Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ajándék szexshopból? Igen, adj erotikát partnerednek!

Ajándék szexshopból? Igen, adj erotikát partnerednek!

Ha nem tudja, hogyan kell finoman utalni a partnerének, hogy valami újat szeretne kipróbálni az ágyban, adjon egy szexuális játékot, vagy szextársasjátékot. Ha hármasban szeretne kipróbálni, adjon egy harmadiknak egy vibrátort vagy dildót. És ha gondolkodik a kötésről és az uralkodásról, lepje meg lelki társát bilincsekkel egy ajándékdobozban a BDSM termékek közül.

A felnőttek szerelmi terében intim termékek vannak lányok és fiúk számára. És ha nem tudja, mit válasszon, vásároljon szexshop ajándékutalványt egy szeretett személy számára választható összegért - adjon neki teljes szabadságot a vágyaiban.

Intim termékek, amelyek alkalmasak ajándéknak

Masszázs gyertyák - Tehetségesek és azonnal felhasználhatók egy romantikus este kialakításában. Gyújts meg egy gyertyát, öntsük a bort poharakba, majd hívd meg partneredet egy pihentető masszázsra. Csak ne öntse a fűtött olajat közvetlenül a testre, hagyja egy kicsit lehűlni. 

Sikosítók - És nem csak vehessen, hanem különböző ízléssel, hogy részt vegyen orális simogatásokban és új érzéseket kapjanak. Kis térfogatuk van, így egy egész készletet adhat, és kipróbálhatja a különböző ízeket.

Klasszikus vibrátorok - Ez a leghasznosabb dolog minden szexbolt választékában. Használhatók mind szólójátékokhoz, mind partnerrel együtt. Ez egyáltalán nem vulgáris ajándék, hanem hasznos, drága és bármikor hasznos lehet. Például, ha belefáradtál egy nehéz nap böjtölésbe, és csak pihenni vagy lazítani akarsz a lelki társadon.

BDSM készletek - Ha tudod, hogy a partnered szeret dominálni, vagy fordítva, inkább engedelmeskedik a szexben, akkor vásároljon neki egy különleges készletet. A következőkből áll:

  • bőr ostor;
  • gallér;
  • bilincs;
  • bokavédő;
  • póráz.

Erotikus könyvek - Ha még nem áll készen az őszinte szexuális kísérletekre, de már egy kicsit ismeri a kiválasztott preferenciáit mutasson be egy könyvet. Szokatlan és érdekes. Az irodalom széles választéka található, amely a nőkről, a férfiakról és a köztük lévő kapcsolatokról szól.

Intim ajándékok a szerelmi térben

Szexi termékek széles választéka áll rendelkezésünkre: férfi maszturbátorok, fenékdugók, erotikus kozmetikumok, ajándékutalványok, vibrátorok. Vannak játékos vicces ajándékok is, például édes cukorka férfi pénisze formájában. A szállítás teljesen anonim. Érvényes Magyarország egész területén, Budapesten pedig önálló átvétel és minden nap nyitva tartó szexshop üzletünkben lehetséges.

A nevetés és a szex nagyon hasznos tevékenységek minden ember számára, meghosszabbítva az életét. Elégedett és jó hangulatban az emberek mindig nagyon pozitívak, könnyen megbirkózhatnak a különböző életproblémákkal. A hangulatot azonban nemcsak a környező emberek vagy helyzetek, hanem különböző hűvös ajándéktárgyak is növelhetik. Az ilyen tárgyak közül különösen népszerűek a szexuális kontextusú ajándékok. Ha még soha nem találkozott vagy adott ilyen dolgokat senkinek, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg az INTIM CENTER szexbolt kínálatával. Ezeket az ajándékokat olyan szeretteiknek vagy barátaiknak lehet adni, akik rendben vannak a humorérzékkel.

Nevetés és bűn

Mindenesetre, függetlenül attól, hogy születésnapról vagy az első dátum dátumáról van-e szó, készíthet valami eredetit és vicceset. A szappankészletek vagy a dezodorok csomagolása túl gyakori, ezért érdemes érdekesebb és emlékezetesebb ajándékokat felhalmozni. Vicces csecsebecsék adhatók egy csokor virág vagy egy üveg drága bor kiegészítéseként.

Például adhat kedvenc partnerének vagy partnerének pikáns nemi társasjátékot, amelyet nagy öröm és sok nevetés kap. Egy ilyen szórakoztató időtöltés természetesen erőszakos és hosszan tartó szexhez vezethet.

Egy felszabadult barát vagy kolléga például siksosítót is kaphat. És adhat egy vaginát vagy egy ruházati terméket. Az ilyen ajándékok bármelyik nap felvidítanak.

Hangulati ajándéktárgyak minden ízléshez
Az intim shop online áruházunk részében csodálatos választék található népszerű erotikus ajándékokból és ajándéktárgyakból, amelyeket bármilyen hangulatra és humorérzékre terveztek. Például meglepheti vendégeit finom süteményekkel pénisz formájában, vagy megnevettetheti őket puha otthoni papucsával, egy férfi méltóságával vagy puha játékaival.

A legjobb ajándékok egy szexboltból, mit kell adni?

Az intim kapcsolatok kibővítik a meglepetések kiválasztásának lehetőségeit. De mit kell adni egy srácnak egy szexboltból, és milyen pikáns dolog lesz a lánynak? E kérdések megválaszolásához az Intim Center ad tanácsot. A felnőtt eladói segítenek nekünk azonosítani a legjobb ajándékokat.

Mit kell adni egy srácnak, férfinak egy szexboltból?
Az erősebb nem képviselői hajlamosak a kísérletekre. De az ajándék kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a szégyen tényezőt. Végtére is, nem mindenki készen áll arra, hogy elismerje bizonyos vágyakat. Ezért annak meghatározása, hogy mit kell adni egy szexboltból egy férfinak, érdemes figyelembe venni a nyitottságát, amikor az erotikus pillanatokról, valamint az életkorról beszélünk.

A srácok körében a legnépszerűbbek az ilyen szexuális játékok:
- a kettős behatoláshoz szükséges gyűrűk és fúvókák eredetileg férfi kiegészítők, amelyeket az ágyban végzett gazdag kísérletekhez készítettek;
- a bilincs egy elegáns és meglehetősen olcsó ajándék, amely lehetővé teszi, hogy a fantáziát kötéssel és láncolással valósítsa meg;
- Erotikus fehérnemű srácoknak - a latex bokszolók és a fűszeres tangák növelik az izgalom mértékét.

Az érett férfiaknak ajándékokat kell választaniuk, figyelembe véve preferenciáikat. Amikor eldönti, mit adjon férjének egy szexboltból, inspirálódjon az alábbi ötletekből:
- a vákuumszivattyúk nélkülözhetetlen kiegészítői az erősebb nem számára, akik rendszeresen szembesülnek a libidó csökkenésével;
- a prosztata masszírozók meglehetősen drága meglepetés, amely segít gondoskodni szeretteinek egészségéről,
- gallér, hogy a bemutatásakor mutasson engedelmességet.
A szexbolt meglepetése megszünteti az ágy merevségét, és kibővíti az intim kísérletek lehetőségeit.

Mit kell adni egy lánynak, nőnek egy szexboltból?
Amikor pikáns terméket választ kedvesének, figyelembe kell vennie életkorát és nyitottságának szintjét a kapcsolatban. Ha nem tudja eldönteni, mit adjon egy lánynak egy szexboltból, rendelje meg az egyik win-win meglepetést:
- kellemes kísérletezni velük, és kedvesed nem fog unatkozni a távollétében;
- női vákuumszivattyú modellek segítenek növelni a mellszobor méretét, ami mind a lány, mind a partner számára vonzó lesz;
- felcsatolható eszközök, hevederek, egy ilyen meglepetés megfelelő, ha valami újat szeretne kipróbálni.

A feleségek szeretik az ilyen intim játékokat:
- Kegel golyók, így növeli az érzékenységet és gondoskodik róla;
- vibrátor, a termék örömet okoz és utal arra a lehetőségre, hogy kipróbáljon valami újat;
- fehérnemű, egy gyönyörű készlet, csipke harisnya vagy szexruha a szerepjátékokhoz biztosan vonzó lesz.

Fontos, hogy tartozék vásárlásakor érdemes megfontolni a márkát. Jobb, ha megbízható gyártóktól rendel árut. Egy ilyen izgalmas ünnepnek boldognak kell lennie.

Összefoglaljuk
Az intim játékok váratlan és üdvözlő ajándékok lesznek. Egy ilyen meglepetés nemcsak öröm a másik félnek, hanem utal a titkos vágyaira is. Magyaroszágon könnyű megrendelni az árut szexre. Elég, ha kapcsolatba lép az Intim Centerrel.

Keresés