Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A férfi sokkal jobban szeret majd, ha gyakrabban szexelsz vele

A férfi sokkal jobban szeret majd, ha gyakrabban szexelsz vele A férfinak szex kell, a nőnek szerelem írja a nők blogja. Ha a férfi mindent megkap a szexben, akkor imádni fogja a nőjét, a tenyerén hordozza, még el is mosogat a kedvéért. Ajándékokkal, kedvességgel halmozza el. Ha nincs szex, akkor jönnek a viták, duzzogások, más nő felé kacsingatás. A szerelem színtiszta vegytan, tudományos magyarázattal élve e bódult állapot a dopamin, az oxitocin, a tesztoszteron, az ösztrogén és a norepinefrin műve, amelyek az állatvilág emlőseit is ugyanúgy párkeresésre ösztönzik.

Szerelem, szex és női boldogság. Egy férfi sokkal jobban szeret, ha csak gyakrabban hagyod őt szexelni. Az oxitocin szerelemhormon, összebújós, kötődést elősegítő hormon, ami még közelebb hozza egymáshoz a párokat, a kapcsolat az őszinte ragaszkodásra, az elköteleződésre, és a kiegyensúlyozott, kielégítő szexuális élet pilléreire épül majd. Párkapcsolatokban élők úgy is fogalmazhatnak, hogy az oxitocin az érdeklődést fenntartó hormon, mely újra és újra vérátömlesztést ad a monogám kapcsolatoknak, új erővel, energiával, csillogással töltve meg azt. A férfiak csak a nők kedvéért bújnak össze szex után? Lehetséges. 

Van különbség a nemiség és a szeretet között. A szex fiziológiai aktus, amelynek eredményeként mindkét partner örömet szerez. Szeretkezve először belemerül a szeretet és az imádat érzelmi légkörébe. És hogy örömet szerez-e, az nagy kérdés. Nagyon jól lehet az is, hogy szeretet nélkül szexelsz. De szexelni is lehet meg szeretni is, de messze a legjobb a szerelem és a szex kombinációja.

Férfiak és nők százainak felmérése azt mutatta, hogy a nők elsősorban szeretetet szeretnének kapni a férfiaktól, a férfiak inkább szexuális partnerként tekintenek a nőkre.

A nők jobban szeretik
- ölelés;
- hosszú csókok;
- nyugodt előjáték;
- érzésekről beszélni az ágyban;
- érzelmi kitörések a szeretkezés során;
- románc.

A férfiak jobban szeretik
- spontaneitás;
- fizikai szenvedély;
- játékos egészséges szex.

A férfiak inkább célorientáltak; a nők elfoglaltabbak a kapcsolatok és kapcsolatok építésében. A legtöbb férfi inkább az egyszerű szexet, míg a nők inkább a szerelmet.

Ez nem azt jelenti, hogy a nők nem csak a szexet szeretik, a férfiak pedig nem törekednek a szerelemre. Ez csak a leggyakoribb trend. Néha, amikor szeretkezik veled, az ember nem mutat nagy lelkesedést. Ez azért van, mert titokban egyszerűen szexuális elégedettséget akar szerezni, de fél bevallani neked.

A férfiak többnyire jól tudják, hogy a szexuális kapcsolatok sztereotípiája mennyire rossz a szexuális forradalmat megelőző időszakban, amikor a két perces simogatásokat közösülés előtt és után normának tekintették. Ugyanakkor a férfiak meglepődtek a női hidegségen és elégedetlenségen.
Egyetlen önmagát tisztelő modern ember sem viselkedik kéjes állatként. Éppen ellenkezőleg, erőfeszítéseket tesznek önmagukra, és megpróbálják kimutatni szeretetüket, amikor éppen szexet akarnak.
Mi nők azt érezzük, hogy valami nincs rendben, megsértjük a férfiakat, nem is sejtve, hogy egyszerűen félnek nyíltan kifejezni nekünk vágyaikat.

A spontaneitás, a rohanás, a szenvedély a szex tulajdonságai, amelyek gyakran elvesznek az érzékibb, lassúbb, progresszívebb szerelmi folyamat során.

A férfiak ugyanolyan szívesen tapasztalják meg a szexuális támadás örömét, mint a nők - a szeretet gyengédségét és simogatását. A nők tévedése az, hogy elítélik partnereiket az egyszerű szex iránti vágyakozás miatt, helytelenül hisznek abban, hogy ebben az esetben a férfiak kevésbé szeretik őket iránta, mint az utolsó este, amikor gyengédek és romantikusak voltak.

Az az igazság, hogy a férfiak szelídebbek és figyelmesebbek lesznek, ha sűrűbben hagyják őket szexelni. Ez nem azt jelenti, hogy hagynod kellene, hogy a férfiak udvariatlanok vagy érzéketlenek legyenek az ágyban.
Az sem azt jelenti, hogy ha az embernek van kedve a szexhez, te pedig nem, akkor össze kell csikorgatnod a fogaidat, és meg kell engedned, hogy kielégítse vágyát.

Ha van melletted olyan férfi, aki csak az egyszerű szexet értékeli, és soha nem ad szeretetet, akkor vagy komolyan beszélned kell vele, vagy ellátogatnod egy konzultációra, vagy újra kell gondolnod a kapcsolatodat, mert nyilván nem kapod meg a párodtól azt, amit megérdemelsz . Ebben az esetben jobb befejezni ezt a kapcsolatot.
Bármit is csinálsz - szerelem vagy szex, mindig figyelj magadra, és csak azt tedd, amit szeretnél. És csak ezután lehetséges a szexuális harmónia. Ne hagyja figyelmen kívül a tanácsokat és módszereket. A szerelemben és a szexben.

Ezért magas reggel a férfiak libidója
A férfiak tesztoszteronszintje még az ébredés előtt az egekbe szökik, ekkor 25-50 %-kal több, mint a nap más szakaszaiban. Ez azért van, mert az agyalapi mirigy, ami szexhormonok kibocsátásáért felelős, működésbe lép már este, lefekvéskor, és folyamatosan csak egyre több hormont termel. És, mivel a férfiaknál már egy kis mennyiség is vágykeltő hatású, a nagy dózis még erősebb eredményt hoz. Ez okozza az általában heti kétszer-háromszor előforduló reggeli merevedést és a magas libidót.

És ne felejtsd el átnézni a szerelemről, a szexről és a házasságról szóló anyagokat. Mindig van valami új és ismeretlen ezen a területen. Érdemes tudatában lenni annak érdekében, hogy meg lehessen különböztetni a másikat, és hogy a partnerrel valami pikáns, új dolgok is történjenek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: nőknek szex

Keresés