Termékek Menü

A szex játékszerek egyre szebbek és okosabbak

A szex játékszerek egyre szebbek és okosabbak Régóta ismert, hogy néhány pillanat elegendő ahhoz, hogy az emberek valamiről az első benyomás alapján véleményt alkossanak. A látás a legfontosabb erőforrás a testben lévő információk érzékeléséhez, ezért nem meglepő, hogy először is a szemünkkel érezzük. Gondoljon a legáltalánosabb dolgokra, például az ételekre. Az étel sokkal jobb ízű, ha étvágygerjesztőnek tűnik, és egy gyönyörű tányéron tálalják. És így vagyunk mindennel. Ez természetesen a szexuális játékokra is vonatkozik.

Ha egy játék gyönyörű csomagolással, jó minőségű anyaggal rendelkezik, kellemes tapintású, sok funkcióval és nagy teljesítményű, és csak pozitív érzelmeket kiváltó megjelenéssel rendelkezik, akkor azonnal bízik benne és vágya van a birtoklására.

Ha még mindig úgy gondolja, hogy a tervezés nem számít, itt van egy tény: az első vibrátorok kizárólag fémből készültek, és nagyon nehezek voltak, és szinte gőzgépeken dolgoztak. Korábban orvosok használták őket a nők hisztériájának kezelésében (akkor azt hitték, hogy főként a lakosság női része van kitéve ennek a betegségnek. Szerencsére a vibrátorok és általában a szexuális játékok formátuma és funkcionalitása az idők során megváltozott, mert a szexhez való hozzáállás gyökeresen megváltozott.

A jó gyártók számára a tervezés számít. Olyan világmárkák, mint a Fun Factory, a Satisfyer és a Svakom például a játékok minőségét és megjelenését helyezze munkájuk középpontjába. A vállalatok a biztonságos, kiváló minőségű, környezetbarát szexuális játékok gyártására összpontosítanak, amelyek fokozzák az ember szexualitását és általában javítják a párok intim életét.

Annak érdekében, hogy ne tűnjön furcsának, és a megjelenés kedvelőiként számos jó okot gyűjtöttünk össze, hogy világossá tegyük, mire gondolunk.

Kényelem

A szex és erotika soha ne legyen napi rutin, semmilyen esetben sem! Elméletileg minden szexuális játékszernek közvetlenül el kell terelnie a figyelmét a mindennapi munkáról, fel kell enyhítenie a hangulatát és pozitív hullámra kell hangolódnia.

Ehhez a játék használatának intuitívnak és egyszerűnek kell lennie, hogy a szex nem találékonyság játékává váljon. Ha vibrátort vagy maszturbátort használ, az első és legfontosabb érzés a kényelem. Tapasztalatok szerint többen veszik a legegyszerűbbet, a legolcsóbbat, a leggyakoribbat. Az eladótól nem kérik, hogy kapcsolja be, de otthon meg bajba kerülnek, hogy hogyan lehet bekapcsolni. A szexuális izgalom már elmúlt, és a hangulatnak vége, mire sikerül.

  • Fenékdugó. Szilikon dugó rezgéssel. Fő jellemző nem csak a tágító hatás, hanem a távirányítóval történő könnyű vezérlés is az anál vibrátoroknál rezgő popsi kényeztetőknél.
  • Vibrátor párok számára. Szilikon masszírozó, amely mindkét partner számára örömöt okoz. És a kezelőpanelen is egyetlen gombnyomás, így itt mindenképpen lehetetlen hibázni. A használata egyszerű az egyik végét behelyezzük a hüvelybe, a másik pedig stimulálja a csiklót. Ugyanakkor a férfi élvezi a rezgést is szex közben.
  • Férfi pumpás maszturbátor. Szóval egyszerű, szelíd és kényelmes. A henger jó anyagokból készül. A legérdekesebb a belső légnyomás szabályozása. És mindez egyszerű kezelőszervekkel.

Gyakorlatiasság

Sokan úgy gondolják, hogy minél több, annál jobb, de ha a szexuális játékok tervezéséről van szó, nyugodtan mondhatod az ellenkezőjét.

A gyártók a régi ismert elemek helyett speciális elemek létrehozásával csökkenteni tudták a játékok méretét és súlyát. Természetesen nem csak a megjelenésre gondolnak, a régi anyagok cseréje a modernekkel a kiberbőr vagy orvosi szilikon. Ki kell tapasztalni, hogy a játékot hogyan fogja érezni a  legintimebb területek bőrén, mert ott nagyon érzékeny.

Ez segített rugalmasabb játékok létrehozásában, hogy azok könnyedén kövessék testének természetes görbéit.
A rugalmasság és a rugalmasság jól látható a kétoldalas dildókban. Például dupla dildól. A Pipedream King Cock termékek átlagos és hatalmas péniszek jó anyagból, ennek köszönhetően nagyon jól hajlik és nyújtódik. Lehet a hüvelyben és a popsiban, és akár két lány is egyszerre elégedett lehet, és egy férfival nem lesz unalmas.
Vagy a nagyon szokatlan Pretty Love vibrátoros golyók, gésagolyók rugalmas huzalon. Orvosi minőségű szilikon, vízálló, sok rezgési mód. Maga a vibro szuper, ezért jól alkalmazható kezdőknek kettős behatolással.

Eredményesség

Nem kell különösebb okod lenni az intim kapcsolatra a szexnek egyszerűen és bármikor elérhetőnek kell lennie. Ez természetesen vicc. Nem is olyan radikális. Magára a vágyra gondolok. Ha akartad, akkor nem mindig releváns az a várakozás, amíg az embered akarja. Ugyanez vonatkozik az erősebb nemre is.
Ezért a legtöbb minőségi játék most csendes és vízálló. Annak érdekében, hogy bármikor vegyen egy pihentető forró fürdőt, és kombinálja azt a maszturbációval is. Még akkor is, ha a szexuális játékok tabunak számítanak a párodban, egyszerűen nem fog tudni róla.  A Satisfyer nem érintkező csikló stimulátor az intim területeken hat, légáramok segítségével. A továbbfejlesztett modell nem kell félni a víztől, és alkalmas a kádban vagy a zuhany alatt végzett maszturbálásra!

De ha az ember nem bánja a szórakozást, de messze van? Aztán vannak speciális alkalmazások az okostelefonok számára bizonyos játékok vezérléséhez. A Lovense innovatív szilikon vibrátorok, erőteljes motorral. Az érzések teljes skálájának átéléséhez csak le kell töltenie az alkalmazást.
És voila! Érintse meg vagy csúsztassa a vezérlést bármilyen távolságból, korlátlan rezgésváltozatokat (saját maga is létrehozhat), szinkronizálás kedvenc zenéivel, érzékenység a külső hangra. Nagyon klassz és nagyon modern vibrátor.

Kommunikáció okos eszközökkel

Ha külön vesszük figyelembe a kapcsolatot olyan távolságra, amelyben ebben a másodpercben nem lehet együtt, akkor csak egy szó jut eszünkbe az okos eszközök. Olyan, mint a virtuális szex, csak játékokkal festve.

Mint említettük, a királyok ebben Lovense. Szinte minden játékuk szinkronban van a telefonokkal, távvezérléssel és sok jóval rendelkezik.
Több márka egész sorozattal rendelkezik, amely okostelefonról vezérelhető. Több féle csiklómasszírozó, rezgő péniszgyűrű, Ugyanaz a popsi dugó. Figyelni kell rájuk is.

És van sok különálló pároknak! Van ami összekapcsolódik egymással és szinkronizálódik. Ehhez PC-re, laptopra vagy okostelefonra van szükség Bluetooth-kapcsolattal és internet-hozzáféréssel. A szinkronizálás befejezése után az összes eszközön végrehajtott műveletet egyenértékű rezgő impulzusok továbbítják a másikra. Így mindkettő érzi egymás minden mozdulatát.

A tervezés nem csak a megjelenésről szól. Ennek vagy annak a tárgynak ezek az összes alkotóeleme. És ha ezt emberek és emberek teszik meg, akkor az eredmény mindenképpen pozitív lesz. Ne spóroljon az örömével!

Keresés