Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A péniszpumpa, vákuumos férfi pénisznövelő henger használata

A péniszpumpa, vákuumos férfi pénisznövelő henger használata A vákuumszivattyút ritka szexuális aktivitással járó stagnálás megelőzésére szánják; a merevedési zavar megszüntetése közvetlenül a közösülés előtt; a pénisz méretének növekedése; maszturbáció. A péniszpumpák működése a szivattyú elvén alapul, és vákuumot hoz létre a lombikban. Természetes erekció során a pénisz mérete 3-5-szeresére nő, és szivattyú használata esetén ez a szám 12 lehet, ami hozzájárul a barlangi testek erőteljes megtisztításához, és növeli a pénisz edényeinek falainak rugalmasságát is.

A készülék szinte minden vákuumszivattyúnál megegyezik. Lombikból, O-gyűrűből és légkiürítő eszközből áll. Leggyakrabban körte, kar, dugattyú vagy automatikus fúvó formájában készül. Esetenként a szivattyúkat nyomásmérővel és rezgéssel látják el. O-gyűrű helyett egy kis hüvely is helyet kaphat a könnyű maszturbálás érdekében. Ha impotenciában szenved, és szivattyúval fogja szimulálni az erekciót, akkor szüksége van egy erekciós gyűrűre, amely az izzótól a pénisz tövéig csúszik.

A péniszpumpa használat gyorstalpaló

A péniszpumpa használata örömet és csodálatos érzéseket okoz. Azonban nagyon fontos, hogy a pumpát helyesen és ésszerűen használja. Ha még csak most ismerkedik a pumpa használatával, adjon neki időt, és mindent nagyon lassan és óvatosan próbáljon.

Helyezze be a pumpába a péniszét, egészen a tövéig. A szilikon gyűrűnek úgy kelle a péniszhez tapadnia, hogy a levegő ne szivárogjon át rajta, ha szőrös a legjobb ha leborotválja. Így a pénisz a pumpában készen áll a a levegő fokozatos elszívására, majd lassan nyomkodja a ballont, és figyelje, hogy a pénisze lassacskán megduzzad. A pumpa területén csökken a nyomás, ezáltal a péniszben a nyomás automatikusan emelkedni kezd.

A nyomás a szelep segítségével egyszerűen szabályozható. Fokozatosan nagyobb mennyiségű vér áramlik a péniszbe. Nagyon fontos, hogy pontosan figyelemmel kísérje a pénisz változását. Abban az esetben, ha csak egy kis fájdalmat is érez, a szelep segítségével azonnal növelje a nyomást a pumpában. A pénisznek mindig természetesnek kell kinéznie. A fokozatos pumpálás mindig nagyon kellemes. Ha ez nem így van, azonnal hagyja abba a pumpa használatát. Túlzott elszívás esetén véraláfutások és hólyagok jelenhetnek meg a péniszen. Ezért mindig lassan és óvatosan használja a pumpát.

Ha először használja a péniszpumpát, ne siessen. Lassan nyomja össze a ballont, és nagyon alaposan figyelje a testét. Mindannyian különbözőek vagyunk, és a pumpa használata nem biztos, hogy minden férfi számára megfelelő és kellemes. 

Alkalmazási tippek

- a vákuumszivattyú használata előtt öblítse le a lombikot és a fúvókát meleg vízzel és folyékony szappannal;
- ha az eszközt, amely vákuumot hoz létre a lombikban, külön szállítják, csatlakoztassa azt;
- tegye a tömítőanyagot a lombik szabad végére a széles végével;
- töltse fel a fúvóka keskeny végét a lombik belsejében;
- a pénisz izzó belsejébe történő bevezetésének megkönnyítése érdekében kenje meg a fúvóka felületét vízbázisú kenőanyaggal;
- helyezze be a péniszt a fúvóka nyílásába, tartsa az izzót a szemérem felületére merőlegesen, nyomja szorosan az izzó alját a testhez, hogy tömítést  hozzon létre. Ha van egy lyuk a lombik felületén, rögzítse azt; ha a lombikot szorosan lezárják egy speciális szeleppel, ellenőrizze, hogy zárva van-e;
- másrészt a körte többszörös szorításának vagy a dugattyú munkájának segítségével ürítse ki a lombik üreget;- tartsuk vákuumban 30 másodpercig. Az összes fenti eljárás helyes végrehajtása esetén merevedés lép fel;
- engedje ki az ujjával megszorított lyukat, vagy nyomja meg a levegőszelepet, hogy levegőt fújjon a lombikba. Tartsa a lombikot levegőn egy percig amíg az erekció meg nem gyengül.
Az állapotától függően 10-15 alkalommal ismételje meg a két előző bekezdésben meghatározott eljárásokat (ha kellemetlen érzés vagy fájdalom jelentkezik, le kell állítania az eljárást és szakember segítségét kell kérnie. A szívás erejét és az eljárások időtartamát egyedileg határozzák meg. Meg kell érteni, hogy a férfi pénisz analóg az izmokkal. Az eredmények eléréséhez hosszú ideig napi edzésre van szükség.

Az eljárások időtartama és gyakorisága
- az első két hétben figyelje meg az eljárások következő gyakoriságát: minden nap, megfelelő időben, előnyösen 1-2 órával lefekvés előtt végezzen 10-15 kiürítési és levegő feltöltési műveletet a fenti séma szerint;
- a harmadik héttől kezdődően a porszívózási idő 1 percre növelhető, szükségszerűen 2 percre növelve a pihenőidőt.

Vákuumszivattyú használata közvetlenül a közösülés előtt
Vákuumszivattyú segítségével mesterségesen elérheti az erekciót a közösülés előtt (például impotencia vagy ismételt közösülés esetén). A kiürítési eljárás megkezdése előtt fel kell tennünk egy erekciós gyűrűt a lombik aljára, és amikor a szükséges erekciót elérjük, a lombik aljáról a gyűrűt a pénisz tövére kell ejteni, hogy megakadályozzuk a vér gyors kiáramlását az erekből. Gyűrűk helyett használhat szorítót, különféle bilincseket és kötéseket.
A péniszpumpa rendszeres használata fokozatosan javíthatja az erekció minőségét és hosszát, valamint növelheti a pénisze méretét. De legyen óvatos! Mindent mértékkel kell csinálni. A rendszeres használat nem azt jelenti, hogy a pumpát naponta többször kellene használnia. Ha a pumpát naponta egyszer, a szabályoknak megfelelően fogja használni, ez a maximum. Nem ajánljuk, hogy ennél gyakrabban használja a pumpát.

Javaslatok a vákuumszivattyú ápolásához férfiak számára
Az első használat előtt vagy a termék más személyhez történő átadása előtt meg kell kezelni a lombikot, az összes hozzá csatlakoztatott fúvókát és tömítést fertőtlenítővel, vagy meleg vízzel és szappannal meg kell mosni.
- Használat előtt és után a terméket meleg vízzel és szappannal le kell mosni.
- Kerülje a víz bejutását az elemtartóba, ha van ilyen.

- Ne használjon zsíralapú kenőanyagokat (vazelin, kozmetikai krémek, növényi olajok), valamint ásványi és ásványolaj-alapú kenőanyagokat hidratáló szerként, mivel ezek károsíthatják mind az anyagot, amelyből a termék készült, mind az egészségét.
- A termék törékeny, ezért kerülni kell az izzó mechanikai károsodását (ne ejtse le, ne üsse meg).
- Alkoholos oldatokkal és forrásban lévő vízzel történő feldolgozás tilos.
- Ha a termék kibernetikus szilikonból készült fúvókával van ellátva, akkor öblítés után meg kell szárítani és talkummal kell kezelni.

Keresés