Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A strapon nem a bosszú eszköze, hanem új dimenzió a szexben

A strapon nem a bosszú eszköze, hanem új dimenzió a szexben Mit lehet tenni egy straponnal? Cikkünkben megint hátsó nézetek? Igen, szeretnék nektek egy kis meglepetést okozni. Gondoltad, hogy nem akarod ezt kipróbálni? Olvasd el a felcsatolható eszközökről a cikket, és dönts! Aztán rajtad a sor, hogy melyik végére állsz! Szerintünk próbáld meg a felköthető eszközt mindkét szerepben!

Az a széles körben elterjedt vélemény, miszerint a straponokat főleg a nem szabványos szexuális irányultságú képviselők használják, valószínűleg ismeri Önnek. Ha megtudja, milyen asszociációk merülnek fel a téma említésével, a fejében az egyik első kép, amely felbukkan, két hölgy szexuális játékainak képe, akik közül az egyiket aktív helyzetében egy strapon segítségével állítják . De - mint a szex minden vonatkozásában - ne ragaszkodjon egy képhez, és felfedezi az egész világot.

Mi a felcsatolható és hogyan lehet használni?

Általában a heveder egy hevederekkel ellátott mesterséges tag. Többé-kevésbé kényelmes az ártól függően. A gazdaság szerelmesei megbotolhatnak a gumival borított kettős pénisz olcsó változatában (egyébként nem túl puhák). Még ez az olcsó variáció is rezgéssel készül (néhány példa nélkül van, ezért ne essen kétségbe azonnal). A kétségbeesésnek egyetlen egyszerű oka van. Nyilvánvalóan ennek a "csodának" a feltalálói kevéssé ismerték a női test felépítését. Ez a típusú strapon kizárólag egy bizonyos helyen található, és egyáltalán nem szükséges, hogy a hüvely ott legyen - elvégre a test arányai mindannyiunk számára eltérőek. Ennek megfelelően előfordulhat, hogy a rezgés egyáltalán nincs megfelelő helyen.

Nem csak az ilyen típusú strapon alkotói ismerik annyira a női test felépítését. A játék következő verziója szilikonból vagy gélből készült tag. Minden rendben lenne - de a jó szándék, mint tudják ... A feltalálók jó szándéka arra késztette őket, hogy kemény pattanásokat és rezgő kapszulát helyezzenek a heveder másik végére - nyilvánvalóan a csikló stimulálására. Elvileg az ötlet nem rossz - de nem túl sikeres a megvalósításában. Az a tény, hogy ezt az egész szerkezetet egy keskeny hevederrel kell magára rögzíteni. Vajon kibírják-e a fent említett rezgést, vagy arra kényszerítik a mesterséges tagot, hogy kaotikusan rohangáljon, az a kérdés, hogy valahogy nem igazán akarom magam ellenőrizni ...

De nem minden olyan rossz ebben az iparágban. Igen, néhány modell korántsem tökéletes. De - ők jelezték, hogy mi legyen a heveder . A következő minták készítői figyelembe vették társaik összes hiányosságát a műhelyben, és építették pontosan azt, ami a nyugtalan éjszakákhoz szükséges.

Jelentős változás, amely minden bizonnyal örömet szerez azoknak, akik "harci körülmények között" szeretnék kipróbálni a hevedert, az a nagyon keskeny hevederek elutasítása, ami csak sok kellemetlenséget okozhat. A drágább hevederek esetében a pénisz bugyihoz van rögzítve, amelynek anyaga bőr vagy műbőr. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy végre döntsön a heveder helyéről, és ne aggódjon már attól, hogy a legmegfelelőbb pillanatban „elhurcolják” oldalra. A vibráló alkatrészekért cserébe a szexboltok eladói pillangós vibrátort kínálnak neked - és nem szabad visszautasítanod! Ez a kis kiegészítés kevés örömöt okoz Önnek a folyamat során, és ugyanakkor nem okoz kellemetlenségeket.

Vannak pántos modellek azoknak a nőknek, akik szeretik érezni teljességüket a szerelmi játékok során. Elég egyszerűen vannak elrendezve - további dildókat rögzítenek a lábak közötti bőrszíjhoz. Számuk és céljuk (hüvely, végbél vagy mindkettő esetében) kizárólag a háziasszony kívánságaitól függ. Az ilyen modell kiválasztásakor vegye figyelembe ezt a tényt - ha nincs lehetőség mozgatásra vagy eltávolításra a további péniszszimulátorok számára, előfordulhat , hogy az ilyen heveder használata nem túl kényelmes.

Térjünk vissza a mítoszt szíj-kiegészítők, mint a játékok kizárólag egy bizonyos kör számára. Annak érdekében, hogy ezek valóban csak olyan mítoszok legyenek, amelyeknek kevés köze van a valósághoz, elég felidézni a homoszexualitás definícióját. Két azonos nemű személy közötti szexuális kapcsolat kétségtelenül homoszexuális. Ezért úgy tűnik, hogy ez a két hölgy egyesületeinkből megerősíti e mítosz helyességét. De mi van azzal a helyzettel, amikor egy nő, akinek straponja van, és egy férfi ágyban van - még akkor is, ha passzív résztvevője az akciónak? Teljesen logikus, hogy az ilyen szex, annak minden eredetiségével együtt, heteroszexuális. Mindazonáltal a nemi aktusban résztvevők neme különböző.

Egyébként az eredetiségről. A hevederrel, mint meleg játékkal kapcsolatos elfogultság megakadályozhatja, hogy felfedezze az árucikk sokféle felhasználását. A szexre vonatkozó korlátozások pedig mindig nem mások, mint korlátozások.

Például próbálja meg elképzelni, hová teheti ezt a szíjat . Hagyjuk végre a lányokat, hogy a bugyijukhoz rögzített hevederrel örüljenek egymásnak - van más tárgy is, csak engedd szabadjára fantáziádat. Emlékszel a régi gyermekkori játékra, amely szerint egy adott tárgyhoz a lehető legtöbb felhasználási lehetőséget kell kitalálni? Itt egy kicsit más a feladat - csak egy tárgy van, az alkalmazása is elég határozott, de mit kell rajta viselni ... Bármennyire is banálisan és érdektelenül hangzik, az egyik leginspirálóbb lehetőség a legközönségesebb párna, amelyen minden éjjel édes álmokat lát. Érdemes hevedert tenni rá - és az álmok sokkal édesebbek lesznek. Miért? Legalábbis azon a tényen alapul, hogy strapon használata így szabadon hagyja a kezét. A kezek pedig nemcsak a főzéssel kapcsolatban lehetnek aranyszínűek .
Nem is beszélve arról a tényről, hogy már nem fogja zavarba hozni a hideg, sima és nem túl kellemes tapintású alap, ha mesterséges péniszet szívócsészéhez rögzít. Egy másik lehetőség a nagy plüss játékok. Itt a fantáziád lesz megint a barangolás ...

De visszatérve a pántok páros szexuális élmények során történő felhasználására. A férfiak pedig kellemesen meg fognak lepődni - az egyes hevedermodellek feltalálói úgy döntöttek, hogy végül megmentik társaikat a méltóság elégtelen méretének gyötrelmeitől, és létrehoztak egy üreges fúvókát. Az egyetlen dolog, amire érdemes emlékeztetni a férfit, az az, hogy az emberi zsenialitás ezen csodájának felhasználásával gondoljon partnerére. Talán, legalábbis a gyötrelme, miután kísérletet tett az "érdemes" -re (az Ön szemszögéből!) A méret meg fogja győzni az igazságról, amelyet a nők oly sokáig próbáltak eljuttatni önökhöz - a méret nem számít! Ez extrém szerelmesek vagy mazochisták számára szól ...

De nem minden strapon alkotó tartja a férfiakat veleszületett szadistáknak, ami jó hír. Van egy férfi rögzítő modell , amely mindkét műszer - természetes és mesterséges - egyidejű használatát biztosítja. És ha úgy tűnik számodra, hogy ez egy felesleges luxus, amely nem igazolja önmagát, csak mondj néhány példát, hogy meggyőzzön az ellenkezőjéről.

Nem titok, hogy néha szükség van egy füstszünetre. A férfi merevedése még nem tért magához, társa pedig alig várja, hogy folytassa az élet ünnepét. És ha a kérdés kizárólag a fiziológiában rejlik, és nem a hős-szerető általános gyötrelmeiben, akkor felrakhat egy ilyen játékot, és megadhatja hölgyének a számára annyira kívánt folytatást.

Egy másik vitathatatlan tény, amely meglehetősen jelentős szerepet játszik az ágyban és megsokszorozza a heveder használatának előnyeit , a férfi mozgásának intenzitása. Bármit is mondhatunk, a valódi tag meglehetősen érzékeny eszköz (egyszerűen nem vesszük figyelembe azt a lehetőséget, amikor az ember egyszerűen túl óvatos vele a hölgye kárára). Ezért, ha a partnerednek hiányzik a sebességed és az intenzitásod, akkor egyáltalán nem szükséges megkínozni magad, és fél napot kínok között tölteni szex után. Elég egy hevedert használni , amely jelentősen megnöveli ezeket a mutatókat. Amit nem szabad elfelejteni ebben az esetben, az a bőséges kenés.

Egyes eredeti példányok diverzifikálhatják nemi életüket két tag egyszerre történő felhasználásával. De itt érdemes figyelembe venni partnere kívánságait. Minden lazaságoddal és vágyaddal, hogy örömet szerezz neki - ha egy nő nem az anális szex szerelmese, és te makacsul ragaszkodsz egy ilyen újításhoz, nem valószínű, hogy nagyon örömet szerez. Egy másik szempont a heveder mérete és a hatókör megválasztása. De eléggé képes vagy megoldani ezeket a kérdéseket felszólítás nélkül, az igényeid és vágyaid ismeretére támaszkodva.

És ha ez az áttekintés még mindig nem győzött meg arról, hogy a felhelyezés nagyon-nagyon kellemes kiegészítője lehet a szexuális játékainak - menj el egy szexboltba, válassz egy megfelelőbbet, próbáld ki ... Egyetértek, az orgazmus robbanó ereje sokkal meggyőzőbb, mint bármelyik szó

Tartalomhoz tartozó címkék: strapon szex szexjátékszer

Keresés