Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A forgó fejű csiklóizgató karral karral ellátott vibrátorok a nyúl vibrik

A forgó fejű csiklóizgató karral karral ellátott vibrátorok a nyúl vibrik A forgó vibrátor a pénisz analógja, a termék többé-kevésbé pontosan megismétli megjelenését és funkcionális jellemzőit, amely egyéni használatra szánt elektromechanikus termék, és intim masszázsra szánja. Ennek a speciális tudású vibrátor csoportnak az összes rezgő masszírozójának van egy pénisz része, amelynek a feje több irányba forog.

 A vibrációs rotátorok modelljeinek használata során a mély hüvelyi zóna erőteljes masszázsa következik be, amely normális nemi aktus során nem érhető el, ami megakadályozza a fertőző betegségek kialakulásához hozzájáruló stagnálást. Ezenkívül a forgási mozgások stimulálják a "G" zónát, amely a női test egyik legerősebb erogén zónája. A szeméremcsont és a méhnyak között helyezkedik el, és számos eret és idegvégződést tartalmaz. A G-pont stimulálásakor a környező idegvégződések olyan impulzusokat küldenek az agyba, amelyek blokkolják a fájdalmat és fokozzák a szex alatt a kellemes érzéseket. Néhány nő számára a G-pont stimuláció elegendő az erős orgazmus eléréséhez.

A vibrátor blog is írja, hogy a terméknek különböző kidudorodásai, antennái, bordái és egyéb szabálytalanságai lehetnek, amelyek a használat során az erogén zónák további és erőteljesebb stimulálását szolgálják.

A Hi-Tech típusú számítógépes összes vibráló masszírozó  multifunkcionális rezgésvezérlő panelekkel van felszerelve. Lehetővé teszik a rezgés és a lüktetés gyakoriságának, a fej forgásirányának, a gyöngyök-golyók mozgási sebességének a forgástengely mentén történő beállítását.

Alkalmazási tippek
A masszírozó használata előtt meg kell adni a szükséges hajlítást. A vibrátor belsejében van egy speciális "gerinc", amelynek köszönhetően meghajlik és tartja a lejtőt, ami kényelmes lesz az Ön számára. A kívánt forma megadásához csak annyit kell finoman meghajlítani, amennyire kényelmesnek találja. Használat után visszaállíthatja eredeti formájában.

A bármilyen anyagból készült terméket fertőtlenítővel (például miramistinnel, klórhexidinnel vagy ezeket az anyagokat tartalmazó kenőanyaggal) kell kezelni az első használat előtt vagy más személyre történő átadáskor, és / vagy meleg vízzel és szappannal le kell mosni, elkerülve a nedvesség bejutását az elemtartóba.
A leghigiénikusabb, ha óvszert használ.
Használat előtt a terméket bármilyen intim kenőanyaggal víz vagy szilikon alapon kell kezelni, ami elkerüli a kellemetlenséget a használat során, és csökkenti a sérülés valószínűségét (a nyálkahártya kopásainak és mikrotraumáinak előfordulását) is.
Használat után a terméket meleg vízzel és szappannal kell kezelni, elkerülve a nedvesség bejutását az elemtartóba.
 Ne használjon zsíralapú anyagokat (vazelin, növényi olajok, krémek) és másokat, amelyeket nem kifejezetten erre az anyagra szántak kenőanyagként, mivel ezek károsíthatják mind az anyagot, amelyből a termék készült, mind az egészségét. Bármely boltban az "Intim", valamint a gyógyszertárakban intim kenőanyagok széles választékát találja.
Ne forrázza és ne forralja fel a terméket.
A terméket száraz, napfénytől védett helyen kell tárolni

Forgó vibrációs masszírozó tapadókorongon. A termék tapadókoronggal van felszerelve, ebben az esetben lehetősége van sík, kemény felületre rögzíteni.

Forgó vibráló masszírozó - "reális". A "reális" olyan termékekre vonatkozik, amelyeket valós emberek, általában híres pornósztárok készítésével készítenek. Ezek egy adott személy nemi szervének pontos másolata, ezért különösen nagyra értékelik a szexuális játékok szerelmesei. Ez a vibráló masszírozó tapadókoronggal van felszerelve, amellyel egy sima, kemény felületre rögzítheti, és így felszabadíthatja a kezét.

Vibrátor-számítógép klitoris stimulátorral.Ez a modell klitorális stimulátorral van felszerelve, amikor a mechanizmust bekapcsolják, a klitorális stimulátor vibrálni kezd, befolyásolva a klitorális zónát. A fő vibrátor mechanizmus bekapcsolása aktiválja a szimulátor fejének forgását (forgását). Bármelyik funkció külön-külön és a többivel kombinálva is alkalmazható, beállíthatja a rezgési teljesítményt és a forgás gyakoriságát (a fej forgása) is.

Számítógépes vibrátor gyöngyökkel. A vibrátor "fejében" sok gyöngy található, amelyek a mechanizmus bekapcsolásakor tetszés szerint jobbra vagy balra mozogni kezdenek. A gyöngyök mozgása a rezgéssel kombinálva okoz kellemes érzéseket és stimulálja a hüvely mély zónáját.

Vibrátor számítógép gyöngyökkel és csikló stimulátorral.Ez a modell klitorális stimulátorral van felszerelve, amikor a mechanizmust bekapcsolják, a klitorális stimulátor vibrálni kezd, befolyásolva a klitorális zónát. A fő vibrátor mechanizmusának bekapcsolása aktiválja a szimulátor fejének forgását (forgását), valamint a szimulátor testében elhelyezkedő gyöngyök mozgását, amely az érzékeny pervaginális zóna stimulálását okozza.
Bármelyik funkció külön-külön és a többivel kombinálva is alkalmazható, beállíthatja a rezgési teljesítményt és a forgás gyakoriságát (a fej forgása) is.

Forgó vibráló masszírozó orális szex szimulátorral (szívó hatás).Ez a modell egy további klitoris stimulátorral van felszerelve, amely speciális mechanizmussal van ellátva az orális szex szimulálására. A mechanizmus bekapcsolásakor "szopás" érzés lép fel, hasonlóan ahhoz, amit a szájon át történő érintkezéskor tapasztal. A fő vibrátor mechanizmusának bekapcsolása aktiválja a szimulátor fejének forgását (forgását), valamint a szimulátor testében elhelyezkedő gyöngyök mozgását, amely az érzékeny pervaginális zóna stimulálását okozza.

Keresés