Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A LELO szexjátékszerek a legjobb minőségű anyagokból és technológiával készülnek

A LELO szexjátékszerek a legjobb minőségű anyagokból és technológiával készülnek

A skandináv dizájnnal az erotikus játékok világában a LELO szexjátékok minden darabját az esztétika és a funkcionalitás harmóniájában készíti el. A LELO ügyfelei szeretik és élvezik a stílust. A LELO a szexuális eszközök magas színvonalú választékát kínálja gátlások és előítéletek nélkül egyéni használatra vagy partnerrel. mindannyian újratölthetőek a hosszan tartó élvezet érdekében, csendesek és környezetbarátok. fényűző csomagolásuk tökéletes ajándékot jelent egy szeretett ember vagy barát számára. 

A LELO cég közel tíz éve ismert az intim kiegészítők piacán, és ez idő alatt sikerült népszerűséget szereznie az ügyfelek körében. Kiegészítőket bocsát ki a kifinomultság és a stílus igazi műértőinek, a LELO számos lehetőséget kínál a szexuális játékok számára, amelyek mindegyike különleges. A vállalat különös figyelmet fordít a vibrátorok gyártására. Mindenük megvan: vonzó megjelenés, kényelmes kialakítás, több órás töltés nélküli munkavégzés képessége, a legkényesebb anyag, külön tipp a további stimulációhoz. LELO termékeket vásárolhat az INTIM CENTER szexshop üzletben és online áruházban. A katalógus minőségi termékek széles választékát tartalmazza.
 
Minden, amit tudnia kell a LELO-ról, a Lelo története. Hogyan válasszunk Lelo vibrátort.
 
Lelo-történet
A LELO szexjátékszreket ma már világszerte a világ legkiválóbb szórakoztató eszközeit gyártó vállalatként ismerik, de az egész 2003-ban kezdődött, amikor Eric Cullen ipari tervező és társszervező megpróbált 40 éves születésnapi ajándékot találni egy házas nő számára, akinek mindene megvolt.
 
 
"Úgy döntöttünk, hogy veszünk egy szexuális játékot, és elmentünk egy svédországi boltba, és nem hittük el, hogy nincs olyan vállalat vagy termék, amelyiknek csak egy kis esztétikája lenne, vagy a minőség és a funkcionalitás kombinációja lenne. Hosszas keresés után másutt. - beleértve az online áruházakat is - rájöttünk, hogy van valami igény, ami még nem volt gyártás alatt. "
 
Lenyűgöző megjelenés és a legjobb minőségű technológia mindig jelen van a LELO termékeiben, mert a LELO az érzéki elégedettség iránti szenvedély megtestesítője.
 
A LELO termékek követik a női test körvonalait, és a legjobb minőségű anyagokból és technológiákból készülnek. A tesztminták elkészítése után azonnal egyértelmű volt, hogy a szexuális élvezetnek ez az új, magas színvonalú megközelítése megváltoztatja a szexuális játékok piacát - vagy akár újradefiniálja a szexipar egészének irányát. A különbség olyan hatalmas volt, hogy a LELO csapata úgy döntött, hogy létrehoz egy külön saját kategóriát - Pleasure Items. A LELO Pleasure Items nem igényel cserélhető elemeket, mivel teljesen újratölthetőek, mindegyik külön-külön készül az orvostudományban használt anyagokból, minden gépi meghajtású termékhez egyszerű és pontos interfész tartozik. Akkor még nem volt szokás ragaszkodni a drága kutatásokhoz.kiváló minőségű tervezési és gyártási szabványok a költségek és a kiskereskedelmi árak csökkentése érdekében. A hamarosan bekövetkezett eseményeket azonban előre megjósolták a cég alapítói - egy igényes, a termék megjelenésével törődő hűséges vásárló rendkívüli lelkesedéssel reagált a LELO felhívására.
 
Ma a kreatív és inspirált kivitelezés mellett a LELO büszke arra, hogy elkötelezett a magas minőség és a különleges szabványok mellett. A termék minden alkatrészét tesztelik, minden termék 100% -os minőségű és a címke vagy a csomagolás minden része a legjobb minőségű. A vállalat elkezdett biológiailag barátságos csomagolóanyagokat használni, ami a zöld politika folytatása az újratölthető cellák használatában. Minden termék nem mérgező, savak használata nélkül, és megfelel a minőségi előírásoknak és a káros anyagok tartalmának korlátozására vonatkozó szabályoknak.
Ugyanilyen fontos a LELO elkötelezettsége terjesztési módszerei és útvonala mellett, mind online, mind pedig kiskereskedelmi helyszíneken. A LELO mindig készen áll arra, hogy támogatást és útmutatást nyújtson a meglévő és potenciális forgalmazóknak, tekintet nélkül földrajzi elhelyezkedésükre vagy kulturális különbségeikre.
 
Akár meglévő ügyfél, akár vevőjelölt (vagy fontolóra veszi a választást), a kiváló minőségű dizájn és technológia mindig kíséri a LELO termékeit, mivel az öröm a LELO legalapvetőbb vágya.
 
Hogyan válasszunk Lelo vibrátort
Minden ember teljesen más, és különböző módon élvezik őket. Ízlés szerint választhat tételt. Vannak, akik különböző célokra különböző vibrátorokat választanak, míg mások a szórakoztató erotikus cikkeket használják az érzékiség tandemjéhez. 

Keresés