Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A prosztata masszírozó a legjobb férfi vibrátor

A prosztata masszírozó a legjobb férfi vibrátor A prosztata masszírozók a legintimebb hely izgatása mellett a prosztatagyulladás kezelésére és megelőzésére szolgáló termékek. Használhatja otthon. A rendszeres használat javítja a férfiak egészségét, meghosszabbítja a szexuális tevékenységet időskorig.

Szeretne még sok éven át kiváló fizikai állapotban maradni, és szexben kitartani a nőket? Álmodsz arról, hogy 60 évesen is jó szerető legyél? Tabletták és orvosok nélkül is lehetséges! A prosztata gondozása és a masszázs megakadályozza az erekció gyengülését, megakadályozza az impotenciát, javítja az urogenitális rendszer általános állapotát.

A prosztata masszírozók jellemzői
Az orvosok a prosztata masszázst javasolják a klinikán. De az eljárás nagyon kényes, és nem minden férfi dönt úgy, hogy orvosokkal megy keresztül. De ha hajlamosak az urogenitális rendszer betegségeire, ha a családban a férfiak prosztatagyulladásban szenvedtek, akkor ilyesmire van szükség. És minden manipuláció elérhető otthon. Kiváló minőségű masszázshoz csak a megfelelő eszközre van szükség.

Több tucat masszázs eszköz használható orvos nélkül. Használatuk nem okoz kellemetlenséget. A masszírozók anatómiai formájúak, gyengéden érintenek egy adott területet, érezhető hatást keltve. Az eljárás fájdalommentes, a készülék átmérője kicsi.

A prosztata masszírozók biztonságban vannak, a speciális korlátozások nem teszik lehetővé a túl mély merülést. A jól átgondolt forma pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén megtalálja a megfelelő hatásterületet. A készülék a perineum izmainak, kézmozgásainak segítségével vezérelhető. De vannak vibrációs masszírozók a férfiak számára. Csak be kell kapcsolnia egy ilyet kényelmes sebességgel, és ő mindent meg fog tenni.

Hogyan történik a prosztata masszázs?

Ha még soha nem élvezte a prosztata stimulációját, akkor nyilvánvalóan sokat veszített. Ezt az erogén zónát jogosan tekintik a G-pont férfi változatának, és ha erre hat, robbanásszerű orgazmust érhet el! Nem nehéz megtalálni a prosztata mirigyét, de a kényelmes és erotikus hatás bizonyos készségeket és időt igényel.

1. Az eljáráshoz ajánlott a belek kiürítése. A tisztító beöntés elvégzése nem kötelező. Jobb zuhanyozni az eljárás előtt és után.
2. Válasszon kényelmes testtartást a kényelmes masszázshoz. Gyakran ez a térd-könyök helyzet vagy az oldalsó embrió helyzet. Nincs kötelező pozíció javaslat, de a fenti lehetőségek gyakran a legkényelmesebbek.
3. A masszázs végbélnyíláson keresztül történik. Ezt a lyukat bőségesen meg kell kenni kenőanyaggal. Egy pihentető kenőanyag segít abban, hogy kedvet kapjon a kezeléshez.
4. A masszírozó fokozatosan kerül a testbe. Kis átmérőjű, így nem lesz fájdalom. Csak pihenni és lassan mozgatni kell a készüléket.
5. A masszázs a prosztata megnyomásának pillanatában történik. Ha a masszírozó rezgéssel rendelkezik, akkor be kell kapcsolnia és pihennie kell. Az izmok által vezérelt eszközt önállóan kell mozgatni. Ehhez csak a végbél izmait kell megfeszíteni és ellazítani. Vannak olyan modellek is, amelyeket kézzel kell mozgatni.
6. Az eljárás 5-15 percig tart. Az érzések nem lehetnek fájdalmasak, ezért az erős nyomás ellenjavallt.
7. Az eljárás magömléssel zárul. Ez a pangó prosztata-váladék előjön. A folyamat örömmel kísérheti, de az orgazmus nem mindig történik meg.

Hogyan találjuk meg a prosztata mirigyet?
Az egyetlen módja annak, hogy kívülről befolyásolja a prosztata mirigyét, ha megnyomja a végbélben lévő területet, közvetlenül a mirigy mellett. Ez az, amit a proctológusok csinálnak, és magad is megteheted.
Először vegyen kényelmes helyzetet: feküdjön az oldalán, hajlítsa meg a lábát, és kissé húzza térdét a mellkasához.
Vegyen fel vinil vagy latex kesztyűt (vagy alaposan mosson kezet antibakteriális szappannal), vigye fel az intim síkosítót a mutató- vagy középső ujjára, és óvatosan lassan helyezze be a végbélnyílásába. Nem fogsz érezni semmit: a férfiak túlnyomó többsége nem tudja elérni a prosztatáját. Ezért szüksége lesz egy partnerre vagy egy speciális masszírozóra, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

Válasszon masszírozót, figyelembe véve egyéni jellemzőit, megbeszélve őket partnerével vagy proctológusával. Ha meg kell hajlítania az aktív ujját, hogy elérje a kívánt területet, szüksége lesz egy olyan eszközre, amel ívelt munkaterület. Ha az ujját egyenesen tartják, vagy akár észrevehetően meg kell feszíteni, akkor a masszírozó az, ahol a merített rész szöge az alaphoz képest van Közel az egyeneshez. Végül a vastagság. A terjedelmesebb eszközök megjelenése arra utal, hogy csak az ínyencek tudják használni őket. Ez csak egy bizonyos ponttól igaz.
A 3–3,5 centiméter vastagságú masszírozók könnyen behatolnak egy képzetlen felhasználóba (természetesen ne felejtsük el a kenést!), De akkor könnyebb bejutni a kívánt területre
.

A prosztata masszírozó praktikus eszköz a szexuális funkció fenntartására. Megelőzésre hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni. Kezelésre 3-4 alkalommal 7 nap alatt. Idővel a folyamat még kellemesebb lesz.

Összegyűjtöttük katalógusunkban a prosztata masszírozók legjobb modelljeit. Minden termék biztonságos és alkalmas rendszeres használatra. Könnyen tisztíthatók és tárolhatók is. Törődünk ügyfeleink egészségével és kényelmével. Az összes vásárlást Magyarországon bárhová szállítjuk.


Hogy használjuk a prosztata masszírozót?

Hogyan kell bevezetni a prosztata masszírozót és milyen gyakran kell használni? Álmodsz arról, hogy még sok évig nagyszerű fizikai formád van, és hosszú és szenvedélyes szexszel tetszik a feleségednek? Mindez urológusok és gyógyszerek nélkül lehetséges! A prosztata masszázs javítja az urogenitális szervek általános állapotát, növeli a szexualitás szintjét és nélkülözhetetlen eszközként szolgál az impotencia megelőzésében.

Hogyan kell használni a prosztata masszírozót? Az orvosok azt tanácsolják, hogy prosztata masszázst végezz szakemberekkel. Azonban nem minden férfi ért egyet abban, hogy masszázst végezzen urológussal - végül is az eljárás nagyon kényes. De ha egy ember hajlamos a prosztatagyulladásra, vagy hajlamos az urogenitális rendszer betegségeire, akkor masszázst kell végezni. Ma sokféle eszköz létezik. Lehetővé teszik, hogy minden manipulációt elvégezhessen anélkül, hogy elhagyná otthonát, és idegenek segítségét igénybe venné.

A masszírozók használata nem okoz fájdalmas érzéseket, mindegyik olyan anyagból készül, amely kellemes a test számára és megfelelő alakú. A készülék átmérőjét egyedileg választhatja ki.

Minden készülék tökéletesen biztonságos, és úgynevezett dugókkal van felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy a készülék túl mélyre menjen. Az anatómiai kialakítás lehetővé teszi a kívánt terület gyors megtalálását. A masszírozót könnyen kezelhető a kezével, segítve a kismedencei izmokat. Vannak rezgéssel rendelkező modellek is - önállóan végzik a masszázst, csak be kell állítania a kívánt sebességet.

Vessünk egy pillantást a prosztata masszírozó használatára

1. Az előkészítő szakaszban ajánlott a belek és a húgyhólyag tisztítása.  Javasoljuk, hogy zuhanyozzon az eljárás előtt és után is. Ezután ki kell választania az Ön számára kényelmes pozíciót - leggyakrabban térd-könyök állás vagy magzati helyzet. De nincsenek szigorú ajánlások ebben a tekintetben.

2. Most nézzük meg, hogyan kell megfelelően behelyezni a prosztata masszírozót.  Ezt megelőzően kenje meg kenőanyaggal vagy speciális kenőolajjal. Ez segít elkerülni a súrlódást, különösen a kezdeti szakaszban. A készüléket lassan behelyezik a végbélnyílásba. Maga a csúcs kis átmérőjű, kb. 3 cm, így nem érez kellemetlenséget. A lényeg az, hogy lazítsa el a testet és lassan mozgassa a készüléket.

3. A masszázs elve a prosztata mirigyére gyakorolt nyomás.  Nincs mindig szükség a vibrációs masszírozó megnyomására - minden mozgás automatikus lehet. A legtöbb modell a végbélnyílás izmainak mozgásával működik - felváltva feszültnek és nyugodtnak kell lenniük. Néhány készüléket kézzel kell mozgatni.

4. Az egész eljárás 5-15 percet vesz igénybe.  Fontos: a masszázs nem okozhat fájdalmat.

5. Az eljárás magömléssel végződik – így jön ki a prosztata stagnáló szekréciója.  Gyakran maga a folyamat kellemes érzéseket okoz, de nem mindig kíséri orgazmus.

6. Sok férfit érdekel, hogy milyen gyakran kell prosztata masszírozót használniuk.  Minden attól függ, hogy milyen célokat követ. Ha megelőző célokra van szüksége, akkor hetente 1-2 alkalommal elegendő, kezelésre - 3-4 alkalommal.

Az INTIM CENTER áruház katalógusában összegyűjtöttük a legjobb prosztata masszírozókat. Különböző prosztata masszírozómodelleket vásárolhat tőlünk. Minden termék biztonságos és gyakori használatra alkalmas. Számunkra a legfontosabb dolog ügyfeleink egészsége és kényelme.

Keresés