Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A csiklószívó, a vákuumos klitorisz stimulátor a mennybe repít

A csiklószívó, a vákuumos klitorisz stimulátor a mennybe repít Persze nem így, ahogy a képen látszik, hanem a csiklóhoz kell helyezni. Magabiztosan kijelenthetjük, hogy új megoldást találtak a klitorális stimuláció módszerében. Kidolgozták a női öröm forrásának érintés nélküli érintésének új modelljét vákuumstimuláció és hullámpulzáció segítségével. A lányok számos véleménye azt jelzi, hogy a vákuumos, léghullámos csiklószívó és izgató eszközök használata során, ha nem akarják nyújtani az élvezetet, akkor néhány perc alatt elérik az orgazmust!

Az új típusú vákuumstimuláció úttörője a Womanizer cég volt, ám a német Satisfyer márka megerősítette sikerét, javította és kibővítette funkcionalitását. Utóbbi legfőbb győzelme a hihetetlenül megfizethető ár volt. Most az elit kategóriájába tartozó termékek átkerültek minden nő számára elérhető osztályba!

Kezdjük azzal, hogy megvizsgáljuk a léghullámos klitorisz stimulátor hatásmódját. Megkülönböztető és fontos jellemzője, hogy a termék használata során nincs kapcsolat a csiklóval. Az erogén zónát érintő finom szilikon fúvóka csak kissé tapad a csikló körüli területre. A csikló körül kialakult vákuum miatt gyengéd szívó- és lüktető masszázshatások jelentkeznek. A közvetlen érintkezés kizárása és más klitoris stimulánsok ily módon hatnak, az érzékenység nem vész el, az orgazmus gyorsabban jön létre, és az érzések ereje jelentősen megnő!

A felülvizsgálat befejezéséhez továbbra is tisztáznunk kell a vákuumhullámú érintés nélküli klitorsz stimulátor használatát. Az izgató készülék bekapcsolásához nyomja meg a gombot és tartsa lenyomva 2 másodpercig a termék aktiválásához és a minimális stimulációs mód bekapcsolásához. Szétterítve a szeméremajkakat a klitorisz kiszolgáltatásához Helyezze a fejet a lyukkal a csikló fölé olyan helyzetben, hogy a csikló a szilikon hegy csúcsának ovális lyukába essen.

Válassza ki az ideális stimulátor helyzetet, amely maximalizálja az élvezetet. A stimulátort már nem tudja mozgatni. Csak váltson a megfelelő módra és élvezze... A nagyobb kényelem érdekében használjon vízalapú síkosítót! Vigyázat a víz alatti használatra! Először kapcsolja be a Satisfyert, majd utána merítse a vízbe!

A vákuumstimulátorok alábbi modelljeit ajánljuk:

Keresés