Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Adsz vagy kapsz felnőtt társasjáték

Ár:
10.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 23.

AVK szextársas Adsz vagy kapsz, felnőtt társasjáték magyar nyelven: Egy inspiráló, serkentő beszélgetés, erotikus felfedezés és kísérletezés, ami senkit és semmit nem hagy érintetlenül… szó szerint!
A szexet érzékien betűző táblán haladva a vágy egyre növekszik, így a játékosok fokozatosan haladnak végig a Sejtelmes, az Erotikus és az X-trém fázisokon. Az egyre sikamlósabb pályákon a szerencse mondja meg, mit és hol fogtok csinálni, és hogy kié lesz a feladatért járó jutalom! Az OSG mezőkre lépve pedig hihetetlenül szexi jelenetekkel és intim feladatokkal találkozhattok.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kezdésképp írjátok le titokban A legbensőbb szexuális fantáziátokat: a győztes jutalma, hogy valóra váltsátok azt!
A számtalan véletlenszerű kombinációnak köszönhetően minden alkalommal újszerű élményekben lesz részetek. Bármilyen is legyen a kaland, az biztos, hogy a sejtelmes, erotikus és x-trém játékok a kirobbanó csúcsponthoz vezetnek. A felnőtt társasjáték dobozának tartalma:

 • 1 db játéktábla
 • 24 db Sejtelmes kártya
 • 24 db Erotikus kártya
 • 24 db X-trém kártya
 • 4 db dobókocka
 • 2 db bábu
 • 1 db játékleírás

Minden lépés a számozott dobókockával kezdődik. A dobott szám alapján lépj előre a bábuddal. Attól függően, hogy milyen mezőre érkeztél, más-más feladatokat kell végrehajtani.
Ahhoz, hogy megnyerd a játékot, annyit kell dobnod, hogy pontosan a CÉL mezőbe lépj. Nyereményed, hogy a játék elején leírt fantáziádat megvalósítjátok.

- Legnagyobb előnye, hogy olyan finoman kezdi el adagolni az erotikát, majd formálja át észrevétlenül nyers szexualitássá, hogy az ember egyetlen percre sem érzi magát kínosan, vagy épp kényelmetlenül direkt helyzetben, ráadásul még ön- és párismereti tréningnek sem utolsó - vallja egy tesztelő.

- A társas három fő területen. Sejtelmes, Erotikus, X-trém vezet keresztül bennünket. A szabályokat erősen ajánlott betartanunk, máskülönben a játék alapvető értelmét veszítheti, amely nem más, mint az őszinte, gátlásoktól mentes feltárulkozás a partnerünk előtt. Ez egyfajta segítség is lehet mindkét fél számára a kibontakozáshoz, hiszen a tapasztalatok szerint a párok nagy része soha nem meri megélni igazán saját szexualitását az állandó partnere mellett, mert vagy nem tud, vagy nem mer beszélni a legtitkosabb, néha akár egészen bizarr fantáziáiról. Ehhez a feltárulkozáshoz ad ideális keretet ez a felnőtt társasjáték, hiszen folyamatosan vezet az egyre sikamlósabb témák felé, emellett pedig már a játék első mozzanatéként papírra kell vetnünk a legbensőbb fantáziáink egyikét, amelyet győztesként valóra is válthatunk majd.
Természetesen, mindennek csak akkor van értelme, ha komolyan vesszük a kihívást és elfogadjuk, hogy a játék végén esetleg olyan dolog vár ránk, amelyet előtte soha nem gondoltunk volna a párunkról. Izgalmas, ugye? A játék maga rendkívül egyszerű, hiszen mindössze egy táblát, négy darab dobókockát - egy számokkal, a többi pedig utasításokkal van ellátva -, illetve három csomag kártyát tartalmaz. A cél, hogy mi érjünk hamarabb az utolsó mezőbe, és ennek jogán beteljesíthessük azt a bizonyos titkos vágyunkat.

- Utunkat számos feladat övezi, amelyeket alapvetően a mezőkre lépéseink határoznak meg. A helyszín mezők adják meg azt a helyet a lakásban, vagy épp azon kívül, ahol párunknak meg kell tennie velünk, rajtunk azt a feladatot, amelyet a színben az aktuális fejezethez illeszkedő dobókockával dobunk ki. Ezek a feladatok tematikájukban az éppen aktuális főmezőből merítenek, azaz míg az erotikus részben állva jórészt csak egy ágyon való cirógatás, vagy épp egy masszázs jöhet szóba, addig az X-trém részen már zuhany alatti orális kényeztetésbe, vagy épp egy szabadban végzett önkielégítésbe is belefuthatunk, mindezt a partnerünk érdeklődő pillantásai által övezve, természetesen.
Hasonlóan intenzív meglepetéseket tartogatnak az AVK mezők is, amelyek egy, a tematikájukban szintén jelentősen eltérő kártyalap húzására jogosítanak fel bennünket. A kártyákon többnyire egyszerűen kivitelezhető, de kellően túlfűtött feladatokat találunk, amelyek között a szolidan erotikus mellett, egészen meredekekkel is találkozhatunk, főként az X-trém szegmensben lépdelve. Vannak még Utasítás mezők is, amelyek talán nem szorulnak különösebb magyarázatra, illetve találunk még Lakoma és Ital mezőket is, ezek segítségével olthatjuk szomjunkat és oldhatjuk gátlásainkat némi alkohol fogyasztása révén.

AVK szextársashoz kiegészítók

Néhány feladat esetén szükség lehet kiegészítőkre, amiket ugyan kis kreativitással helyettesíthettek, de a maximális élmény kedvéért nem árt, ha előkészítitek az alábbiakat a játék előtt.

 • Egy-két üveg ital, amit szerettek.
 • Néhány finom falat, a legjobb, ha afrodiziákumokkal készültök (például csoki, füge, kaviár).
 • Illatgyertyák a hangulathoz és masszázsgyertyák az érzéki érintésekhez.
 • Síkosító, az sem árt, ha ehető verzióval készültök.
 • Bondage kötelek, szemtakarók, esetleg bilincsek.
 • Jó minőségű dildó, vibrátor.
 • És persze szexi fehérnemű, amit jó, ha már rögtön felvesztek magatokra a ruhátok alá!

Keresés