Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A legjobb vibrátorok és csiklóizgatók az Intim Center szexshopból

A legjobb vibrátorok és csiklóizgatók az Intim Center szexshopból A legjobb ❤️ vibrátorok és csiklóizgatók ❤️ webshopunkból megrendelhetők, vagy az Intim Center szexboltban megvásárolhatók. Az első és legjobb szexüzlet az országban. Három évtizedes tapasztalattal állítja össze a szexbolt és online webáruház kínálatát. A jó áron kapható egyszerűbb termékektől az innovatív modern szexkütyükig itt mindent megtalálsz. A legjobb erotikus áruk, a legjobb vibrátorok és csiklóizgatók itt megtalálhatók.

Ne tessék megbotránkozni, nincs min! Ideje már levetkőzni a gátlásokat, és felfedezni, no és persze megszerezni azt, ami jó. A nők kevesebbet maszturbálnak mint a férfiak, ám mi azt reméljük, lassan megtörténik a felzárkózás. Hosszú, magányos éjszakákon pedig igen kedves barát lehet egy jól megválasztott szexuális segédeszköz. Most nem a pornóoldalakon látott, közhelyes vibrátorokra kell gondolni, de nem ám!
A modern, nőknek tervezett kiegészítők akár egy dizájnversenyen is megállnák a helyüket. Sőt, első ránézésre meg sem mondanád róluk, hogy melyik mire jó!
A  vibri  az örök klasszikus, nem véletlenül emlegetik a nők kedvenceként. Számos méretben és formában kapható, attól függően, hogy milyen célra szeretnéd használni, hiszen ezzel az egyetlen eszközzel célba veheted a csiklódat, a hüvelyedet, vagy azt is kipróbálhatod, mennyire érzékeny a G-pontod.

A szexuális segédeszközök piacán nem nehéz újdonságokra botlani, az emberi találékonyság köztudottan határtalan. Szexshopunkban garantáltan havonta találsz minden kategóriában új termékeket. A vibrátorok, csiklóizgatók eléggé intenzívek is tudnak lenni - főleg a legmagasabb fokozaton -, ezért kényelmetlen élmény is lehet azonnal a hüvelybe vagy a csiklóra tenni. Ehelyett a barátkozás legyen az első lépés: erotikus könyvek olvasása, szexfilm nézése közben tegyük a combra, hasra, kapcsoljuk be, és csak érintsük vele a testet, de még ne ott. Csak ha megszoktad, és kezelni is tudod, akkor jöhet a konkrét használat.

A legjobb vibrátorok az Intim Centerből

A vibrátor egyáltalán nem ördögtől való tárgy. Szerintünk minden nő  kipróbálta már legalább egyszer az életében, csak titokban tartja. De aki mégsem, az legalább egyszer az életében gondolt arra, hogy kipróbálja. A vibrátor a mi nagy, közös, titkunk. Ez  az eszköz nem más, mint egy önkiszolgáló kéjtárgy, vagy a szexben segédeszköz, ami a szexuális étvágyat enyhíti.
- Általában bugyin keresztül szoktam elkezdeni magam dörzsölni, aztán előkapom a vibrátort és sok síkosítóval bekenve elkezdem a játékot. Eléggé heves szoktam lenni, pár perc alatt végzek is. Aztán nem sokkal később ismét megkívánom és akkor újra. Átlagosan heti egy-két alkalommal szoktam kényeztetni magam, ha párkapcsolatom van, akkor ritkábban - vallja egy 30 éves nő.

Nyúl vibrátorok
A nyuszi vibrik a legsikeresebbek nem véletlenül. A nyúl vibrátort a kettős cselekvésű vibrátorok közé soroljuk. Ez azt jelenti, hogy 2-3 erogén pontot egyszerre tud stimulálni. A legtöbb esetben ezek a pontok a csikló, a hüvely bemenete és a G-pont. Azonban vannak olyan speciális szexuális játékszerek, melyek más pontokat is stimulálnak, mint például a gátat, az ánuszt; férfiaknál a heréket, az ánuszt, a gátat valamint a péniszt. A nyuszi vibrikről még többet itt olvashatsz.

A legjobb csiklóizgatók az Intim Center kínálatában

A férfiak is vásárolják a csiklóizgató termékeket! Miért lehet hasznos egy párkapcsolatban ez a szexuális segédeszköz, játékszer? Sok nő képtelen a hüvelyi orgazmusra, és csak a klitorisz izgatásával juthat el a csúcsra, ők különösen értékelik, ha a partner lelkesen, gyöngéden készíti fel a csúcsra jutáshoz a csiklót. A csiklóban található a legtöbb olyan idegvégződés, amellyel fokozni lehet a szexuális izgalmat, illetve el lehet érni az orgazmust. A csiklóorgazmus könnyen elérhető és nagyon intenzív lehet.
A csiklóizgatók önkielégítéshez is kiválóak, de párosan is jól használhatók, izgalmat, újdonságot visznek a szexbe akár úgy is, hogy a nő használja az eszközt, a férfi pedig nézi, hogy mit vált ki a játszadozás partneréből.

Léghullámos csiklóizgatók
Forradalmian új fejlesztés ez a vibráló, pulzáló csiklómasszírozók körében – a nők odavannak érte. A tesztelők 52%-a kevesebb mint egy perc alatt érte el vele az orgazmust, 73%-nál pedig valóságos orgazmuslavinát indított el. Na és persze a külseje: sokkal inkább tűnik valami menő kozmetikai készüléknek, mint szexuális segédeszköznek!

A legjobb vibrátorok az intim szexshopból

A vibrátor, dildó, és minden más női szexjátékszer meglehetősen speciális termék. Nem mindenki rendeli meg gond nélkül egy online szexboltban, ráadásul azt, hogy mennyire jó, csak az első kipróbálás után tudjuk eldönteni, akkor viszont már hiába a csalódottság, nem lehet visszaküldeni. Nem csoda, ha sokan szexshop üzletben szerzik be ezeket az eszközöket, miután alaposan áttanulmányozták vevőtársaik értékeléseit, és megnézték a szexboltban. Egy értékelésben egy nő, meglepően részletes, és őszinte véleményt írt. 

- Amikor azt olvastam, hogy a kipróbáláshoz feltétlenül vegyek ki szabadnapot, gondoskodjak megfelelő hidratálásról, és melegítsek be egy kicsit, azt gondoltam, micsoda drámakirálynő.

A nő aztán leírta, hogy a készüléknek, a leírása szerint két órára van szüksége, hogy teljesen feltöltsön, ezért hálózatra tette, és erotikus irodalom olvasgatásával ütötte el az időt, hogy hangulatba kerüljön. Közben persze tízpercenként ellenőrizte a vibrátort, hogy készen van-e már.
Mikor végre feltöltött a kütyü, először csak a kezén próbálta ki a különböző funkciókat, aztán belekezdett az éles tesztbe. Azt írja, az első alkalommal beletelt néhány hosszú percbe, míg anatómiailag minden a helyére került, és a funkciók alacsony intenzitáson nem igazán villanyozták fel. Aztán egyszerre tekerte feljebb a g-pont stimuláló és a csiklóizgató szabályozóját, míg eljutott az orgazmusig.

- Majdnem biztos vagyok benne, hogy egy rövid időre elveszítettem az eszméletemet. A lábaim úgy megmerevedtek, mint azokban a videókban a kecskéknek, amikor megijesztik őket. Soha életemben nem élveztem ekkorát és ennyire keményen. Spricceltem, pedig korábban soha életemben nem történt ilyen, még szerencse, hogy tettem egy törölközőt magam alá, mert utálom a nedves foltokat.
Ijedtemben megpróbáltam gyorsan kikapcsolni, de csak össze-vissza nyomogattam a gombokat, amiből az lett, hogy még erősebben kezdte izgatni a csikóm, a g-pontomon pedig pulzálva vibrált. Biztos vagyok benne, hogy amikor másodszor elmentem, már lebegtem. Teljesen új fogalmaim alakultak ki az orgazmusról. A lelkem kilépett a testemből, és hallottam, ahogy Isten szól hozzám, hogy még nem jött el az időm, menjek csak vissza a kis rózsaszín játékomhoz.
Amikor visszatértem a testembe, végre el tudtam dobni az ágy másik végébe, és néztem, ahogy továbbra is zümmög vidáman. Még vagy öt percig remegtem, ha akartam volna sem tudok felkelni az ágyból, csak bámultam a plafont és próbáltam rájönni, milyen évet írunk.
Szóval a következtetés: ez hihetetlen módon, messze túl van minden elváráson, és mindent megér!

Keresés