Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Felfújható vibrátor g-pont és csikló izgatásra Air pump booty 2 kékesszürke

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

Kékesszszürke kiváló minőségű anyagból készített, selymes tapintású uniszex vibrátor, amely többféleképpen stimulálja Önt.
Felfújható tengelye fokozatosan akár 15 mm-rel is növelhető, ha levegővel töltjük fel és gombnyomásra kitágítjuk. Engedje meg, hogy bemutassuk a szenzációs Air Pump Booty 2-t, amelyet arra terveztek, hogy mély rezgéseivel és testreszabható felfújható tengelyével ugratja és tetsszen. Ez az egyedülálló anális vibrátor, puha szilikonból készült és praktikus rögzítőgyűrűvel van felszerelve, új magasságokba emeli örömét.
Készülj fel arra, hogy átadd magad az örömök világának az Air Pump Booty 2-vel. Ez az anális vibrátor minden, csak nem hétköznapi, az intenzív rezgések és a felfújható tengely kellemes kombinációját kínálja, biztosítva az Ön igényeihez igazított szórakozás kétszeresét. Egy gombnyomással a tengely felső része fokozatosan kitágul, átmérője akár 15 mm-rel is növelhető. De ez még nem minden! Szabadon választhat 12 különböző vibrációs program közül, lehetővé téve, hogy személyre szabja egyéni játékát, vagy anális edzési kalandokba kezdjen. Készülj fel az észbontó orgazmusra ezzel a sokoldalú és sokoldalú játékkal!
A Satisfyer Air Pump Booty 2 még több elbűvölő előnyt kínál. Uniszex kialakítása széles talppal rendelkezik a tengelyen, amely rezgések révén további hátsó ajtó stimulációt biztosít. A csepp alakú tengely még felfújás előtt is kielégítő érzést és intenzív stimulációt biztosít, amely tovább növelhető a nyomás tetszés szerinti beállításával. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A puha és bőrbarát szilikonból készült anális vibrátor könnyű behelyezést és biztonságos fogást kínál a praktikus rögzítőgyűrűnek köszönhetően. A még tökéletesebb élmény érdekében fontold meg a Satisfyer termékeink széles választékából származó kenőanyaggal való párosítást. A boldog pillanatok után a takarítás gyerekjáték nedves ruhával és némi játéktisztítóval, a feltöltés pedig egyszerű a mágneses USB-töltőkábellel. Így a vibrátort a vágyaidhoz igazíthatod, és anális izgatásra is használható. A 12 különböző vibrációs program még változatosabb élményt tesz lehetővé. Vízbázisú síkosító javasolt.

 Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Ha az Intim Center kínálatából raktáron lévő terméket rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Külső raktáron Igen
Szín Szürke
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

Gyártói leírás

Tapasztalj meg valami újat és felejthetetlent. A Satisfyer Air Pump Booty 2 felfújható anális vibrátor tökéletes kényelmet biztosít a behelyezés során, és számos izgalmas új kalandot kínál. Sima szilikonból készült, amely kellemes tapintású és gyönyörűen csúszik a bőrön. Gyorsan és egyszerűen beállíthatja a méretet lehetőségeihez és képzeletéhez. Élvezd, ahogy növekszik benned.

Az Air Pump Booty 2 vibrátor alakja ideálissá teszi prosztata masszázshoz. A beépített vezérlőpanellel ellátott kör alakú fogantyúnak köszönhetően a vibrátor jól illeszkedik a kézbe, és könnyen vezérelhető, még különösen vad szórakozás közben is. 12 rezgési móddal rendelkezik, amelyeket egy gombnyomással módosíthat, és egy második gomb elindítja az inflációs funkciót.

Egyszerűen helyezze be és fújja fel - A hegy átmérője 1,5 cm-rel (max.) kb. 4-4,5 cm-ről 5,5-6 cm-re nő. A gomb folyamatos nyomva tartásával 12 másodperc alatt felfújódik. A gomb felengedésekor a felfújás leáll, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelő átmérőt. Nyomja meg kétszer a gombot a levegő felszabadításához.

Erőteljes, mégis környezetbarát - Az Air Pump Booty 2 szilikon vibrátor beépített újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik. Tehát nem terheli a természetet egy csomó halott akkumulátorral. Ha szüksége van rá, csak csatlakoztassa a mágneses töltőkábelt, és akkor folytatódhat az elragadó kaland.

Mitől különleges a Satisfyer Air Pump Booty 2 vibrátor?

  • Egyedülálló uniszex anális vibrátor a világ népszerű márkájától
  • Felfújható 1,5 cm-ig
  • Félelmetes prosztata stimuláció
  • Erőteljes motor
  • 12 vibrációs program
  • A vibrátor vezérlése a kör alakú fogantyún található gombokkal
  • Csendes mód – zavartalan stimuláció
  • Selymesen puha szilikon
  • Újratölthető Li-ion akkumulátor
  • Mágneses USB töltőkábel
  • Használjon vízbázisú síkosítóval
Méretek (kb.): teljes hossz 17,5-19 cm, behelyezhető hossz 10-11,5 cm, átmérő 4-6 cm.

Keresés