Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb ha méretes óvszert használsz a MySize 7 átmérővel kapható

A legjobb ha méretes óvszert használsz a MySize 7 átmérővel kapható

Az  óvszerek közül a My Size elit osztályú kondom, természetes latex óvszerek kibővített méretválasztékkal. Válassz óvszereket anatómiai tulajdonságaidnak megfelelően, és élvezd az intimitást kényelmetlenség nélkül. Nagy rugalmasság, szilárdság és puhaság a jellemzői.

Nincsenek állati összetevők vagy spermicid kenőanyagok, amelyek negatív mellékhatásokat okozhatnak férfiaknál és nőknél egyaránt. A My Size Pro sorozat 7 méretben áll rendelkezésre, 47 és 69 mm átmérő között, a maximális kényelem érdekében a szex alatt. A megfelelően kifejlesztett óvszer fokozott biztonságot is jelent, alacsony a szakadás vagy megcsúszás kockázata.

A szexpatika óvszer kínálatából ennek a terméknek az anyagvastagsága eltérő a méreteknél, a nagyobb méretek vastagabb anyagból készülnek, de még így is a vékony óvszerek közé tartoznak. A MY.SIZE a legjobb méretre vásárolható gumióvszer. A méret kiválasztásában segédlet itt, további jellemzők:

  • Átmérője és hossza a leírások szerint
  • Ideális a jelzett körméretű péniszekre
  • Anyagvastagság 0,06 mm
  • Az egyedi méret miatt igen biztonságos és kényelmes
  • Áttetsző kivitel
  • Az egyedi méret miatt igen biztonságos és kényelmes
  • Óndótartályos
  • Síkosított
  • Alapanyaga természetes latex gumi
  • Származási hely Németország

Ezek mentesek minden káros anyag alól, és nem tartalmaznak állati összetevőket vagy anyagokat. Óvszerünk speciális zárófóliája nagyon vékony és vékony, ezért nagyon könnyen kinyitható. A normál normát jóval meghaladóan vegán óvszerünket tanúsított és fenntartható eljárás szerint gyártják. Minden termék CE-jelöléssel rendelkezik, és alkalmazza az orvostechnikai eszközökről szóló EU-irányelveket.

Méretes gumi óvszer, kondom kiváló minőségben. Egyedi méretű óvszer az igényes jó szexért, a pontos méreteket igénylő felhasználóknak. Vítex alapanyagúak a My Size Pro termékcsalád óvszerei. Vegán, és természetes latex szolgál alapjául, de kilencven százalékkal kevesebb proteint tartalmaz, ami pedig azt jelenti hogy kevésbé allergén. Az óvszer szaga minimalizált, és vékony anyagból készült. Egyedi méretű óvszer az igényes jó szexért, a pontos méreteket igénylő felhasználóknak.

Választható további méretek 3, 10 és 36 db-os kiszerelésben, átmérő: 45 mm47 mm49 mm53 mm57 mm - 60 mm64 mm69 mm72 mm

Egyéb My Size Pro tulajdonságok

Allergia - Hipoallergén a tiszta VYTEX (Latex, amely 90% -kal kevesebb latexfehérjét tartalmaz) alkalmazásának köszönhetően, így szinte teljesen allergén, fehérjéktől és szennyeződésektől mentes terméket eredményez.
Szag - A nagyon tiszta VYTEX-Latex használatának köszönhetően a szokásos óvszerszag jelentősen csökken.
Élmény - Csak 0,05-0,06 mm vastagsággal; A MY.SIZE PRO óvszerek vékonyabbak és rendkívül érzékeny természetes érzetet nyújtanak
Biztonság - Az egyedi gyártású óvszerünk természetesen csökkenti az óvszer felhelyezésénél jelentkező stresszt, amely a használat során elszakadt szokásos méretű óvszerek leggyakoribb oka.
Kezelés - A MY.SIZE PRO óvszer speciális zárófóliája nagyon vékony, ezért könnyen kinyitható
Minőség - Messze meghaladva a szabványt, a MY.SIZE PRO vegán óvszereket tanúsított és fenntartható gyártási eljárással állítják elő. Minden termék CE-jelöléssel rendelkezik, és vonatkozik az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK európai irányelvre.
Gyártás - Beszállítónk munkajogait és munkakörülményeit rendszeresen felülvizsgálják, és folyamatosan összhangban vannak a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet IAO nemzetközi szabványaival.
Tartósság - A környezeti intézkedéseket és a termék gyártási folyamatának fenntarthatóságát rendszeresen felülvizsgálják, és folyamatosan megfelelnek az ISO 14001 nemzetközi szabványnak. Ez garantálja a gyártási folyamat környezeti teljesítményének folyamatos javítását. 

A MY.SIZE PRO óvszerek speciális tömítőfóliája nagyon vékony, ezért könnyen kinyitható minőség A MY.SIZE PRO vegán óvszereket tanúsított és fenntartható gyártási folyamatban gyártják, messze meghaladva a szabványt. Valamennyi termék CE-jelöléssel rendelkezik, és megfelel az orvosi termékekről szóló 93/42 / EGK európai irányelvnek. Hosszuk:
45, 47, 49 méret 160 mm, 53, 57 méret 178 mm, 60-as méret 193 mm, 64, 69, 72 mm átmérőjű hossza 223 mm.

A MY.SIZE PRO megfelel a maximális biztonság érdekében a CE szabványnak. Jellemzők:
- Tiszta VYTEX
- 90% -kal kevesebb latex fehérje, mint a szokásos latex
- A falvastagság nagyon vékony
- Teljesen vegán
- A szokásos szag jelentős csökkenése
- Rendkívül érzékeny természetes érzés

Keresés