Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A női szexi fehérnemű fegyver a férfiak elcsábításában

A női szexi fehérnemű fegyver a férfiak elcsábításában A nők mindenkor megértették, hogy a gyönyörűen fedett intim részek sokkal vonzóbbnak tűnhetnek, mint egy teljesen meztelen test. A legintimebbeket elrejtve a férfi szemektől, szabadjára engedi a szexuális fantáziáit, és a vágy, hogy meztelenül lásson téged, egyszerűen megőrjítheti. Vásárolj az Intim Centerből erotikus fehérneműt a csábításhoz!

Ezért egyszerűen elfogadhatatlan, hogy a nők elhanyagolják a szekrény ilyen fontos részét az intim életben. A szexi fehérnemű nemcsak a férfiak elcsábításában játszik fontos szerepet, hanem mindkét partnernek segít elérni az intimitás magasabb élvezetét.

A különbség a szexi fehérnemű és a mindennapi között
Nem számít, milyen szép a mindennapi fehérneműje, a kísértés eszközeként való használata nem fogja elérni a kívánt hatást. Varráskor a gyártók először a kényelmet és a praktikusságot helyezik el, majd gyönyörű designt adnak hozzá. A szexi fehérneművel minden pontosan az ellenkezője. Nem lehet kényelmes, lélegző anyagokból készült, vagy illeszkedjen a mindennapi ruhákhoz, mert fő és egyetlen feladata a csábítás.

A szexi fehérnemű típusai

Ma a szexboltok rengeteg szexi fehérnemű modellt és fajtát kínálnak minden ízléshez és bármilyen anyagból. Ez lehet klasszikus fehérneműkészlet, különféle kiegészítők, jelmezek szerepjátékokhoz és így tovább. Szexi fehérneműnk választékában megtalálja:

Fehérnemű szettek – a bugyin és melltartón kívül a készletek tartalmazhatnak övvel ellátott harisnyát, kesztyűt, áttört harisnyatartót, felsőt és még sok mást. A gyártási anyagok változatosak, a finom csipkétől a merész latexig és vinilig. Az ilyen leleplező ruhák sokszínűséget hoznak a szexuális életedbe, és segítenek abban, hogy mindig a legkívánatosabb maradjon a férfi számára.

Overall és a bodysuit - a testharisnya a test legőszintébb része. Az ilyen fehérnemű izgatja a férfi tudatot, mert a tekintet szövetén keresztül a női test legpikánsabb részei nyílnak meg, amelyek ugyanakkor érintésre hozzáférhetetlenek maradnak. Kétségtelenül a szerelem és a szenvedély felejthetetlen éjszakájának kezdete lesz. 
Ez egy egyrészes ruha, amelyet az egész testen viselnek. Ez hasonlít egy harisnyával kombinált bodyruhára. A puha, rugalmas háló pontosan annyira nyúlik, amennyire szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen átölelje alakját. Az átlátszó kötött anyag merészen feltárja a női alak minden aspektusát.

Erotikus jelmezek a szerepjátékokhoz - szerves részét képezik. Ennek az oldalnak köszönhetően megnyitja a lehetőséget arra, hogy a szexuális fantáziákat valósággá alakítsa, vagy egyszerűen diverzifikálja az intim életet új színek hozzáadásával. Legyen szenvedélyes nővér, rossz tanár vagy szexi légiutas-kísérő, és egy forró éjszakát biztosítanak Önnek.

Szexi harisnyát, bugyit és harisnyát - vásárolhat vonzó résekkel rejtett intim helyeken, fűzőkben és fűzőkben, amelyek kedvezően hangsúlyozzák a mellkast és vizuálisan beállítják a derékot, valamint különféle kiegészítőket (pestis, kesztyű, harisnyakötő, maszk stb.), Ami kétségtelenül egy kellemes este kezdete lesz.

Hol lehet szexi fehérneműt vásárolni?

Szexi fehérneműt vásárolhat szaküzletekben vagy szexboltokban az interneten. Természetesen a személyes vásárlás előnye a kipróbálás lehetősége, de nem mindig a bolt választéka képes lesz megfelelni az Ön igényeinek, és a szégyen felülkerekedhet az intim ruha megvásárlásának vágyán.

  • Ha megrendeled s fehérnemű terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Személyesen is lehet vásárolni. Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban.  Érdemes jönni, mert udvarias eladók segítenek a választásban!
    Címünk: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Biztosítjuk Önöket, hogy online áruházunk versenyezhet a személyes vásárlással. Csak a legjobb anyagból készült fehérneműt és kiváló minőségű szabást kínálunk vonzó áron. A széles választéknak köszönhetően biztosan pontosan azt a készletet választhatja ki, amelyről álmodik. És vezetőink segítenek a megfelelő méret kiválasztásában, hogy száz százalékig elégedett legyen a vásárlással.

Erotikus fehérnemű készletek szerepjátékokhoz az ágyban

Miért pazarolja az időt a monokróm bodyruhák, melltartók, bugyik és így tovább, ha kész erotikus fehérneműkészleteket vásárolhat - és minden este megváltoztathatja őket, újra és újra meglepve kedvesét? Döntsd el magadnak, hogy úgy akarsz-e kinézni, mint egy elviselhetetlen jégkirálynő, ha kipróbálsz egy szexi mikuláslány fehérneműkészletet, vagy inkább az égő szenvedélyt részesíted előnyben.

Szexi ruha, amelyet nem akarsz sietve letépni egy nőről
A harisnyák oldalain a szokásos melltartók és fűzők mellett sokkal eredetibb és izgalmasabb dolgokat találhat, például egy elegáns fekete ruhát, amely feltárja a nő mellét, vagy egy teljesen átlátszó fehérneműkészletet, amely nem rejt el semmit a figyelmes férfi tekintet elől! Ezeken a ritka leleteken kívül bőrfelsővel is találkozhat, ugyanazokkal a tangákkal kombinálva. A készlet vékony anyagcsíkokból készül, amelyeket könnyen félre lehet venni, és élvezheti a szexet egy lánnyal anélkül, hogy a végéig levetkőztetné.

A fantasy témák rajongóinak minden bizonnyal tetszeni fog több készlet, amely elegendő teret hagy a képzeletnek, köszönhetően a bőr utánzat és a bugyi látványos leopárd tetejének. Egy ilyen köntösben kedvesed valóban a szavanna telhetetlen lakójára fog hasonlítani - vad, szenvedélyes és szabad!

Kombiné - A chemise homokóra vágással rendelkezik, amely tökéletesen kiemeli a nőies íveket a nyakkivágástól a fenékig. Ebben a vágásban mind a felső, mind az alsó rész tökéletesen illeszkedik a testhez. A puha csészék óvatosan becsomagolják a mellszobrot, biztosítva a kényelmet és a kényelmet. Míg az alsóvezetékekkel és merevített csészékkel ellátott modellek szépen támogatják a melleket, feltárva íveiket. A merészebb javaslatok között megtalálható a kissé áttetsző anyagból készült chemisess.

Babydoll - Légies, nőies hálóing, A-alakú szabással. A testhezálló felső alkalmazkodik a mellszoborhoz, és a kiszélesedő alsó lazán a csípőre esik, finoman elrejtve a hiányosságokat. A puha csészékkel ellátott ajánlások könnyen alkalmazkodnak a mellszobor alakjához és teljes kényelmet biztosítanak. Az egyes modellekben használt alsóvezetékek és merevített csészék kissé megemelik és kiteszik a mellszobrot.

Tanga - Bugyi merész vágással. A tanga jellegzetes eleme a hátsó oldala, amely egy nagyon keskeny heveder, amely általában a fenék között van elrejtve. A tanga tökéletes lesz egy szűk ruha vagy nadrág alatt, mert nem lesz látható a ruhákon keresztül. Ebben a kategóriában minimalista mintákat talál, de néhány ajánlást is érdekes vágásokkal, kettős hevederekkel vagy strasszból készült elemekkel.

Peignoirs és ingek - Finom köntös szellős szabásban. Szexi, könnyű és elegáns, különböző hosszúságú, színű és stílusú ruhák. Szépségük abban rejlik, hogy minden alakon gyönyörűnek tűnnek, gyönyörűen hangsúlyozzák az érdemeket és elrejtik a hibákat. Zuhanyozás vagy reggeli elkészítése után vegyél fel áttört peignoirt vagy rövid inget a meztelen testedre, és figyeld a szeretőd reakcióját... Nem fogja elszakítani a tekintetét tőled.
Ez egy könnyű köpeny, amelyet általában meztelen test felett viselnek. A kellemes tapintású anyag lazán eltakarja az alakot. Az öv- vagy szalagfűzésnek köszönhetően pontosan annyit fed le, amennyit csak akar. Az erősebb fűzés szépen kiemeli a derekát, és nőies formát ad a sziluettnek. A peignoir nagyszerű alternatívája a fehérneműnek vagy az alsóneműnek az esti hálószobás megjelenéshez.

Szabadság és a pihenés
Az erotikus fehérneműk között ki kell emelnünk az Obsessive márkát. Minden kategóriában gyárt finom szexi rucikat. Készletek mind stílusukban, mind a szövet összetételében eltérők. Ha a bőre túl finom, előnyben részesítse a természetes anyagokat, mivel a szintetikus szalagok és a csipke komolyan dörzsölhetik a test legérzékenyebb helyeit. Nem számít, mennyire szeretné kényeztetni a házastársát, ne viseljen olyan dolgokat az ő kérésére, amelyekben kényelmetlenül érzi magát: ez csak a vágy és a hidegség csökkenéséhez vezet az ágyban. Sokkal könnyebb meglátogatni egy bevált szexbolt oldalát kedvesével, ahol erotikus készleteket vásárolhat, amelyek felkeltik mindkettőtök érdeklődését. A modellek kiválasztásakor célszerű figyelni az ágynemű gyártási országára, a varrás hibáinak hiányára (kiálló szálak, kényelmetlen címkék, vágógépek hibái stb.).

Legyél eredeti, és válasszon olyan termékeket, amelyek furcsának tűnnek, és első pillantásra is kényelmesek. Tehát, ha a legvékonyabb csipkék fehérnemű pókhálója zavart okozott, halassza el a vásárlást. Ne rendeljen túlságosan őszinte, nyitott készletet, amíg nem biztos abban, hogy az ilyen típusú női erotikus fehérneműk nem okoznak zavart, sőt szégyent partnere vagy saját maga számára.

Keresés