Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A nyúl vibrátor a női maszturbáció legismertebb eszköze

A nyúl vibrátor a női maszturbáció legismertebb eszköze Vibrátoros nyúl. A nyúl vibrátor stimulálja a csiklót és a G-pontot. A speciális forma lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt elérje az orgazmust. A tökéletes dolog a női maszturbációhoz.

A nyúl vibrátor női stimulátor modell, amely az egész világon népszerű. A csiklóra és a női hüvely falaira gyakorolt ​​egyidejű hatás rövid időn belül hatalmas orgazmust okozhat. A világon minden ismert szexjátékszer gyártó létrehozza saját nyulát, megpróbálva felszerelni őket az összes új funkcióval. Van akinek egész nyúlfarmja van.

Mi a különleges a nyúlrezgőkben?
A nyúl vibrátor két részből áll. Az elmerült rész hasonló a falloszhoz, ez egy hosszúkás rúd, amelynek átmérője 3-5 cm. A csiklófolyamat egy kis kiemelkedés, amely megérinti a kívánt területet, amikor a vibrátor nagy része a test belsejében van. A csikló stimulátor különféle formákban kapható, de az első modellek két fülű nyúl formájában voltak. Innen jött a név.

Ma a nyúl vibrik kivitelezve vannak virág, valamilyen állat vagy rovar szirmai formájában. De a csikló izgatási folyamat egyszerűen lehet ovális vagy trapéz alakú. És bár a név megmaradt, formájában nem köthető a tapsi fülekhez.

Egy szexuális játék különböző módon rezeghet. Gyakran két rész külön-külön szerepel. A különböző mozgások fokozzák az élményt. És csak egy szakasz mozgását használhatja, ami néha nagyon fontos is. És a forgatás a készülék kiegészítésére is alkalmas. Ez az elmerült rész körben való elfordulása, vagy különböző irányba billen.

Néha gyöngysorokat helyeznek a test felszíne alá. Foroghatnak, hogy masszázshatást érjenek el. A stimuláció a hüvely nyílásában történik, ahol nagyszámú idegvégződés található. Ez a funkció, ha van ilyen, a rezgéssel együtt vagy attól függetlenül szerepel, és tökéletesen kiegészíti.

Mi fontos a nyúlvibrátor vásárlásakor?
Vásároljon nyúl vibrátort ajánlott a maszturbációhoz. Nagyon erős élményeket nyújt a nőknek. De fontos a megfelelő modell kiválasztása, hogy az csak örömet okozzon. A választásnál ügyeljen a következő paraméterekre:

Töltési módszer. Vannak újratölthető nyúl vibrátorok és vannak akkumulátorral működtetett modellek. Kivehető elemekkel a szexjáték olcsóbb. De gyakran kell cserélnie az elemeket.

Vízálló. Nem minden szexuális játék vihető ki a fürdőszobába. A vízálló nyulakat vízbe meríthetik, vagy használhatják a zuhany alatt. De ha a modell fél a víztől, akkor még a tisztítás során is nagyon óvatosan kell bánni a készülékkel.

Motorok száma. Ideális, ha két motor van a nyúl vibriben. Az egyik felelős a csikló stimulálásáért, a másik a behelezési részért. Ezután külön használhatók, és az érzések erősebbnek tűnnek.

A munkamódok és sebességek száma. Minden szexuális játék előre beprogramozott üzemmóddal és többféle intenzitással rendelkezik. Minél több van, annál izgalmasabb az alkalmazás. Ha gyakran változtathat módot, akkor minden alkalommal új izgalmat érezhet.

A vibrátor blog is alátámasztja, hogy a nyúlvibrátor vásárlása lenyűgöző folyamat, de figyelnie kell az anyagra, a termék garanciájára és az ápolásra vonatkozó ajánlásokra is. Annak érdekében, hogy ne tévedjen a választással, ajánlott elolvasni a vásárlók véleményét a nyúl vibrátorokról.

A budapesti szexshop üzletünkben mindig nagy a választék a különböző gyártók nyulaiból. Ezek kiváló minőségű és biztonságos bunny vibrátor szex játékok, amelyek gyakori használatra szolgálnak. És a lehető leghamarabb az ország bármely pontjára kiszállítjuk.

Keresés