Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A péniszpumpa, vákuumos férfi pénisznövelő henger használata

A péniszpumpa, vákuumos férfi pénisznövelő henger használata A vákuumszivattyút ritka szexuális aktivitással járó stagnálás megelőzésére szánják; a merevedési zavar megszüntetése közvetlenül a közösülés előtt; a pénisz méretének növekedése; maszturbáció. A péniszpumpák működése a szivattyú elvén alapul, és vákuumot hoz létre a lombikban. Természetes erekció során a pénisz mérete 3-5-szeresére nő, és szivattyú használata esetén ez a szám akár 10 lehet, ami hozzájárul a barlangi testek erőteljes megtisztításához, és növeli a pénisz edényeinek falainak rugalmasságát is.

A készülék szinte minden vákuumszivattyúnál megegyezik. Lombikból, O-gyűrűből és légkiürítő eszközből áll. Leggyakrabban körte, kar, dugattyú vagy automatikus fúvó formájában készül. Esetenként a szivattyúkat nyomásmérővel és rezgéssel látják el. O-gyűrű helyett egy kis hüvely is helyet kaphat a könnyű maszturbálás érdekében. Ha impotenciában szenved, és szivattyúval fogja szimulálni az erekciót, akkor szüksége van egy erekciós gyűrűre, amely az izzótól a pénisz tövéig csúszik.

A péniszpumpa használat gyorstalpaló

A péniszpumpa használata örömet és csodálatos érzéseket okoz. Azonban nagyon fontos, hogy a pumpát helyesen és ésszerűen használja. Ha még csak most ismerkedik a pumpa használatával, adjon neki időt, és mindent nagyon lassan és óvatosan próbáljon.

Helyezze be a pumpába a péniszét, egészen a tövéig. A szilikon gyűrűnek úgy kelle a péniszhez tapadnia, hogy a levegő ne szivárogjon át rajta, ha szőrös a legjobb ha leborotválja. Így a pénisz a pumpában készen áll a a levegő fokozatos elszívására, majd lassan nyomkodja a ballont, és figyelje, hogy a pénisze lassacskán megduzzad. A pumpa területén csökken a nyomás, ezáltal a péniszben a nyomás automatikusan emelkedni kezd.

A nyomás a szelep segítségével egyszerűen szabályozható. Fokozatosan nagyobb mennyiségű vér áramlik a péniszbe. Nagyon fontos, hogy pontosan figyelemmel kísérje a pénisz változását. Abban az esetben, ha csak egy kis fájdalmat is érez, a szelep segítségével azonnal növelje a nyomást a pumpában. A pénisznek mindig természetesnek kell kinéznie. A fokozatos pumpálás mindig nagyon kellemes. Ha ez nem így van, azonnal hagyja abba a pumpa használatát. Túlzott elszívás esetén véraláfutások és hólyagok jelenhetnek meg a péniszen. Ezért mindig lassan és óvatosan használja a pumpát.

Ha először használja a péniszpumpát, ne siessen. Lassan nyomja össze a ballont, és nagyon alaposan figyelje a testét. Mindannyian különbözőek vagyunk, és a pumpa használata nem biztos, hogy minden férfi számára megfelelő és kellemes. 

Alkalmazási tippek

- a vákuumszivattyú használata előtt öblítse le a lombikot és a fúvókát meleg vízzel és folyékony szappannal;
- ha az eszközt, amely vákuumot hoz létre a lombikban, külön szállítják, csatlakoztassa azt;
- tegye a tömítőanyagot a lombik szabad végére a széles végével;
- töltse fel a fúvóka keskeny végét a lombik belsejében;
- a pénisz izzó belsejébe történő bevezetésének megkönnyítése érdekében kenje meg a fúvóka felületét vízbázisú kenőanyaggal;
- helyezze be a péniszt a fúvóka nyílásába, tartsa az izzót a szemérem felületére merőlegesen, nyomja szorosan az izzó alját a testhez, hogy tömítést  hozzon létre. Ha van egy lyuk a lombik felületén, rögzítse azt; ha a lombikot szorosan lezárják egy speciális szeleppel, ellenőrizze, hogy zárva van-e;
- másrészt a körte többszörös szorításának vagy a dugattyú munkájának segítségével ürítse ki a lombik üreget;- tartsuk vákuumban 30 másodpercig. Az összes fenti eljárás helyes végrehajtása esetén merevedés lép fel;
- engedje ki az ujjával megszorított lyukat, vagy nyomja meg a levegőszelepet, hogy levegőt fújjon a lombikba. Tartsa a lombikot levegőn egy percig amíg az erekció meg nem gyengül.
Az állapotától függően 10-15 alkalommal ismételje meg a két előző bekezdésben meghatározott eljárásokat (ha kellemetlen érzés vagy fájdalom jelentkezik, le kell állítania az eljárást és szakember segítségét kell kérnie. A szívás erejét és az eljárások időtartamát egyedileg határozzák meg. Meg kell érteni, hogy a férfi pénisz analóg az izmokkal. Az eredmények eléréséhez hosszú ideig napi edzésre van szükség.

Mire használják a péniszpumpákat? A férfiak különféle dolgokra használják a szivattyúkat, nem csak a pénisz megnagyobbodására. A vákuum jelenléte miatt a péniszszivattyúk izgalmas érzést nyújtanak. Ha kenőanyagot alkalmaz a pénisz aljára, szilárd tömítést biztosíthat, vagy szivattyút használhat a pénisz stimulálására és az orgazmus elérésére.

A merevedési zavarban szenvedőknek javasoljuk, hogy pumpát használjanak az erekció fenntartására és erősítésére olyan gyógyszerek használata nélkül, mint a Viagra. Egyesek cukorbetegségben vagy rossz vérkeringésben szenvedhetnek, ami csökkent vérkeringést eredményez a péniszben, ami gyenge és rövid távú erekciót eredményez.

Akárhogy is, előnyös lesz a péniszpumpa használata, hogy növelje erekciójának méretét és időtartamát a sikeres szex vagy maszturbáció érdekében. A péniszpumpa egyfajta erotikus stimulációra is használható. Próbáljon szivattyút használni egy vagy cunillingus előkészítésére. A partner péniszére vagy csiklójára rohanó vér érzékenyebbé teszi ezt a területet az ujjak vagy a nyelv minden érintésére.

Lehetőség van péniszpumpa használatára is partnere mellbimbóinak vagy csiklójának megnagyobbítására, de óvatosan kell eljárni a nyomás és a szivattyú sebességének alkalmazásakor.

Az eljárások időtartama és gyakorisága
- az első két hétben figyelje meg az eljárások következő gyakoriságát: minden nap, megfelelő időben, előnyösen 1-2 órával lefekvés előtt végezzen 10-15 kiürítési és levegő feltöltési műveletet a fenti séma szerint;
- a harmadik héttől kezdődően a porszívózási idő 1 percre növelhető, szükségszerűen 2 percre növelve a pihenőidőt.

Vákuumszivattyú használata közvetlenül a közösülés előtt
Vákuumszivattyú segítségével mesterségesen elérheti az erekciót a közösülés előtt (például impotencia vagy ismételt közösülés esetén). A kiürítési eljárás megkezdése előtt fel kell tennünk egy erekciós gyűrűt a lombik aljára, és amikor a szükséges erekciót elérjük, a lombik aljáról a gyűrűt a pénisz tövére kell ejteni, hogy megakadályozzuk a vér gyors kiáramlását az erekből. Gyűrűk helyett használhat szorítót, különféle bilincseket és kötéseket.
A péniszpumpa rendszeres használata fokozatosan javíthatja az erekció minőségét és hosszát, valamint növelheti a pénisze méretét. De legyen óvatos! Mindent mértékkel kell csinálni. A rendszeres használat nem azt jelenti, hogy a pumpát naponta többször kellene használnia. Ha a pumpát naponta egyszer, a szabályoknak megfelelően fogja használni, ez a maximum. Nem ajánljuk, hogy ennél gyakrabban használja a pumpát.

Javaslatok a vákuumszivattyú ápolásához férfiak számára
Az első használat előtt vagy a termék más személyhez történő átadása előtt meg kell kezelni a lombikot, az összes hozzá csatlakoztatott fúvókát és tömítést fertőtlenítővel, vagy meleg vízzel és szappannal meg kell mosni.
- Használat előtt és után a terméket meleg vízzel és szappannal le kell mosni.
- Kerülje a víz bejutását az elemtartóba, ha van ilyen.

- Ne használjon zsíralapú kenőanyagokat (vazelin, kozmetikai krémek, növényi olajok), valamint ásványi és ásványolaj-alapú kenőanyagokat hidratáló szerként, mivel ezek károsíthatják mind az anyagot, amelyből a termék készült, mind az egészségét.
- A termék törékeny, ezért kerülni kell az izzó mechanikai károsodását (ne ejtse le, ne üsse meg).
- Alkoholos oldatokkal és forrásban lévő vízzel történő feldolgozás tilos.
- Ha a termék kibernetikus szilikonból készült fúvókával van ellátva, akkor öblítés után meg kell szárítani és talkummal kell kezelni.

Hogyan használjunk vákuumszivattyút a pénisz megnagyobbítására?

A vákuumszivattyú nélkülözhetetlen eszköz a férfi szexuális játékok arzenáljában. A szivattyú segít meghosszabbítani és erősíteni az erekciót a partnerszexhez, és elengedhetetlen a maszturbációhoz. És ha erekciós gyűrűvel ellátott szivattyút használ, az erekció még hosszabb és erősebb lesz. Tehát hogyan kell helyesen használni a vákuumszivattyút?

Hogyan működik a pénisz vákuumszivattyú? Alapvetően a férfi erekció fenntartására szolgáló vákuumszivattyú egy közönséges szivattyú, amely egy lezárt hengerből és egy szivattyúmechanizmusból áll. Egy tömlő jön ki az izzóhoz vezető hengerből, amely a levegő kiszivattyúzásához szükséges. Az izzó közelében van egy kioldószelep, amely a szivattyú nyomását normál légköri nyomásra hozza. A legtöbb vákuumszivattyút csak magára a péniszre tervezték, de nem a herékre, bár vannak speciális szivattyúmodellek a herezacskóhoz is.
► A lezárt hengert használat előtt kenőanyaggal kell kenni az alapnál, majd be kell helyezni a péniszbe.
► A hengert szorosan felvisszük az ágyék bőrére, majd az izzót többször megnyomjuk.
► A hengerből kiszivattyúzott levegő miatt alacsony nyomású terület jön létre a hengerben. Ugyanakkor a pénisz és a makk vérnyomása növekedni fog, és az erekciós szövetek véráramlása megnő. A pénisz hossza és szélessége növekedni kezd, amíg végül "harcias" állapotba nem kerül.
► Most megnyomhatja a kioldószelepet, és aktív szexuális tevékenységet folytathat. A nemi közösülés meghosszabbításához merevedési gyűrűt is viselhet.

Ha rendszeresen használja a szivattyút, idővel javulást fog tapasztalni az erekciójában. De legyen óvatos vákuumszivattyú használatakor. mindig használjon kenőanyagot:
- Ne csökkentse a henger belsejében lévő nyomást egyszerre, hanem fokozatosan;
- Ne tartsa az alacsony nyomású hengert a péniszen 20 percnél hosszabb ideig.

Miért van szüksége pénisz vákuumszivattyúra? Valamilyen oknál fogva a legtöbb férfi meg van győződve arról, hogy vákuumszivattyúra csak azok számára van szükség, akiknek csökkent az erekciója. Természetesen a szivattyú segít az ilyen embereknek szexuális életük javításában, de ez messze nem az egyetlen oka a használatának. Akkor miért van még szüksége vákuumszivattyúra?

Pénisz megnagyobbodás! Míg a pénisznagyobbító mágikus kenőcsök és csodatabletták gyártói csak hiszékeny férfiakat kapnak vásárlóként, a vákuumszivattyú felhasználói biztosan tudják, hogy ez az egyszerű eszköz akár 6 cm-rel is növelheti a pénisz hosszát!
Erős erekció! A pénisz nemcsak kemény lesz, hanem érzékenyebbé is válik. Olyan élénk benyomásokat kapsz a szexből, amelyekről még álmodni sem tudtál.
Maszturbáció! Igen, meg lehet csinálni a kezével vagy a hüvely-maszturbátorral. De a vákuumszivattyú használatából származó orgazmus teljesen másnak tűnik, és némileg hasonlít az a-hoz.
Felkészülés! A péniszed sokkal érzékenyebb lesz, és jobban fogod élvezni az orális szexet. Használható arra is, hogy felkészüljön.
Megelőzés! Minden 30 év feletti férfinak ajánlott legalább hetente egyszer "masszázst" végezni vákuumszivattyúval, hogy a jövőben ne legyenek erekciós problémáik.

Egyébként nem szükséges vákuumszivattyút használni csak a péniszhez. Segítségével játszhat a csiklóval, a mellekkel és a mellbimbókkal. Csak ne feledkezzen meg a biztonságról!

Hogyan válasszunk pénisz vákuumszivattyút? Vannak vákuumszivattyúk minden ízléshez és költségvetéshez. Ezek mérete, anyaga, színe, funkcionalitása és tartóssága különböznek. Tehát a választás csak a képzeletétől és az anyagi képességeitől függ.

Azok számára, akiknek csak harangok és sípok nélküli szivattyúra van szükségük, vannak alacsony költségvetési modellek. Légmentesen záródnak és 100% -ban megfelelnek a feladatnak.

Szintén ideális kezdőknek a vákuumszivattyú automatikus levegőelvezetéssel. Alapja speciális gumiból készül, amely lehetővé teszi mind a vízalapú, mind a szilikon alapú kenőanyagok használatát. Az automatizált szivattyúnak fejlettebb változata is van. Digitális kijelzővel és beosztással rendelkezik a hengeren. De a legfontosabb dolog az, hogy kihangosítva is használható!

Ha új szexuális érzéseket szeretne megtapasztalni, szüksége van egy rezgéssel ellátott szivattyúra. És egy távirányítóval ellátott rezgő golyó lehetővé teszi, hogy szabályozza örömének mértékét!

És ha megszokta, hogy a legtöbbet hozza ki az életből, szüksége van egy vibráló szivattyúra és három valósághű, puha anyagból készült fúvókára. Szórakozás és változatosság egyetlen vákuumszivattyúban!

Keresés