Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Akkus, masszírozó vibrátor Smart wand 2 medium black

Ár:
84.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lelo

Közepes fekete masszírozó és vibrátor egyben, luxus kialakítással, változatos gyönyörhöz és testmasszázshoz, díjnyertes dizájnnal, beépített akkumulátorral! Közepes fekete prémium minőségű, sima felületű, bőrbarát anyagból készített, 10 vibrációs funkcióval rendelkező masszírozó, melynek különlegessége a SenseTouch technológia, amely érzékeli a test érintkezését az eszközzel, s ez alapján változtatja a rezgések intenzitását.
Gyönyörű formatervezés, bőrbarát anyag érzékenyeknek is ideális. Bársonyos tapintás pihe-puha érintés, változatos felhasználhatóság, intim és testmasszázs, haladó hüvelyi vibrátor. Beépített akkumulátor akár 2 órányi tiszta élvezet, 10 rezgésmód, 10 erősségi szinten személyre szabható vibráció. Billentyűzár nincs meglepetés a táskában. 100% vízálló zuhany alatt, kádban is élvezhető, extra erős csiklóstimulálás.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Prémium minőségű, sima felületű, bőrbarát anyagból készített, 10 vibrációs funkcióval rendelkező masszírozó, melynek különlegessége a SenseTouch technológia, amely érzékeli a test érintkezését az eszközzel, s ez alapján változtatja a rezgések intenzitását.
A LELO Smart Wand 2 Medium nagyszerű eszköz, akár egyedül vagy, akár egy partnerrel az előjáték során. Élvezze a teljes testmasszázst, és szabaduljon meg a feszültségtől az összes izom ellazításával. A pálcába is beleszeretsz, miközben stimulálod az intim részeket. A Lelo Smart Wand 2 lenyűgözi megalkuvás nélküli erejével, amely segít elérni az erőteljes csúcspontot, akár ágyban, akár fürdőben.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Az első szexshop vagyunk az országban, 1989 óta áruljuk a Masszírozók kategória portékáit.
Ha megrendeled ezt a terméket, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét küldeményként kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 21 - 25
Átmérő 4,5 - 4,9

Vezérlés

Vezérlés:

  • A plusz és mínusz gombok együttes lenyomva tartásával oldható fel a gyerekzár, ekkor a gombok mögött a LED világítani kezd.
  • A plusz gomb újbóli lenyomásával elindul a rezgés, illetve fokozható az adott rezgésmód erőssége.
  • A () - középső gombbal váltogathatunk a 10 rezgésmód között.
  • A mínusz gomb a rezgés erősségének csökkentésére szolgál.
  • A mínusz gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható ki teljesen a készülék.
  • A középső gomb hosszas nyomva tartásával a készülék a  legelső programjára, alap állapotra áll vissza, aztán kikapcsol.

Keresés