Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb szex segédeszközök férfiaknak az Intim Center szexshopból

A legjobb szex segédeszközök férfiaknak az Intim Center szexshopból A legjobb ❤️ szex segédeszközök férfiaknak ❤️ az Intim Centerben kaphatók: Budapest, Károly körút 14. félemelet. Az első és legjobb szexüzlet az országban. Három évtizedes tapasztalattal állítja össze a szexbolt és online webáruház kínálatát. A jó áron kapható egyszerűbb termékektől az innovatív modern szexkütyükig itt mindent megtalálsz. A legjobb szexkütyük férfiaknak, a legjobb szex segédeszközök itt megtalálhatók.

Legjobb szexkütyük férfiaknak

Erotikus örömszerzők férfiak számára. Használd egyedül vagy partnereddel együtt! A férfiak paradicsoma! Itt minden férfi rátalálhat az örömszerzőjére, és minden egyéb kiegészítő eszközre egy kiadós élvezéshez. A kényelmet szolgáló eszközök segítségével könnyen elégítheti ki saját magát, de akár mindent elsöprő örömet okozhat partnerének is. Kreatív ötleteit megvalósíthatja az alábbi kategóriák segítségével. Tippjeinket is megtalálhatja, amivel könnyíteni szeretnénk a vásárlását!

Erotikus eszközök férfiaknak Szexeszközök férfiaknak - a legjobb eszközök a javából! Ebben a termékkategóriában minden olyan szexeszközt megtalál, melyek a férfiörömök forrásául szolgálhatnak. Válogatott, kiváló minőségű termékek, melyek a férfiak minden titkolt, vagy kevésbé titkolt erotikus vágyait maximálisan kielégítik. Válogasson izgalmas eszközeink közül és fedezzen fel új gyönyörforrásokat!

Péniszköpeny
Nem túl szexi az elnevezés, de alaposan felkorbácsolhatja a vágyakat ez a furcsa kis kiegészítő. Tulajdonképpen arról van szó, hogy egy rugalmas, kellemes tapintású anyagból egy, az óvszerhez hasonló játékszert készítettek. A működési elv is hasonló az óvszeréhez, a párodnak kell felhúznia szeretkezés előtt. És hogy mi a trükk? A kiegészítő felszínét a legkülönfélébb bordázatokkal, gömbökkel látták el, így a barátod a szeretkezés során jóval intenzívebben és mélyrehatóbban tudja masszírozni a hüvelyed belső falát.
A péniszköpenyhez tartozik egy gyűrű is, amit a herékre kell felhúzni – ez adja a biztos tartást és némi extra élvezetet a férfiaknak, hiszen ők egy kicsit háttérbe szorulnak az érintkezés során. Te annál kevésbé, ugyanis olyan péniszköpenyt is vehettek, ami különleges, vibrációs gyűrűkkel egyaránt rendelkezik. A felvétel során javasolják a vízbázisú síkosítók használatát!

Szentírás férfiaknak
a Elmondjuk az egyik lényeget: a nők túlnyomó többsége klitoriálisan ér el orgazmust, nem pedig vaginálisan. Így az elélvezés szempontjából a legtöbb esetben tényleg lényegtelen a hímvessző mérete, viszont annál fontosabb, hogy mennyire ismered a testét; hol-hogyan tudod a nyelveddel és az ujjaiddal a mennyekbe repíteni. “Az idegvégződések, erogén zónák szinte minden nőnél máshol helyezkednek el” - mondja a tudomány, mi pedig fordítjuk: a mostani csajod közel biztos, hogy nem ott érzékeny, ahol az exed.

Éppen ezért a legjobb dolog, amit tehetsz, ha ától zéig feltérképezed a testét és nem ragaszkodsz csökönyösen az eddig jól bevált fogásaidhoz. Légy lelkes és ne ess kétségbe, ha nem sikerül rögtön és könnyen megtalálnod azokat a bizonyos pontokat: a csajod tuti nagyra fogja értékelni a próbálkozásaidat.

Férfiakat mondják, hogy kellenek-e a szexkütyük?

- Kimondottan jó, ha a párom be-behoz pár új kelléket az ágyba és közösen kísérletezünk. Ilyen például a farokgyűrű, a bilincs, vagy a kötél, de például egy művaginát és egy anál vibrátort soha nem tudnék használni.
- A segédeszközök szex esetében nem azért kellenek, mert már unalmas a szex, hanem azért, hogy sose legyen az. 10 év házasság után se, amikor már teljesen kiismertétek egymást, és kipróbáltatok minden pózt. A kávé is néha feketén esik jól, néha tejjel, néha meg tejjel cukorral.
- Nem örülnék, ha ilyesmivel lepnének meg, mert szerintem férfiaknak csak baromságokat árulnak, vagy olyan dolgokat, amik engem nem érdekelnek. Ilyenek az anális eszközök.
- Mi a csajommal vibrátorozunk, de úgy, hogy én csinálom neki. Én a micsodámat nem rakom be semmiféle műdologba, és nekem se rakjanak be semmit sehova.
- Mivel a szex túlnyomórészt agyban dől el, ezért semmiféle ruha, kütyü, egyéb tárgyiasult matéria nem hat serkentőleg. A vágy stimulánsaként maximum harmadik fél, jó gyorsítók, gin-tonik, romantikus és biztonságos, kifogástalan ízléssel berendezett helyszín, esetleg egy nagyszerű, együtt elköltött vacsora jöhet szóba, esetleg ezek kombinációja.
- Szexi fehérnemű, combfix, beöltözős rucik, masszázskrém, tűsarkú cipő, sztriptíz, én ezektől indulok be.
- Ha megtanulnánk bánni a testünkkel, és megismernénk a másik testét igazán jól, nem lenne szükség ilyenekre.
- Néha nem rossz ilyeneket kapni, de egy elég nagy gondot is felvet az ilyen jellegű ajándék. Hova rejtsem a gyerekek elől? Nincs annál kellemetlenebb dolog, amikor látod a gyerekedet egy ilyen kütyüvel a kertben rohangálni a szomszédok szeme láttára.
- Én nem igénylek ilyeneket, és nem is örülnék nekik, idegenkedem ezektől a cuccoktól, és azt érezném, hogy többé nem vagyok neki elég saját magam. Viccből amúgy jó lenne, de komolyan nem tudnám venni.
- Én nem örülnék, mert szerintem ez azt jelenti, hogy a nő már unja a szexet velem, és valami segédeszköz kell. Mondjuk még mindig jobb, mintha megcsalna.
- Nem jönnek be a műanyag, gagyi cuccok, de attól bevadulok, ha mondjuk nézhetem, ahogy a csajom csinálja magának egy vibrátorral.
- Imádom, ha a feleségem olykor-olykor szexis fehérneműbe vagy éppen jelmezbe bújik, ilyenkor teljesen felszabadul, levetkőzi a gátlásait, és csak kettőnkre figyel. Az pedig még szexisebb, amikor a szombat délelőtti nagy bevásárláson egyszer csak odasúgja nekem, hogy milyen fehérnemű van rajta, és hogy mi vár rám, ha hazaérünk.

Keresés