Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A BDSM erotika színesíti a szexet, útmutató kezdőknek

A BDSM erotika színesíti a szexet, útmutató kezdőknek A BDSM számos gyakorlatot tartalmaz: kötözés, verés, tűjáték és még sok más. Szinte mindenkinek vannak fantáziái bizonyos BDSM gyakorlatokkal kapcsolatban. De itt is felmerül számos kérdés. Hogyan lehet felajánlani a partnerének? Hogyan lehet biztonságossá tenni a gyakorlatot? Hogyan lehet a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező gyakorlatot megvalósítani? Hogyan válasszuk ki a megfelelő eszközöket az első élményhez? Megpróbáljuk megérteni mindezt a cikkben, útmutató BDSM kezdőknek.

A fétis és szadómazó cikkben már volt róla szó, de először meg kell érteni, hogy mik a vágyak, mi az ami vonzó. Ezt tovább beszélje meg egy partnerével, a BDSM gyakorlatok nem olyan dolgok, amelyeket hirtelen és váratlanul el lehet kezdeni. Tudja meg, hogy partnere ellenáll-e egy ilyen kísérletnek, és együtt határozzuk meg, milyen keménynek vagy lágynak kell lennie az ütésnek, és milyen BDSM kiegészítőket szeretne használni ehhez. 

A BDSM eszközkategóriái
- Ostorozáshoz (ostorok, ostorok, verem, korbácsok);
- Rögzítéshez (bilincs, bilincs, távtartó, rabság);
- Érzékszervi hiányhoz (öklendezés, süket maszkok, bekötött szemmel);
- Egyéb bdsm termékek (maszkok, sisakok, hámok , gallérok, harisnyakötők ).
 
Biztonsági technika
A BDSM gyakorlatok kezdőinek egy másik fontos szabálya, amelyet nem lehet elhanyagolni, az elme és a tudat józansága. Bármennyire is vonzó az a gondolat, hogy igyunk egy keveset, a kikapcsolódás és kikapcsolódás érdekében jobb, ha ezt nem tesszük. Végül is még kis mennyiségű alkohol is csökkenti a fájdalomérzékenységet, ami azt jelenti, hogy a sérülés megszerzésének és okozásának kockázata jelentősen megnő. És mivel az első ilyen tapasztalatról beszélünk, itt rendkívül fontos a történések teljes ellenőrzése és a partnerre való odafigyelés.
A következő lépés a stop szó meghatározása. Szokatlannak kell lennie, hogy véletlenül vagy valamilyen kontextusban ne nevezhesse meg. Lehet, hogy nem kell használnia, de ennek ellenére annak kell lennie, hogy azonnal leállíthassa a gyakorlatot, ha valami rosszul alakul

Nézzük a BDSM kellékeit

Kötözők
Első tapasztalatként jobb, ha a lehető leglágyabb készleteket használjuk. Ezek lehetnek puha, természetes bőrből készült eszközök (gallér, karperecek, nadrágok, láncokkal vagy övekkel való összeköttetés) - ezek a legkényelmesebbek és legbiztonságosabbak a használatukban, de gyakran nem túl költségkímélők. Ha még nem biztos abban, hogy folytatja-e a kötés gyakorlását, de kísérletezni szeretne, megvásárolhat egy poliészter készletet, ezek meglehetősen puhák és biztonságosak, ráadásul, ha szeretné, nagyon gyorsan és akár egyedül is elengedheti őket. Ezenkívül tökéletes egy speciális kötőszalag, amely csak a felületére tapad, és nem hagy nyomot a testen;

Korbácsolás
A verem itt nagyszerű lehetőség. Latexből, bőrből készülnek, szilikon vagy szöveti crackerrel. Ezeket attól függően választják ki, hogy milyen keményen vagy lágyan akar ütni. Az első kísérlet veremében az a jó, hogy vele a legkényelmesebb kezelni, és kiszámolni az ütés erejét és helyét. Ha nem vonzódnak a halmokhoz, használjon kicsi korbácsot, az ilyen eszközzel az ütközési terület nagyobb lesz, de az ütőerő és az irányosság kisebb. Ezenkívül az első korbácsolási élményhez használhat villáscsapokat (verőgép, evező), velük szintén könnyű irányítani az ütés erejét. Jobb, ha először nem használunk ostort, ostort és más nagyobb és komolyabb eszközöket. Először is, nem lesz kényelmes a hosszú hosszúságú bánásmód, másodszor pedig traumatikus;

Fájdalom játékok
Annak érdekében, hogy ez a gyakorlat biztonságos legyen, erősségét beállító eszközöket kell használnia. Például állítható nyomóerővel ellátott mellbimbók vagy szeméremajkak, vagy állítható méretű dilatátorok;

Anális játék
Ez is része lehet a BDSM gyakorlatának. De a biztonsági óvintézkedések itt pontosan megegyeznek a normális anális érintkezéssel: használjon elegendő mennyiségű kenőanyagot és kényelmes átmérőjű játékokat (például ne azonnal induljon el hevederrel, először használjon kis dugókat vagy láncokat);

Erőltetett orgazmus
Ehhez a fogadó oldalt általában kötéssel rögzítik, és megfelelő játékkal újra és újra a testre hozzák. Általában erre erős masszírozókat használnak, de biztonságosabb lesz például vákuum csikló stimulátort használni, mert ezek nem csökkentik az érzékenységet, és a masszírozóval ellentétben hosszan tartó használat esetén nem károsíthatják a nemi szerveket.

Shibari
Az egyik legnépszerűbb kötéstípus a kötözésben. Ehhez puha köteleket kell választania: pamut vagy poliészter. Ennek során figyelje a fogadó oldal állapotát, ellenőrizze a kötél feszességét. Ne próbálja meg azonnal végrehajtani a komplex hevedereket, kezdjen egyszerűen és jegyezze meg az algoritmust, hogy könnyedén kiszabadítsa partnerét. Ha először próbálkozik ezzel a gyakorlattal, ne használjon jutát vagy lenet, ezek a kötelek merevebbek és nehezebben köthetők.

Ha nehezen tudja eldönteni, hogy melyik gyakorlattal kezdje el merülni a témát, akkor a BDSM játékkészletei segítenek. És általában különféle játékokat tartalmaznak, például bilincseket, bilincseket, öklöket, szemmaszkokat, ütős eszközöket, vibrátorokat, dugókat és így tovább, minden a konfigurációtól függ. Az ilyen készletek előnye, hogy általában kifejezetten kezdőknek készülnek, és olyan eszközöket tartalmaznak, amelyek valószínűleg nem sérülhetnek meg.
Egy ilyen készlet segítségével kipróbálhatja a különböző gyakorlatokat, és eldöntheti, mi áll közelebb és érdekesebb az Ön számára. Természetesen nem soroltuk fel a BDSM összes aspektusát, de minden munkamenet szabályai ugyanúgy működnek. Mindennek közös megegyezéssel kell történnie, az első tapasztalatokhoz a legbiztonságosabb eszközöket kell használnia, és teljes mértékben ellenőriznie kell a folyamatot.
 
Ma a BDSM az egyik legnépszerűbb szexuális fantázia, nagyon sokan művelik is. És az alsó vagy felső szerepben lenni rendkívül érdekes. Vagy talán Ön és párja folyamatosan szerepet cserél. Mindenesetre érdemes kipróbálni, mert még akkor is, ha a BDSM nem lép be a szokásos nemi életébe, felejthetetlen szexuális élmény marad. Ezenkívül közelebb hozza Önt és növeli a pár iránti bizalom szintjét.

Keresés