Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A szexshop tiltott gyümölcs? Dehogy már régen nem!

A szexshop tiltott gyümölcs? Dehogy már régen nem! Volt az életedben sok olyan helyzet, ami zavarba hozna, ha szégyellnél? Bizonyára az átlagembernek nincs sok válasza egy ilyen kérdésre. Noha a társadalom minden tekintetben sokkal szabadabbá vált, legtöbben lehunyjuk a szemünket egy intim cikkek, más szóval szexboltok említésén. Bár a szex és a szexuális kapcsolatok már régóta a társadalom tulajdonává váltak, a szex behatolt a moziba, a televízióba, a reklámba, és egy szexbolt meglátogatása még mindig leküzdhetetlen pszichológiai akadályt jelent, és valami illetlennek tűnik. Pedig nem az, megpróbálunk meggyőzni erről.

Először is meg kell szabadulni attól a sztereotípiától, miszerint a szexboltok olyan árukat árulnak, amelyeket illetlenek. Szörnyű és helytelen sztereotípia, amely a szocialista Magyarország óta megmaradt, a nincs szexünk kifejezés. Egyébként szexshopunk több mint 30 éve, még a szocializmusban nyitott.

A modern szexboltok választéka ma már sokkal gazdagabb, és az áruk nagy részét nem csak a hagyományos pároknak szánják, akiknek csak változtatni kell szexuális életüket.
Első látogatást kozmetikumok vagy erotikus filmmel ellátott dvd vásárlásának szentelheti. Azoknak a szexi pároknak, akiknek már elegük van a klasszikus pózból, és az összes többi pozíció is melankóliát vált ki, egy szexboltra van szükség. Még az erotikus fehérnemű legszerényebb változata vagy egy egy szexi jelmez, amelyet egy szexboltban választhatsz, fűszert ad bármely romantikus estéhez. A szexboltban történő vásárlások őszintesége többek között attól függ, mennyire bízik a kapcsolatában.

Egy intim áruház meglátogatása nagyon közel hozhat, ha úgy dönt, hogy elmondod szexuális partnerednek azokat a fantáziákat, amelyekről a félénkség miatt nem tudtál mesélni. Ugyanígy, ha megosztja veled vágyait, a partner kellemesen meglephet, különösen, ha ezek a vágyak egybeesnek, de a buta félénkség miatt még nem hangoztatta őket. De mindenesetre ne engedj magadnak nyomást és kényszert semmire. Bármely vásárlást és utólagos felhasználást két embernek mindkettő teljes beleegyezésével kell végrehajtania. És itt nem fizikai erőszakról beszélünk, hanem érzelmi erőszakról, amikor egy aktívabb partner gyakorlatilag elhiteti a másikkal, hogy osztja fantáziáját.

Ha sem a félénkségét, sem a kíváncsiságot nem tudja legyőzni, ne adja fel mert van kiút ebből a helyzetből. Különösen szerényeknek van valódi kiút az online szexáruházunk. Az INTIM CENTER üzletünkben a választás nem rosszabb, mint a szokásos offline üzletekben található választék, és tetszés szerint megnézheted a különféle árukat élőben, és senki sem néz rád ferde módon, kíváncsi szemek nélkül teszi. 

Egyébként meglátogathatja az intim shop szexboltunkat abszolút vásárlási szándék nélküli céllal. Gyere, nézz körül, kérdezz bátran! Nézd meg kínálatunkat! Várunk rád.

Szexshopban már rég nem ciki vásárolni

A szexuális kultúrában jelentős változások történtek az elmúlt évtizedekben. Olyan témák, amik korábban tabunak számítottak, ma már nyíltan és őszintén beszélünk róluk. Az egyik ilyen téma a szexshopban való vásárlás, ami már rég nem ciki.

Régen a szexshopokat titokzatos és elérhetetlen helyekként ábrázolták a média. Az emberek sokszor nehezen mertek bementeni ezekbe a boltokba, mert féltek, hogy megbélyegezhetik őket vagy hogy mások megtudhatják a vásárlásukat. Azonban az elmúlt években a társadalom véleménye jelentősen megváltozott ebben a kérdésben.

A modern társadalom egyre nyitottabbá vált a szexuális témák iránt. Az emberek felismerték, hogy a szex és a szexuális kielégülés fontos része az egészséges életnek. Ezzel együtt nőtt az igény az intim termékek, játékszerek és segédeszközök iránt. A szexshopok pedig megjelentek az üzleti térképen, hogy kielégítsék ezt az igényt.

Manapság a szexshopok sokkal barátságosabbak és diszkrétebbek, mint valaha. A legtöbb üzletben alkalmazottak dolgoznak, akik szakmai felkészültséggel rendelkeznek, és segítenek a vásárlóknak megtalálni a számukra legmegfelelőbb termékeket. Mindez a kellemes vásárlási élményt biztosítja, amely erősíti az emberek magabiztosságát és önkifejezését.

A szexshopban történő vásárlás ma már egyre elfogadottabbá vált a társadalomban. Az emberek nyitottabbak lettek a szexuális kultúrával és az egyéni preferenciákkal kapcsolatban. Az emberek felismerik, hogy mindenki más és más dolgokat szeret, és nincs semmi ciki abban, hogy olyan termékeket vásárolnak, amik segítenek a szexuális életük kielégítésében.

Az interneten való vásárlás is hozzájárult ehhez a változáshoz. Az emberek kényelmesebben és diszkrétebben vásárolhatnak online szexshopokból, ahol széles választékban kaphatók a termékek. Az online vásárlás még nagyobb lehetőségeket biztosít az embereknek, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb termékeket és kiegészítőket.

Mindenekelőtt fontos megérteni, hogy a szexshopok nem csak olyan termékeket kínálnak, amik a szexuális kielégüléshez járulnak hozzá. Sok üzletben megtalálhatók például az egészséges szexuális életet támogató termékek, mint például óvszerek, intim higiéniás termékek és egyéb szexuális egészségügyi eszközök.

Elmondható, hogy a szexshopban való vásárlás ma már régen nem ciki. A társadalom sokkal nyitottabb lett a szexuális témákra és elfogadóbbá vált az emberek egyéni preferenciáival kapcsolatban. A szexshopok pedig fejlődtek az idők folyamán, hogy megfeleljenek az emberek igényeinek és a diszkrécióra való törekvésnek. Tehát ha valaki úgy érzi, hogy szüksége van egy kis kiegészítésre a szexuális életében, ne habozzon bemenni egy szexshopba vagy böngészni az internetes oldalakon. Mindenki érdemli az egészséges és kielégítő szexuális életet.

Ne legyél szégyenlős szexüzletben

A szexüzletek és erotikus boltok mindig is megosztó témának számítottak. Sok ember számára még mindig tabutémának számít az ilyen üzletekbe bejutni, és sokan érzik szégyenlősnek, ha szóba kerülnek a szexuális segédeszközök vagy a felnőtteknek szánt játékszerek. Azonban fontos megérteni, hogy a szexüzletek nemcsak a szexuális élvezetekről és fantáziákról szólnak, hanem segíthetnek az embereknek felszabadítani magukat, felfedezni a testüket és az intim igényeiket.

Először is, fontos felismerni, hogy a szexüzletek nemcsak azokat a termékeket és eszközöket kínálják, amelyek a puszta szexuális kielégüléshez szükségesek. Ezeken az helyeken megtalálhatók a romantikus és játékos ajándékok, a fehérneműk, a síkosítók és a szexuális segédeszközök is, amelyek segíthetnek felfrissíteni és kibővíteni az intimitást a párkapcsolatban. Az intim kiegészítők, például a masszázsolajak és az illatos gyertyák segítségével egy romantikus hangulatot teremthetünk, amely elősegíti a testi és lelki kapcsolat elmélyítését.

Másodszor, ne felejtsük el, hogy a szexüzletekben dolgozó emberek hozzáértők és tapasztaltak. Ők azok, akik segíthetnek eligazodni a sokféle termék között, és megadhatják a válaszokat a felmerülő kérdéseinkre. Sokan úgy érzik, hogy szégyenlősnek kell lenniük, amikor bemennek egy szexüzletbe, de ne felejtsük el, hogy a dolgozók nap mint nap ilyen termékekkel foglalkoznak, és segítenek az embereknek megtalálni a számukra legmegfelelőbb terméket.

Harmadszor, fontos megérteni, hogy a szexuális segédeszközök és játékszerek használata teljesen normális és természetes. Az emberek különbözőek, és különböző szexuális igényekkel rendelkeznek. Az öröm és az intimitás kifejezése egyénenként változik, és mindenkinek megvan a joga megtalálni azt, ami neki a legjobban működik. A szexüzletek által kínált termékek és eszközök sokfélesége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára ideális megoldást.

Tudni kell, hogy a szexüzletekben történő vásárlás diszkrét és bizalmas. Az üzletek törekednek arra, hogy a vásárlók magabiztosan és kényelmesen érezzék magukat, és garantálják a privát szféra tiszteletben tartását. Számos üzlet külön kabinokat vagy szétszórt pultokat biztosít, így a vásárlók kényelmesen böngészhetnek és választhatnak anélkül, hogy bárki más látná vagy hallaná őket.

Fontos megérteni, hogy a szexüzletek nemcsak a szexuális élvezetekről szólnak, hanem segíthetnek az embereknek felfedezni és kibővíteni a szexuális életüket és intim kapcsolataikat. Ne legyünk szégyenlősök, amikor szóba kerülnek ezek az üzletek, és ne felejtsük el, hogy a szexuális egészség és boldogság fontos részei az életünknek.

Ne félj szexshopban vásárolni!

Az első alkalom mindig izgalmas, érdekes és érdekes. Természetesen egy kicsit összezavarodhat a hatalmas választékból, mert egy adott termék célja nem mindig világos, különösen, ha az ügyfél nem kifinomult és soha nem látogatott intim üzletekbe. De ne aggódj, minden termékhez van egy leírás, és vannak vélemények a szexuális játékokról is, ahol az ügyfelek megírják benyomásaikat a vásárlás használatáról.

Azok, akik először léptek be egy intim üzletbe, érdeklődni fognak az áruk vásárlására vonatkozó tippjeink iránt, ezért olvassa el és ne feledje:

• Mindannyian különbözünk egymástól, és szeretjük a különböző érzéseket az intimitásban, ezért ne habozzon segítséget kérni. A boltban tanácsadó segít, nem fog látni, de tanácsot adhat. Végül is ez az ő munkája. Az illetékes szakember felszólítja és irányítja, ajánlja, hogy mi alkalmas csak az Ön számára, mondja el a promóciókról és az új termékekről.

• Döntse el az alakot és a méretet, valamint a végrehajtandó funkciók halmazát. Minél pontosabban határozza meg a megfelelő paramétereket, annál könnyebb lesz megtalálni a legjobb megoldást.

• Ne feledkezzen meg a kenőanyagokról sem. A legtöbb játékot kenőanyaggal használják, így a megszerzése nem értelmetlen pénzpazarlás. Szexuális játékok esetén válasszon vízbázisú kenőanyagot. Vannak opciók illattal és anélkül, speciális effektusokkal. Olvassa el, hogyan válasszon kenőanyagot útmutatónkban.

• Ha játékot választ partnerének, feltétlenül konzultáljon vele, vagy együtt látogasson el a boltba. Izgalmas és izgalmas. Ezután együtt várja a szállítást és az első kísérleteket. A várakozás lesz a tökéletes előjáték.

• Kezdje valami egyszerű, ismerős. Ezek lehetnek vibrátorok vagy. Ne gondold, hogy a nagyobb jobb. Vásároljon egy standard méretet, amelynek átmérője 2,5-3,5 cm. Játsszon vele, majd szükség szerint lépjen tovább egy lenyűgözőbb méretre.

• A játéknak vonzónak kell lennie a megjelenéshez. Ne félj a tövisektől, indáktól és bordáktól, nem harapnak, éppen ellenkezőleg, lágyak, kellemes tapintásúak, és további felejthetetlen érzéseket biztosítanak.

• A rezgés a legkellemesebb érzés az előjáték során. Segít felkelteni mind a férfiakat, mind a nőket. Vásárolja meg az első játékot ezzel a funkcióval. És minél több mód van, annál több kísérletet lehet kipróbálni.

• Ügyeljen a fűtési funkcióval rendelkező játékokra. Ezt mindig feltüntetjük a termékleírásban. Vagy válasszon üveg vagy fém modellt. Ezek az anyagok tökéletesen tartják a hőmérsékletet, és használat előtt meleg vagy hideg vízbe meríthetők.

• Ha üzletünkből vásárol, különböző fizetési rendszereket választhat. Még akkor is, ha kártyával fizet, a nyilatkozat semleges információkat tartalmaz. Soha senki nem fogja tudni, hogy felnőtt boltban vásároltál.

• A szállítás mindig névtelen. Magyarország bármely városában kerül sor. Átveheti az átvételi pontokon, a postán. És futárral is elhozható. Azt sem tudja, honnan jön a csomag, vagy mi van benne.

Üzletünkkel kényelmes kellemes és élvezetes vásárlásokat végezni. 1989-óta működünk. Ügyfeleink több ezer véleménye garantálja megbízhatóságunkat. Válasszon termékeket a szerelemhez, ne féljen kísérletezni, és ne feledje, hogy a rendszeres szex az egészség kulcsa.

Keresés