Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A popsi dugó használata, így kényeztesd az ánuszt

A popsi dugó használata, így kényeztesd az ánuszt A popsi dugó az egyik legpikánsabb eszköz az élvezet zónájának stimulálására. Ennek köszönhetően ezt a szex eszközt gyakran tartják a legalkalmasabb választásnak mind a kezdők, mind a kifinomult anális stimuláció szerelmeseinek. Annak érdekében, hogy szórakozása csak örömteli érzelmeket keltsen, útmutatást adunk a popsi dugó használatához. ​A butt plug fenékdugó használata!

Gyakran a popsi dugót használják a szex előtti előjátékként, az anális szex előkészítésére, az intimitás idején vagy a maszturbáció során önmagának örömére. Ez a kiegészítő lehetővé teszi az érzelmek tűzijátékának elkészítését, önmagad és partnered új, eddig ismeretlen oldaláról történő megismerését. A férfiak és a nők egyaránt megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy ezt az elemet intim vágyak hurrikánjának kielégítésére használják. Annak ellenére, hogy a fenékdugó használata teljesen biztonságosnak tűnik, néhány szabályra emlékezni kell, amelyek végrehajtása nem okoz Önnek nehézségeket, ugyanakkor megvédi Önt vagy partnerét az előre nem látható következményektől.

Javaslatok a fenékdugó használatához

Soha ne feledkezzen meg a síkosítóról. További kenőanyagok használata jelentősen leegyszerűsíti a folyamatot, popsi dugó utasítás megkönnyítve a dugó csúsztatását, és fájdalommentessé és kellemes érzelmekkel telivé teszi a dugó behelyezését a végbélbe.
A anális játék minden egyes használatakor ellenőrizze , hogy tiszta-e. Egyáltalán nem felesleges óvszert tenni a parafára a használat idején. Így betartja a szükséges higiéniai szabályokat.

Úgy tűnik, hogy az anális dugó behelyezésekor a helyes testtartás az egyik legfontosabb szempont, amelyen az öröm szintje függ. Három pozíció tekinthető klasszikusnak és legmegfelelőbbnek: térdelve, guggolva vagy háton fekve.
A fenékdugót a lehető leglassabban kell behelyezni. Ez egyrészt megvédi a végbélnyílás finom bőrét a felesleges stressztől és az esetleges szövetkárosodástól, másrészt a lehető legmagasabb szintű örömet nyújtja. Ha a maximális behatolást nem érik el először, akkor ki kell húznia, néhány mélyen pihentető lélegzetet kell vennie, és új szexuális nyomással meg kell ismételnie a szexuális játék bevezetését. Vagy fontolja meg egy megfizethetőbb méretű eszköz vásárlását.

A stimulátor végbélbe való behatolása után el kell lazítania a végbélnyílást, és hagyni kell, hogy a dugó önmagában kicsúszhasson. Ezt az eljárást többször meg kell ismételni, amíg a test teljesen megszokja az idegen tárgyat. Az élvezet végső lesz.

Tippek a popsi dugó kiválasztására

A végbélnyílás az egyik legkényesebb hely az emberi testen, ugyanakkor az egyik legkifejezettebb hogyan kell használni a popsi dugóterogén zóna. Szorosan kapcsolódik a központi idegrendszerhez, és a szexuális örömet közvetlenül az agyba továbbítja. Az anális izgalom során gyakran megfigyelhető időszakos légzés, tenyérvörösség, a hüvely falainak hidratálása, a pénisz felállítása és a végbélizom szakaszos összehúzódása. Ezért az anális szivattyú helyes kiválasztása rendkívül fontos lépés. Ez az első lépés, mielőtt belevetném magad az öröm szakadékába.

Válasszon egy popsi dugót jó nevű gyártóktól. Ha mindkettő használja a terméket, jobb, ha a tartozékot minden partnerhez külön választja. Mivel egyrészt higiénikusabb, másrészt segít megőrizni egyéniségét.
A dugaszok többnyire szilikonból, latexből vagy kibernetikus bőrből készülnek. Mindegyik anyagnak megvannak a maga jellemzői. Ahhoz azonban, hogy megbizonyosodjon arról, melyik a legjobb az Ön vagy partnere számára, empirikusan értékelnie kell a különböző csatlakozókat.
Legyen óvatos a méret kiválasztásakor. Ne feltételezzük, hogy egy nagyobb átmérőjű vagy hosszú játék nagyobb örömet okoz. Itt minden szigorúan egyedi és ellenőrzést igényel.

A forma megválasztása elsősorban a szexuális kiegészítő használatának céljától függ. Gyakran a férfiaknál az egyik forma elfogadható, a nőknél - egy teljesen más. Bár bizonyos esetekben a preferenciák ugyanazok lehetnek. A termékformák sokfélesége egyszerűen elképesztő. Bármilyen temperamentumhoz megtalálható dugó: lószőr, mezei nyúl farka és még dugóhúzó parafa is. Minden az emancipáció és a képzelet mértékétől függ.
A játék színe játszhatja az egyik meghatározó értéket. Itt nem lehetnek ajánlások. Választhat egy parafát, amely megfelel a fehérneműnek, vagy a lap árnyékához.

A lényeg, hogy minél többet cselekedjünk és kísérletezzünk. Csak ezután tudja megtudni, mi a legizgalmasabb az Ön számára. Reméljük, hogy a seggdugó használatára vonatkozó útmutatásaink hasznosak és informatívak voltak. 

Miért és ki számára előnyös az anális kristályok viselése?

Az anális kristály előzetes simogatásokban, szex és maszturbáció közben használható, valamint ugyanúgy viselhető. A gyártók azt mondják, hogy ezt a dolgot akár 6 órán keresztül is használhatja, bár inkább szexuális játékokhoz, mint viseléshez.

Egy ilyen játékot minden helyzetváltáskor érezni fog, ugyanakkor mások számára láthatatlan marad. Ezenkívül abszolút nem zavarja az ülést és a szokásos dolgok elvégzését. Természetesen egyes modellek nem viselhetők, mivel zavarják a szokásos tevékenységek elvégzését. A lapos kristályokkal ellátott kis dugók alkalmasabbak a viselésre. Anális kristály segítségével a következő eredményeket érheti el:

  • növelje az érzéseket a súrlódás és az orgazmus során egy nőben;
  • növelje az ember érzéseit egy nővel való szex során, ha a strasszot egy nő használja, mivel a dugó használata során a hüvely szűkül;
  • a prosztata masszázs hatásának elérése (ha a készüléket egy férfi használja);
  • lazítsa meg a végbélnyílás izmait, mielőtt nagyobb játékok vagy pénisz behatolna;
  • díszíteni a testet, összpontosítani annak bizonyos részeire.

Ezenkívül a végbélnyílás ékszerei is az érzésekkel való játék egyik módja. Például könnyű kísérletezni egy fémből vagy üvegből készült dologgal, megváltoztatva annak hőmérsékletét. Ez élénk érzelmeket ad a szexhez, még akkor is, ha nem szereti a végbélnyílással való játékokat.


Az análdugó, butt plug miért jó?

Előnyök és hátrányok, akik számára hasznos lesz. Az intim dugó lehetővé teszi, hogy felejthetetlen élményt nyújtson vagy kapjon. Segít megszabadulni az újdonságoktól való félelemtől, segít teljesen megbízni szexuális partnerében. Egyes modelleket hosszú távú viseletre terveztek, így bármikor izgulhat.

Kinek hasznos a popsidugó és milyen érzéseket okoz?
Ilyen megvásárolható az Intim Center legjobb szex shop weboldalán megfizethető áron. Ez egy univerzális játék, és egyszerűen szükséges egy bizonyos embercsoport számára:
 - Azok, akik simogatást akarnak tapasztalni - ha egy személynek még nincs bátorsága munkát végezni, de meg akarja próbálni, akkor ez a hüvely kiváló lehetőség lesz a kísérletekhez. Ne feledje, hogy az első alkalommal, amikor az érzések nem túl kellemesek, türelmesnek kell lennie.
- Azoknak a pároknak, akiknek az anális nem egészen olyan, mint szeretnénk, a parafa segít csökkenteni a fájdalmat. Segít hozzászokni ahhoz a tényhez, hogy van valami a végbélnyílásban.
- Szűkebbé akarjuk tenni a hüvelyt - abban az időben, amikor van egy belső, a szomszédos nyílás csökkenni kezd.
- Azok, akik szeretnek kísérletezni olyan helyeken, ahol sok ember van - egyes modellek egész nap viselhetők. Vannak távirányítóval ellátott lehetőségek is, amikor be- vagy kikapcsolhatja a rezgést.
- Segítsen felfedezni valami újat, felejthetetlen érzéseket tapasztalni.

Érvek és ellenérvek
A szerelemnek, szexnek számos előnye van. Például, hogy új érzéseket kapjon, különösen, ha rezgés van jelen. Segítségével felfedezheti erogén zónáit, a simogatások kellemes élményeket adnak, egy idő után megtanulják az orgazmust. A készülék kiterjeszti a szerelmi határokat, lehetőséget nyújt különböző kísérletek elvégzésére.

A szerelmi dugónak hátránya is lehet. Ha helytelenül injektálják, megsérülhet, ezért tanácsos intim kenőanyagokat, síkosítókat használni, hogy elkerülje a nem kívánt repedések megjelenését a végbélnyílásban. A pozitív érzelmek nem mindig jelennek meg az első kísérletnél, néha fájdalmat okozhatnak. Ezért türelmesnek és óvatosnak kell lennie.

A dugók teltségérzetet adnak, a test belsejében lévő idegen tárgy ötlete jelentősen izgalmas. Ha fémből készül, akkor enyhe súlya van, amely lehetővé teszi, hogy a szerelmi vágyakra összpontosítson. Segítségével kissé szűkítheti a hüvelyt, és még több örömet adhat partnerének.

Keresés