Termékek Menü

Alul nyitott body, fekete Kelly pántos m/l

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. március 02.
Gyártó: Softline
A fekete színű Kelly fehérneműben a szenvedély és a szerelmi örömök királynőjének érezheti magát. Csipkés hálóból van varrva, amelynek dísze a nemes vérű személynek megfelel: a termék teljes elülső részét rózsákkal szétszórják. Elasztikus csipkéből készült, rózsa mintákkal díszített fekete body. Melleknél és szeméremnél nyitott, így hangsúlyozza a nőies vonalakat. Rafinált szabásának köszönhetően karcsúsító hatású.
 
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A csipkeszekrények komoly fegyver egy gyönyörű csábító ruha arzenáljában. A rengeteg forma és befejezés lehetővé teszi, hogy olyan modellt válasszon, amely megfelel a testtípusának. A weboldalunkon kínált modellekben használt kiváló minőségű anyagok pedig tökéletesen illeszkednek a testhez, egy érintéssel örömet okozva.

Megszelídítve az átlátszó szövet őszinteségét, a minta kecset és luxust ad a képnek. A bugyi hátulját nem borítják be virágok, ennek eredményeként a vékony hálón keresztül látható a férfi képzeletet gerjesztő csík, amelyet partnere nem tud ellenállni a kísértésnek.
A test legbelső részeire eső bemetszések nem kevésbé csábítóak. Minden őszintesége ellenére egy csepp vulgaritás sincs a ruhában. A benne használt eszközök tökéletesen megbirkóznak a világosan kitűzött céllal - a nemi vágy felkeltésével.
Ebbe a ruhába öltözve, egy szenvedély hurrikánt ébreszt egy férfiban, melyik oldalon nem fordul meg! Erotikus, tornamezhez hasonló fehérnemű. Mindennapi viselésre és intim együttlétre egyaránt alkalmas.

Méret: M/L
Szín: Fekete
Anyag: Csipke

Külső raktáron Igen
Méret M/L
Szín Fekete
Anyag Műszál

Keresés