpumpák forradalmi termékek a pénisznagyobbításban

A Bathmate péniszpumpák forradalmi termékek a pénisznagyobbításbanBathmate péniszpumpák egy forradalmian új, pénisz hidropumpák sorozat, kompakt készletben. Ha komolyan gondolja a pénisz természetes megnagyobbodását, akkor a professzionális Bathmate hidraulikus szivattyúra van szüksége! A modell elérte a lombikban a maximális nyomást. Növeli a pénisz hosszát és átmérőjét, megnöveli a fejét. 25-30% -os növekedés az eredeti hidraulikus szivattyúval végzett rendszeres edzéssel A szivattyú a víz nagy sűrűsége miatt erőteljes, egyenletes vákuumot hoz létre.

A péniszpumpák kínálata nagy, de ha egy prémium kategóriás péniszpumpa megvásárlásán gondolkodsz, akkor mindenekelőtt a BathMate eszközeit érdemes kipróbálnod, amelyeket nálunk eltérő méretekben, illetve átlátszó kivitelben, valamint piros és kék színben is megtalálhatsz. Ezekkel a pénisz nagyobbítása nem okoz gondot.

A Bathmate HydroXtreme előnyei

- A szívóteljesítmény 28% -kal, 0,7 barra nőtt a Hydromax termékcsaládhoz képest. A szivattyú nagy teherbírású és kopásálló.
- Az új Xtreme szelep lehetővé teszi, hogy nyomást teremtsen egy fújtatóval, a lombikot maga ellen nyomva, és egy kézi izzóval. Most a szelepet az óramutató járásával megegyező irányba forgatva lehet blokkolni. Megjegyzés: Az izzóval ellátott szivattyúrendszer hatékonyabb a sebesség és a kényelem szempontjából.
- A lombikból a víz kiszivattyúzására szolgáló kézi izzó lágy és rugalmas anyagból készül, ami lehetővé teszi a nyomás nagyon könnyű létrehozását és a nyomás pontosabb szabályozását. Az izzószivattyú leegyszerűsíti a hidraulikus szivattyú nyomásának szabályozását, növeli a szívóteljesítményt és ezáltal az eredményeket.
- Az izzót és a hidraulikus szivattyút összekötő tömlő kiváló minőségű anyagból készült, így gyakori használat esetén sem kopik el.
- Hosszú betétes párnapárna - Ez egy teljesen új szintű kényelem a Bathmate Hydromax használatakor. A sima, hosszú betét akadályként működik, megvédi a pénisz tengelyét a lehetséges kényelmetlenségektől a hidropumpa használata közben.
- Speciális márkájú Bathmate kenőanyag. Ha nem tudja szorosan a testhez nyomni a hidraulika szivattyút, és a levegő bejut, akkor vigyen fel egy kis kenőanyagot, és a probléma megoldódik!
- A zuhanyszíj a legnépszerűbb kiegészítő a Bathmate hidropumpákhoz. Ez megkönnyíti a Bathmate HydroXtreme használatát a zuhany alatt.
- A tisztítókészlet egy speciális fúvókából áll, szivacs és műanyag pálca formájában, hogy megtisztíthassa a lombik teljes belső felületét.
- A Bathmate szabadalmaztatott péniszmércéje a legjobb eszköz a pénisz kerületének és hosszának mérésére.
- A hidraulikus szivattyú tárolásához a készlet tartalmaz egy speciális kemény tokot, amely sűrű szövetből készült.
- A speciális zár kényelmesen használható, és nem engedi, hogy bárki belenézzen a tokba.
- A készletben található egy speciális törülköző, amely minden munkamenet után szárazra törölhető egy hidropopmpuval.

Miért hasznos?
A szivattyú az erekció vaszkuláris és idegi mechanizmusait edzi. Növeli a pénisz szöveteinek rugalmasságát, javítja az érrendszeri tónust, növeli a vérkeringést és az anyagcserét. Nyomás hatására a pénisz legkisebb kapillárisai, amelyek korábban nem működtek, ismét bejutnak a vérkeringésbe. A vákuummasszázs kiküszöböli a kor corpora cavernosa életkorral összefüggő változásait, ami lehetővé teszi a férfi nemi életének meghosszabbítását.

A szivattyú használata mozgósítja a test erőit, és nem okoz függőséget És egy elasztikusan öntött, maximálisan nagy saját pénisz megjelenése sok férfit hatékonyabban érint, mint bármelyik pszichoterápia és gyógyszer. Bizalmat kelt bennük és növeli az önbecsülést. Rendszertelen szexuális aktivitás esetén a szivattyú enyhíti a kismedence torlódásait, és segít megelőzni az urogenitális rendszer betegségeit.             

Hogyan működik?
A szivattyú kiürítésével negatív nyomás vagy vákuum alakul ki a pénisz körül, és meg kell tölteni. Egyfajta vércsapda jön létre. A vér pedig a lehető legnagyobb mértékben kitölti a péniszt, sokkal nagyobbá teszi, mint egy normál erekció.

A vákuummasszázs során apró könnyek keletkeznek a pénisz szöveteiben, amelyek gyorsan együtt nőnek, új szövetet hozva létre. A szivattyú részlegesen gyengíti a testben a péniszt támogató szalagokat. Kissé kifelé nyúlik. Emiatt további érték növekszik. A Hydroxtreme3  mikropénisz rendellenességekkel rendelkező férfiak számára készült, és a tartományban a legkisebb. A modell alkalmas a férfiak egy merev pénisz (használata előtt a szivattyú): 3-8 cm hosszú, és legfeljebb 4 cm átmérőjű.                                                  

Hydroxtreme 5 alkalmas egyenes péniszű férfiak számára (a szivattyú használata előtt): 8-13 cm hosszú és legfeljebb 5 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 24,5 cm, belső átmérője 5,2 cm. Kellemes és kényelmes módot nyújt a pénisz növelésére.                                          

A Hydroxtreme 11  egy extra nagy hidraulikus szivattyú, amely egyenes péniszű férfiak számára alkalmas (a szivattyú használata előtt): 23-28 cm hosszú és legfeljebb 6 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 36 cm, az izzó hossza 29 cm, a belső átmérője 7, 5 cm-es

Bathmate HydroMax - hipoallergén és a test számára biztonságos anyagokból készült sorozat. Elősegíti a pénisz kiegyenesedését, helyreállítja a hatékonyságot, javítja az erekciót, meghosszabbítja a közösülés idejét. Szívóteljesítménye 0,55 bar, ami 35% -kal erősebb, mint a klasszikus Bathmate Hydro szivattyú. Az anyag fokozott szilárdsága és rugalmassága. A szivattyú hosszabb, kevesebb belső hajlítással. A harmonikaszivattyú egy extra puha, eltávolítható tömítést tartalmaz, amely szorosabb tömítést hoz létre, minimalizálva a szívóveszteséget; csökkenti a szükséges szivattyúzás mennyiségét. A tömítés egy merev csőhöz van rögzítve, amely megakadályozza a pénisz érintkezését a fújtatóval, és kizárja a herék hidraulikus szivattyúba jutásának lehetőségét. Az új szelep reteszelődik és zárható. Most könnyebb feltölteni a hidraulika szivattyút vízzel és szabályozni a kifolyást.A szelep tovább tartja a nyomást a szivattyúban, ami segít lerövidíteni a kívánt eredmény eléréséhez szükséges időt.

A HydroMax 3  egy olyan modell, amelyet mikropénisz-szindrómában szenvedő férfiak számára terveztek, akiknek a péniszük egyenes (a szivattyú használata előtt): 3-8 cm hosszú és legfeljebb 4 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 19,5 cm, az izzó hossza 14,5 cm, belső átmérője - 5,2 cm. Mérsékelt szívóerő - 0,55 bar.

HydroMax 5  - egyenes péniszű férfiak számára (a szivattyú használata előtt): 8-13 cm hosszú és legfeljebb 4,5 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 24,5 cm, az izzó hossza 19,5 cm, a belső átmérő 5 , 2 cm. A szivattyú működése a víz teljesítményén alapul, és nem igényel semmilyen készítményt vagy kenőanyagot, ami a szivattyút abszolút biztonságos termékké teszi.

HydroMax 7 - egyenes péniszű férfiak számára (a szivattyú használata előtt): 13-18 cm hosszú és legfeljebb 4,5 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 26 cm, az izzó hossza 22,5 cm, belső átmérője 5,3 cm A fújtatós szivattyú rendszer gyors és hatékony pénisznagyobbítást biztosít.

HydroMax 7 Wide Boy  - kivételként kifejezetten olyan férfiak számára készült, akik nem felelnek meg az átmérőjű standard hidraulikus szivattyúknak. Egyenes péniszű férfiak számára tervezték (a szivattyú használata előtt): 13-18 cm hosszú és legfeljebb 5,5 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 26 cm, az izzó hossza 22,5 cm, belső átmérője pedig 6,3 cm.

HydroMax 9 - olyan férfiak számára készült, akiknek természetes mérete meghaladja az átlagot, vagy azoknak, akik már kinőtték a HydroMax sorozat korábbi modelljeit. Felálló hímvesszővel rendelkező férfiak számára (a szivattyú használata előtt): 18-23 cm hosszú és legfeljebb 5,5 cm átmérőjű. A szivattyú teljes hossza 29 cm, az izzó hossza 24,5 cm, a belső átmérő pedig 6,3 cm.

Keresés