Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Masszázsgél és síkosító Allover lubricating massage gel pump 100ml

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: YESforLOV

Ennek az illatos masszázsgélnek az a varázslatos titka, hogy intim síkosító is egyben, így nem kell választani a síkosító és a masszázsgél. Illatnak az titka a frangipani virág meleg aromájában rejlik. Az édes virágos jegyek a legtöbb ember számára kellemes érzést nyújt, nemtől és kortól függetlenül.A még nagyobb érzékiség érdekében tartalmaz fehér tea, a bali virágok és a thanaka fa varázslatos illatát.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A YESforLOV Allover Lubricating Masszázs Gél az egész testen alkalmazható, beleértve az intim területeket is. Masszírozva selymes érzete puhává és isteni simává varázsolja a bőrt. Aztán, amikor az előjáték a végletekig visz, a YESforLOV Allover Lubricating Massage Gelaz aktusban is társad lesz. Erősen síkosított, hipoallergén és óvszerrel is használható.

Összetevők: CYCLOPENTASILXANE, DIMETHICONE, FRAGRANCE.

Külső raktáron Igen
Termékcsoport gél
Speciális jellemző illatos

English

YESforLOV Allover Lubricating Massage Gel can be applied all over the body, including your intimate areas. When massaged, its silky feel leaves skin soft and divinely smooth. Then, when foreplay takes you to the extreme, YESforLOV Allover Lubricating Massage Gel is your intimate companion, highly lubricated, hypoallergenic and suitable for use with a condom.
One of the secrets of this fragrance lies in the warm aroma of the frangipani flower. Sweet floral notes will appeal to most people of any gender and age.
Composition: CYCLOPENTASILXANE, DIMETHICONE, FRAGRANCE.

Keresés