Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb szexjátékok nőknek, melyik modellekek szeretik?

A legjobb szexjátékok nőknek, melyik modellekek szeretik? Már nagyon sok női szexuális játék létezik, mindegyiknek megvan a maga funkciója és közönsége! A legjobbak garantáltan a mennybe repítenek! Tehát melyiket válasszuk? Gésa golyók, tojás, vibrátor, pospidugó... vágyaid és tapasztalataid szerint különböző modelleket választottunk, amelyek lehetővé teszik, hogy magabiztosan választhass.

Manapság a női szexjáték olyan kiegészítő, amelyet ezek a hölgyek tökéletesen elvállaltak az öröm megszerzése érdekében. Nincs zavarban: sok nő szexuális játékot használ, személyes örömére vagy a párjával megosztott játékok során. Miért érdemes női szexjátékot használni? Először is, hogy jobban megismerje testét és annak érzéseit. A különféle női szexuális játékok vagy a használatuk különböző módjainak tesztelése segít megtudni, mi okozza jól érzését. Így a nők gyakrabban és könnyebben érik el az orgazmust. Szexualitásának lebontására is használják, játékosabbá téve azt, például egy szórakoztató és színes szex játékkal. 

  • A szexjátékokat szex segédeszlözöknek is nevezik. Ezek szexuális élvezetnek szánt tárgyak, amelyek különböző formákat ölthetnek, és különféle anyagokból készülhetnek. A nők számára a szexuális játékok leggyakrabban fallosz alakúak, lehetővé téve a behatolást. Vannak olyan szexuális játékok is, amelyeket csak a csikló örömére szánnak. A férfiak számára ezek könnyebben elfogadhatóak. Sok más termék szerepel a szexuális játékokban, mint a síkosítók és az öröm növelésére szánt egyéb termékek.

Különböző típusú szexuális játékok léteznek nőknek. Rajtad múlik, hogy kipróbálj-e több modellt, hogy meghatározd, melyik illik hozzájuk a legjobban. Nem kell olyan szexuális játékot tartani, amelyet kényelmetlenül érez vagy nem szeret. Egyesek valósághű megjelenésűek, mások nagyon eredeti formájúak, hogy kellemes érzéseket éljenek át. 

A legjobb női szexjátékszerek szexshop Budapest üzletből

Választhat kézi vagy rezgő női szexjátékot. Néhányan, például a híres tojások, még távirányítóval is rendelkeznek, amelyet a partner távolról aktiválhat. Szexuális játék, amelyet a G-pont stimulálására terveztek, anális szexjáték… kényeztetéssel kényeztetik Önt.

Milyen szexuális játékokat használjanak a nők?

A szex játékokmert a nők különböző formájúak és anyagúak. Bár leggyakrabban puha anyagokból készülnek, például szilikonból vagy latexből, lehet merevebb szexuális játékokat találni, amelyek rozsdamentes acélból, üvegből vagy fából készülnek. Célszerű azonban olyan szexuális játékokat választani, amelyek nem tartalmaznak ftalátokat. Ezek az anyagok valóban mérgezőek lehetnek, különösen azért, mert a játékok idővel romlani szoktak. Egyes szexuális játékok lehetővé teszik a behatolást, valamint a csikló stimulálását, míg mások kettős behatolást kínálnak, mind hüvelyi, mind anális, vagy csak anális, és néha a csiklóval is társulnak. A gésa golyók szintén szexuális játékok: egyszer behelyezik a hüvelybe, forgásaik segítik a perineum tónusát és növelik az örömöt az orgazmus során.

Realisztikus női szex játékok

A reális szilikon műpéniszek és valósághű vibrátorok kedvelt szex játékok. Ezeket a női szexjátékot arra tervezték, hogy nagyon reálisan képviselje a férfi nemet. Kettős szilikonrétege van: kívül puha, hogy szimulálja a bőrt, belül kemény. A pénisz minden aspektusa reprodukálódik, és elég hosszú ahhoz, hogy stimulálja a G-pontot. A szexuális játék tapadókoronggal rendelkezik, hogy bárhová beragadhasson, és kéz nélkül is használható legyen. Vízálló is.

Anális izgatók

Biztonságosak, nem mérgező és szagtalan szilikonból vagy műanyagból készültek az anális szexjátékok. Kedveltek a bdsm szexjáték készletek melyekben anális használatra készült dolgok is vannak. 
A pospidugók általában három különböző méretben és formátumban kínálnak különböző intenzitású élvezeteket. Fekete színű, ezek a szexuális játékok diszkrétek és esztétikusak is. A tökéletes higiénia érdekében könnyen moshatók és száríthatók. Sőt, egy tapadókorong alap lehetővé teszi, hogy a földre vagy egy másik felületre helyezzék őket anélkül, hogy használat közben elmozdulnának.

Vibrátorok az izgalmak fokozói

Rezgések, remegések, rezgések... Egy egész program! A vibrátor egy olyan elemekkel vagy elemekkel felszerelt szeximunka, amelyet mind a nők, mind a férfiak nagyon jól szórakoznak. Eredetileg azonban az eszköz valamivel kevésbé volt elbűvölő: egy meglehetősen nagy gép volt, amelyet orvos talált ki 1883-ban. Szexuálisan stimulálja a nőket az úgynevezett hisztériának, hogy meggyógyítsa őket. Ha a megközelítés és az eredmény kissé kétséges, az a tény továbbra is fennáll, hogy az ötlet tele van inspirációval: növelje az élvezetet és változtassa meg a stimulációt rezgések, mozdulatok, forgások biztosításával... A mi vibrátoraink nagyon változatosak: klasszikus vagy nyúl, a különböző méretű, formájú és színű G-pont, a prosztata vagy a csikló stimulálására... ezúttal az egyetlen cél az, hogy a vágyat orgazmusra vigyünk!

A modern vibrátor
Az első vibrátor feltalálása után több mint egy tucat modellt mutattak be, de az 1920-as évekig a vibrátor bőrápoló vagy higiéniai eszköz volt. Abban az időben a felhasznált anyagok nem voltak annyira kidolgozottak, mint manapság. És csak a Fun Factory márka 1996-os életbe lépése után jelentek meg az első orvosi szilikon vibrátorok a piacon. Azóta a szilikon a vibráló szexuális játékok gyártásának egyik legkedveltebb anyaga. Az ok, a szilikon nagyon kíméletes a bőrön, antiallergén tulajdonságú és szagtalan. Rugalmasabb és tartósabb.

Vibrátor vásárlás tanácsunk
A modell kiválasztása előtt meg kell határoznia, hogy milyen szempontok a legfontosabbak az Ön számára. A szexjátéknak különösen csendesnek kell lennie? Mi a kedvenc tantárgyad? Milyen legyen a stimuláció? Jobban szereti a hüvelyi, csikló vagy anális stimulációt? Amikor ezekre a kérdésekre minden választ megválaszoltunk, megkezdődhet a kutatás. Termékkínálatunk az erőteljes vibrátoroktól és a vibráló ujjaktól a riasztási funkcióval ellátott mini vibrátorokig terjed. A G-pont vibrátorok népszerű klasszikusok, kellemesek pároknak vagy egyedül. Ha a nők szexuális játékainak paradicsomában szeretne eligazodni, ne habozzon, konzultáljon velünk. Vásároljon vibrátorokat online az INTIM CENTER szexshop üzletben vagy online webshop oldalon.

Keresés