Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb BDSM és fétish termékek amik szexshopban kaphatók

A legjobb BDSM és fétish termékek amik szexshopban kaphatók A legjobb ❤️ BDSM és fétish termékek ❤️ az Intim Centerben kaphatók. Az első és legjobb szexüzlet az országban. Három évtizedes tapasztalattal állítja össze a szexbolt és online webáruház kínálatát, a folyamatos vásárlói visszajelzések alapján a termékekkel kapcsolatban. A jó áron kapható egyszerűbb termékektől az innovatív modern szexkütyükig itt mindent megtalálsz. A legjobb szexáruk, fétish és BDSM és S/M termékek, a legjobb szexkütyük itt megtalálhatók.
Hajlamos vagy azt hinni, hogy a szadomazo csupán kínzásból, fájdalomból és megalázásból áll? Pedig a legtöbb pár ugyanúgy gyakorolja bizonyos elemeit, csak fel sem tűnik nekik. Ráadásul izgató, varázslatos és pikáns is tud lenni, felturbózva a nemi életeteket!.

Legjobb Fetish és BDSM termékek 

A szerepjátékok képezik a BDSM egyik legnépszerűbb szex formáját. Ebben az esetben a főnök-beosztott, tanár-diák játékoktól kezdve az egészen különleges témákig például gázszerelő és háziasszony is, de bármi bevethető. Ideje előkapni bármilyen jelmezt, de akár azt is eljátszhatjátok, hogy ez életetek első együttléte. A lehetőségeknek csak a képzelőerőtök szabhat határt.

A BDSM sok embernek szexuális fűszer, titkos vágy, de lehet lelki beállítottság vagy életforma is. A legtöbb ember már megtapasztalhatta - ha tudtán kívül is - a BDSM egy izgalmas részét, amikor bekötötte a partnere szemét, megkötözte a kezét vagy megvette az első bilincset az otthoni kelléktárba.

Milyen a BDSM szex? 
A BDSM két alapvető stílusa a dominancia és a mazohista amely tiszta formájában eléggé eltérő beállítottságokat is jelent. Felmerülhet a kérdés, hogy egyáltalán mit élveznek ebben a partnerek?
Az élvezetük részét képezik a fájdalom adása és elviselése, a kiszolgáltatottság érzete, az uralkodás és még rengeteg más érzelem, amit egy kívülálló nem láthat, és nem érthet meg. De számukra ez a szerelem, amiről jól tudjuk, hogy mindenki másként éli meg. Létezik egy árnyalati különbség a BDSM gyakorlói között és ezért elkülönülni látszik két féle kategória.
Az igazi és tősgyökeres BDSM profin űzői és hívei együttléteiket gyakran szeánszként emlegetik. Ennek már szerves részét képezi a különböző szerepjátékok alkalmazása. Illetve megjelennek a szexuális fetisizmus eszközei. Mint például a tipikus bőr, latex, gumi ruhák vagy a csizma, korbács és bilincs. Továbbá a fő cél nem feltétlenül a fájdalomokozásban rejlik, hanem a kommunikációban és a felek közti megosztott szerepek kiélezéséről.
Mivel a BDSM nem kifejezetten, legalábbis alapvetően nem a nemi aktus, a testi kapcsolat révén okoz kielégülést, hanem úgymond az agyi orgazmust eredményez. A belső avagy agyi kielégülést a szerepkörök okozzák. Az egyik fél célja, akaratának beteljesítése, míg a másik fél feladata a teljeskörű, odaadó szolgálat. Ha ezek a célkitűzések megvalósulnak, akkor következik be a kielégülés állapota.  

Domináns 
Ebben a partnerkapcsolatban a dominancia, vagyis az uralkodás és a szubmisszivitás, az alárendelődés jellemző. Dom-nak (ha nő, akkor Dominának) nevezzük azt, aki uralja a párkapcsolatot, aki aláveti magát a Dom (Domina) uralmának, az a szub. A szub önkéntesen veti alá magát a Dom akaratának. A D/s a szexuális életre, vagy tágabb értelemben az érzelmi kapcsolatra jellemző. A D/s partnerek kezelhetik egymást egyenrangú emberként. A szub felnézhet a Domra mint emberre, ez kedvező a D/s kapcsolat elmélyüléséhez.
"A teljes én átadása az Úrnak" elven működik a szubmisszivitás . A szubmisszív félnek nagyon fontos, hogy ne "csak" kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön Domja előtt, hanem valóban szolgálni tudja őt. Olyan apró szolgálatok, mint az Úr fürdővizének elkészítése, a térdelés az Úr előtt, reggeli készítés, a tálalás, stb. még akkor is teljesen kielégítő tud lenni, ha nem történik szexuális együttlét. Ez az úgynewvezett agyi orgazmus.
A fájdalom ennek ellenére a szubmisszivitásnak is a velejárója. Bár a szub a fájdalmat sokszor, mint büntetést fogja fel, nem pedig feltétlen a szexuális kielégülését szolgálja.

Mazochista 
Rövid néven mazo számára a partnere által neki okozott fájdalom szükséges az orgazmusához. A szadista (szado) partner szexuálisan élvezi ezt a fájdalomokozást, illetve a vele előidézett gyönyört. A szado és a mazo partner legtöbbször úgy fogadja el egymást, mint a Dom és a szub. Akármilyen fájdalmat egyformán elviselő, sőt élvező szub nemigen létezik, az ilyen kijelentéseket jobb óvatosan fogadni.
A másik érzéseivel nem törődő, önző szadista veszélyes személy, a szexuális indíték nélkül verekedős alak egyszerűen csak brutális. A domináns és a mazó sokaknál kombinálódnak igen változatos formákban, s nem zárják ki egymást. Összepárosíthatóak egymással, vagy az erotikus kötözéssel (Bondage), a fétisszex-el, illetve a szeretkezés bármilyen formájával.

Mindkét féle típust lehet egészséges keretek között űzni. A legfontosabb az, hogy a résztvevők tisztázzák egymás között, ki, meddig mehet el és mit engedhet meg magának. Bármelyikről is legyen szó, sosem korlátozzák a másik akaratát, vagyis beleegyezése nélkül nem követhetnek el rajta semmit, legfőképpen nem erőszakot. Ezt ugyanis tiltja a BDSM etikai szabályzata is. Vagyis ha valaki szeretne ezekkel a dolgokkal közelebbről megismerkedni, akkor azt a legnagyobb biztonságban teheti meg.

Keresés