Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pumpálható vibrátor g-pont izgatásra Air pump vibrator 2 light red

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

Kiváló minőségű anyagból készített, selymes tapintású, ergonómiailag kialakított, 12 rezgési funkcióval rendelkező, halk működésű vibrátor, amely a g-pont izgatására is használható és biztonságos fogógyűrűvel láttak el. Felfújható tengelye fokozatosan akár 15 mm-rel is növelhető, ha levegővel töltjük fel és gombnyomásra kitágítjuk. A szeretet magasságaiba! A Satisfyer Air Pump Vibrator 2 felfújható szárral kényeztet, ahogy neked tetszik. Egy gombnyomással akár 15 mm-rel is növelheti az átmérőt, és beállíthatja a ritmusát. Ezenkívül elkényeztetik Önt az erőteljes motor izgalmas rezgései, amelyek szintén alkalmazkodnak az Ön kívánságaihoz: válasszon a 12 rezgési mód közül, és szabadon kombinálja őket a kiválasztott játékmérettel a legszemélyesebb öröm érdekében.
Naggon mély élmény - A G-pont vibrátor lekerekített hegyével stimulálja ezt az érzékeny pontot, ugyanakkor a tengelybe vájt hornyoknak köszönhetően masszírozza a belsejét - a felfújt tengely megnövelt mérete még jobban felerősíti ezeket az ingereket. Finom, bőrbarát szilikonnal borítva, amely garantálja a teljes kényelmet használat közben. A kezelőpanellel ellátott praktikus gyűrűnek köszönhetően könnyen vezérelheti és vezérelheti. Élvezze a lehetőségek gazdagságát!
Pumpáld fel! - A Satifyer légszivattyú átmérője gombnyomásra további 15 mm-rel növelhető. Az optimális tengelyméret elérésekor fokozatosan növelheti az átmérőt és megállhat a szintek között. A gomb állandó megnyomásával a vibrátor mindössze 12 másodperc alatt eléri maximális átmérőjét, és a gomb dupla kattintásával könnyen újra leeresztheti.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Adj neki erőt! A Satisfyer megépített, újratölthető akkumulátorral van felszerelve, így környezetbarát módon töltheted. A Satisfyer légszivattyú selymesen sima, orvosi szilikonból készült, amely rendkívül csúszós és gyorsan felmelegszik, ha testhőnek van kitéve. Az intim eszközök tisztítására szolgáló nedves kendő és fertőtlenítőszer biztosítja az alapos higiéniát. A maximális élvezet érdekében mindig használjon vízbázisú kenőanyaggal ellátott vibrátort. Funkciók:

  • Felfújható
  • Praktikus gyűrű kezelőpanellel
  • 12 rezgési mód
  • testbarát szilikon
  • beépített újratölthető akkumulátor USB-n keresztül
  • Súly: 166g
  • Hossz: 54mm
  • szélesség: 209mm
  • Magasság: 38 mm
  • Szín: rózsaszín
  • vízálló (IPX7)

Több évtizede árulunk Exkluzív vibrátorok kategóriájú árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. Reméljük, hogy megnyeri tetszésedet ez a Pumpálható vibrátor g-pont izgatásra Air pump vibrator 2 light red termék.

Külső raktáron Igen
Szín Piros
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 21 - 25
Átmérő 3,5 - 3,9

Gyártói leírás

Az Air Pump Vibrator 2-vel az öröm teljesen új szintjét tapasztalhatja meg a felfújható tengelynek köszönhetően. Kombinálja az izgalmas funkciót erőteljes rezgésekkel függetlenül és intuitív módon a praktikus rögzítőgyűrűn található kezelőpanelen keresztül.

Intenzív stimuláció a Satisfyer Air Pump Vibrator 2-vel - Ez a vibrátor gyorsan minden idők kedvencévé válik: Válassz 12 különböző vibrációs program közül, amelyeket erős motor hajt. A rezgésbeállítás mellett a tengelycsúcs térfogata fokozatosan növelhető az intuitív kezelőpanelen. Ízlésétől függően a tengely átmérője akár 15 mm-rel is felfújható, hogy teljesen feltöltse, és érzéki nyomással fokozza orgazmusát. Az enyhén barázdált szerkezet további stimulációt biztosít.

Satisfyer Air Pump Vibrator 2: Okos kialakítás az érzéki szóló időtöltéshez - Az Air Pump Vibrator 2 lekerekített hegye intenzív G-pont stimulációt biztosít. A praktikus rögzítőgyűrű mindig biztonságosan a kezedben tartja a vibrátort, így szabadon engedheted a gondolataidat. A puha és bőrbarát szilikon simogatja a testedet, és utána könnyen tisztítható nedves ruhával és némi játéktisztítóval. Töltse fel az akkumulátort a mágneses USB töltőkábel segítségével, hogy új legjobb barátja bármikor készen álljon az izgalmas pillanatokra!

Keresés