Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A rezgő tojás egyfajta örömgenerátor egy kiváló kéjszolgáltató

A rezgő tojás egyfajta örömgenerátor egy kiváló kéjszolgáltató

A szextojásoknál, a tojás vibrátoroknál felvetődik a gyakori kérdés, hogyan használhatjuk a tojásvibrátort a teljes boldogság eléréséhez? A rezgő tojás egyfajta örömgenerátor és kiváló osztályú örömszolgáltató a nők felkeltésére. A love egg funkciói egyre több lehetőséget kínálnak a szexuális játékra a partnerek számára.
A tojás vibri szerény méretű, ami sokkal könnyebbé teszi a manőverezést és a kívánt rezgések irányítását. Rájössz, hogy a kis méret nem befolyásolja az erejét, mert sok tojásrázó motor van, amelyek hihetetlenül erősek, és ezt az erőt a lényegre koncentrálhatja, mint a különféle játékoknál.

Vibráló tojás távirányítóval - nemcsak a hüvelyi vagy anális terület stimulálására készült, ideális szexuális játékokhoz. A mellbimbók, mellek, ágyékterület vagy más erogén zónák stimulálása kellemes érzetet nyújt.

A távvezérelt vezeték nélküli tojásokat gyakran használják rejtett maszturbációhoz. Reggel, elhagyva a házat, a lány behelyezi a vibrációs golyót a hüvelybe, és a távirányítót a zsebébe vagy az erszényébe teszi. A közlekedésben, a munkahelyen, az étteremben vagy bármely nyilvános helyen a nő orgazmust kap. Ugyanakkor mások nem mindig értik, mi történik.
A szexuális párok vagy házastársak olyan szexuális játékot gyakorolnak, amelyben egy lány vibráló tojást helyez a hüvelyébe, és a távirányítót partnerének adja. A lány házimunkát végez, és a férfi a távirányító segítségével rendszeresen küldi szexuális jeleit. Nagyon izgalmas!

Gyakran alkalmazható a hüvelyi izmok edzésére is. Ezenkívül a rezgő tojás használható vibrátorként olyan egyszerű babák számára, amelyek nincsenek speciálisan felszerelve vibrátorral.

  • A tojásvibrátorok sokféle formában készülnek. Egyetlen tojásvibrátornak nem lesz vezérlőpanelje, ami azt jelenti, hogy fel kell fordítania és be kell helyeznie őket. Ezeket a tojásokat arra használják, hogy egyfajta érzéket kapjanak.
  • A dupla vibrátorok rendkívül hasonlóak, de ahelyett, hogy csak kettő ággal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy különféle programokra vagy sebességekre helyezheti őket, különböző érzékszerveket tapasztalva egyetlen eszközön. Egy másik hasznos részük a kettős behatolás.
  • A vezeték nélküli tojás élvezheti a szórakozást nemcsak Önnek, hanem a házastársának is. Számuknak nagyobb lehet a tartománya a többiekhez képest, ezért amikor vásárol, vegye figyelembe, hogy mekkora valószínűséggel használja ki. Sokakat telefonos alkalmazások vezérelhetnek, így a távolsági kapcsolatban álló egyének számára ezek ideálisak lehetnek az intimitás megőrzéséhez kikapcsolt állapotban.
  • Élvezze a tojás ujjat is. Vannak, akik szeretik a tojásokat, valószínűleg egy gyűjteménybe fogják őket venni, de más emberekkel együtt külön-külön is meg akarja vásárolni őket. A hüvely gyakran pontosan olyan anyagokból készül, mint a tojás, és több textúrát vagy bordázott régiót tartalmazhat a tojás felső rétegében, így megváltoztathatja az általa nyújtott stimulációt.

A tojásvibrátor többcélú játékként funkcionál, mivel több dologra is felhasználható. Azok számára, akik szexuális vagy maszturbáció közben szeretnék izgatni a klitoriszukat, a tojás elhelyezése a vibrációt közvetlenül arra a helyre koncentrálja, amelyre szüksége van. A hüvelybe történő beillesztéshez a petesejt-vibrátor elég biztonságos és erős ahhoz, hogy be lehessen helyezni a hüvelybe, vagy akár még kincsesebb élményhez is juthat, anális játékhoz is felhasználható.

Tippek a rezgő tojás használatához

A bármilyen anyagból készült rezgő tojást fertőtlenítőszerrel vagy ezeket az anyagokat tartalmazó kenőanyaggal kell kezelni az első használat előtt vagy más személyre történő átadáskor, és meleg vízzel és szappannal le kell öblíteni, elkerülve a nedvesség bejutását az elemtartóba.
- A rezgő tojás használata előtt bármilyen intim kenőanyaggal, vízzel vagy szilikonon kell kezelni, ami elkerüli a kényelmetlenséget és csökkenti a sérülés valószínűségét is.
- Használat után meleg vízzel és szappannal le kell mosni, vagy a szexuális játékok speciális tisztítószerével meg kell tisztítani, elkerülve a nedvesség bejutását az akkumulátor nyílásába.
- A vibrátor fő felhasználása a testbe történő behelyezés révén történik. Ennek kipróbálása során azonban előfordulhat, hogy valamilyen problémát okoz a tényleges megszerzése. Az esetek többségében nagyon egyszerű kérdés, hogy a kezdés előtt felmelegedjen. Az összes hüvellyel együtt nyilvánvalóan kenni fog, mert felizgul, ami azt jelenti, hogy nem kell sok baja lenni, amint bekapcsol. Análisan azonban valamivel több baja lehet. Ebben az esetben valószínűleg kenést igényel . Bizonyos esetekben nem kell túlságosan az egész testéhez nyomja a készüléket. Ha bent van, az izmok elvégezhetik a munka hátralévő részét, és a helyzetükbe húzhatják.

- Használja a tojáshangulatot a közösülés során a kéz nélküli élvezet érdekében. Tegye a csiklóból, vagy kérje meg a házastársat, hogy ellenőrizze mind az arányt, mind az erőt. Tedd ezt behatolással, orális szexel, ujjazással vagy akár a saját kedvenc módszereddel.
- Rendelkezzen királyi orgazmussal a hagyományos módon! Sok vulvás lánynak és egyénnek klitorális stimulációra van szüksége. Nyújtson pihenést a kezének, és hagyja, hogy a tojásvibrátor befejezze a munkát.
- Hozzon létre nyilvános játékidőt. A távirányítós vibrátorok kiválóan alkalmasak arra, hogy zsúfolt területen őrüljenek meg. Vezeték nélküli a házastársa irányítása alatt, és kötekedik, vízálló és rendkívül csendes. Mindketten meg fogják érteni, mi történik.
- További csípés a csikló krémmel. Keverjük össze a golyó vibrátor segítségével selymesség egy egész egyetlen testápoló készül létrehozni a csiklóját bizsereg segítségével érzékenységét. Vizsgálja meg testének egy másik régióján, hogy megbizonyosodjon arról, hogy először nem igazán kap szörnyű választ.
- Használjon helyette egy golyót a házastársára. Az igaz; játékok, amelyek kiválóan alkalmasak klitoris orgazmusra, izgathatják partnerének erogén zónáit is. Fontolja meg, hogy megmasszírozza házastársa tarkóját ... és bárhol máshol, ami nagyszerűnek tűnik.
- Kísérletezzen hüvelyi játékkal. Nagyon kevés tárgy „elveszhet” a hüvelyből. Fontolja meg, hogy logikusan csak egy golyóvibrátort kell hozzáadni - a hüvely bejárati falai a legkényesebbek. Külön óvintézkedésként tartsa meg a kábelt.
- Mellbimbó játék! Tudja, hogy mellbimbó orgazmusa lehet? Ugrassa meg magát (vagy engedje, hogy partnere cselekedjen), és korlátozza az összes érintést a derék alatt. Koncentráljon a melleire, és arra is, hogy a mellbimbók milyen nagy rezgéseket éreznek.
- Használjon petesejt-hangulatot házastársára, miközben lefelé mozog hozzájuk. Az orális szex soha nem lesz teljesen ugyanaz, ha a házastársa úgy érzi, hogy egy vibrátor ellentétes a heréjükkel vagy a testalkat más érzékeny részével. Csak lassúnak és szelídnek kell lenned.
- Ismerkedjen meg a fenekével. A golyó kiválóan alkalmas a fenék játékra, mivel hihetetlen érzéseket nyújt behelyezés nélkül. Ha szereted az érzékeket egy petevibrátorból, akkor más stimulációt is élvezhetsz.
- Vezesse be a hasi ugratást az előjáték-repertoárjába. Húzza lassan a vibrátort házastársa bőrére, és enyhe csókokkal párosítsa, hogy a felső ugratáshoz jusson. Ha elégedett vagy változz és élvezd az érzékeket is!

Férfiaknak is jó - Azonban nem csak a nők profitálhatnak a petevibrátor használatából. A férfiak együtt szórakozhatnak, mivel örömet okoznak a herékben vagy a péniszben. Ez fantasztikus játékot jelent páros játékban is bemutatni, mert ez növelheti a két partner örömét.

Síkosítóként - ne használjon zsíralapú anyagokat (vazelin, növényi olajok, krémek) és más termékeket, amelyeket nem kifejezetten ehhez a termékhez terveztek, mivel ezek károsíthatják mind az anyagot, mind az egészségét.

Keresés