Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mit választanak a lányok szexboltokban?

Mit választanak a lányok szexboltokban? A szexhez még mindig sok előítélet társul, de az idők változnak, az erkölcs lassabban: egyes lányok továbbra is szégyenteljesnek tartják, de valójában sokan használják a szexboltok teljes választékát. Nincs konkrét női vásárlói kategóriánk: a különböző korúak egyszerre jönnek, egyenként jönnek, és párban jönnek. Leggyakrabban a 30 év feletti nők jönnek, akik elvileg nem akarják megcsalni a férjüket, de mégis szórakozni akarnak. 

A fiatalokat mostanában az anális szex érdekli. Az idősebb nőket inkább a libidó kérdése foglalkoztatja, különféle étrend kiegészítőkre,vágyfokozó krémekre és masszírozókra figyelnek. 

Ki mit vásárol egy szexboltban?

Sokan megtagadjuk magunktól, hogy teljesen banális módon tágítsuk az öröm látókörét az ágyban, és nem félünk ettől a szótól, még egy hülye októl is - félénkség és félelem a felnőttek intim boltjának felkeresésétől. Végül is még sokan azt gondolják, hogy vagy partner nélküliek, vagy perverzek járnak ilyen létesítményekbe, és ez a filiszteus és alapvetően téves sztereotípia megakadályozza, hogy megfelelően értékeljük a körülöttünk lévő csodálatos szexuális élvezet világát. Azáltal, hogy megfosztjuk magunkat az új termékektől a szexipar világától, megfosztjuk magunkat egy hatalmas csokor szenzációtól, ami aláássa a kapcsolatunkat a másik partnerrel. Az unalmas szex az első lépés a kapcsolat felbomlása felé...

Miről álmodoznak a nők?

Úgy döntöttünk, hogy megoldjuk ezt a problémát, és megmentünk attól, hogy féljen a szexboltok látogatásától mind a valóságban, mind az interneten. Úgy döntöttek, hogy megpróbálnak kommunikálni ügyfeleinkkel, akik rendszeresen ellátogatnak az INTIM CENTER szexshop budapesti szexboltba. Elismerjük, hogy nagyon nehéz beszédre kényszeríteni egy amúgy is korlátozott látogatót, és duplán nehéz tőle megtudni a kérdéseinkre adandó válaszokat. Örömünkre a válaszadók közül sokan könnyedén felvették a kapcsolatot, és a válaszuk teljes névtelenségének garantálása után nem haboztak megosztani a szükséges információkat.

Először úgy döntöttünk, hogy interjút készítünk lányokkal és nőkkel, mert érdekes, hogy milyen célból jönnek a nők egy ilyen izgalmas helyre. Mivel minden megkérdezettnek garantált volt a felmérés bizalmas kezelése, csak az életkort, a családi állapotot és a tevékenységi területet tudjuk nyilvánosságra hozni, mindezt kiegészítve a válaszadó nevével. És igen, ha hirtelen arra gondolt, hogy ismeri ezt a személyt, ne aggódjon, nem garantáljuk, hogy a megadott név valóságos lesz! 

Izgalmas beszélgetések

A fő kérdés, amelyet feltettünk vevőinknek: Mit választanak a lányok egy szexboltban? Itt válaszoltak a megkérdezett lányok, és hozzájárultak a beszélgetéshez. Egyes válaszokat kisebb stílusbeli kiigazításoknak vetettük alá anélkül, hogy azok jelentését eltorzítanák. A szövegben az INTIM CENTER szexáruház nevében felmerülő további kérdések "Intimcenter" jelöléssel vannak ellátva.

Kati, 29 éves, értékesítési képviselő, elvált.
- Ó, én már számos szexbolt állandó vásárlója vagyok. Nem vettem semmi kifinomultat vagy szokatlant, ebben túl konzervatív vagyok! Több vibrátort vettem, egyszer hüvelygömböt vettem, és itt néztem, hogy a ma divatos cyber bevonattal rendelkező vibrátort keressem. Megtaláltam, amit akartam, de ma még nem vagyok kész megvásárolni!
Intimcenter: A választása családi állapothoz kapcsolódik?
- Hogyan mondhatnám el ... Most állandó kapcsolatom van, de a játékok segítenek abban, hogy gyorsan ellazuljak egy nehéz munkanap után, anélkül, hogy ugyanúgy megterhelnék a fáradt férfit, és a férfi odafigyelés nélküli napokon az időben történő elengedés segít a munkára koncentrálni!

Alexandra, 19 éves, diák, nem házas.
- Szégyellem magát, de összetévesztesz ilyen kérdésekkel! A barátom nemrég belépett a hadseregbe, és ... ó, hogy is mondjam. Nos, megértette - a természetet nem lehet legyőzni, és annak érdekében, hogy ne nagyon hiányozzon neki, úgy döntöttem, hogy veszek magamnak valamilyen lányos játékot. Ma vettem egy vibrátort, egy kicsi kütyüt. Jaj zavarban vagyok. A barátnőim mindegyikének van már egy sor ilyen dolga, és még mindig nem tudtam dönteni!

Panna, 27 éves, háziasszony, férjezett.
- Mit nem vettem! És veled, és nem veled, és az interneten keresztül! Férjemmel szeretjük a változatosságot az ágyban, és minden lehetséges módon elkényeztetjük egymást. Azok, akik félnek beismerni vágyaikat, egyszerűen nem tudják, mi hiányzik belőlük! Azta! Harmadszor vagyok veled, először csak véletlenül jöttem be, utoljára vettem két üvegből és rezgő tojásból készült popsi dugót, és ma ekkora készletet keresek rabsághoz. Kötéssel megérted (kacsint). Bilincshez, lábmerevítőhöz, bekötött szemmel, kötélkészlethez stb. Minél több kiegészítő, annál jobb! - mondta nagyon élénken, sőt felajánlotta, hogy nemcsak vele, hanem a férjével is interjút készít, és az egyetlen, aki nem kérdezte meg a titoktartást!
Intimcenter: Tehát te, kiderült, szélsőséges vagy! És mi van már a gyűjteményedben?
- Semmi szélsőséges! Minden a normán belül van, de megvan a saját normánk! ;) És nem tudom felsorolni, nem is emlékszem mindenre. Minden típusú vibrátor, több vibrátor, különféle anális játékok. Még saját "szolgáltatás" is létezik - anális és hüvelyi üvegjátékok egész gyűjteménye. Csak trappolok vele a férjemmel! Álmunk egy nagy szexgép, de még nem érett a vásárlásra.
Intimcenter: Ha nem titok, naponta hányszor szexelsz?
- Ja, és kérdések! Nem dolgozom, és minden nap megpróbálok szokatlan módon találkozni a férjemmel, és örömet szerezni neki. Teljesen heti 1-2 estét szentelünk felnőtt szórakozásunknak.

Ottilia, 36 éves, a cégvezető-helyettes házas.
- Vettem egy prosztata stimulátort a férjemnek. Nagyon sokáig próbálta rávenni a férfira, hogy próbálja meg, de egy kis vibrátornak köszönhetően mégis képes volt megmutatni neki, milyen kellemes és egészséges ez. A férfiak egyszerűen rettegnek attól, hogy a nőket hátul engedik, számukra úgy tűnik, hogy csak a melegek kaphatnak kellemes szenzációkat. Most meggyőzöm a férjemet.
Intimcenter: Vettél már valamit szexboltokban magadnak?
- Tudod, többször volt főleg anális játékok. Szeretem ezeket a mókákat, ne ítélj meg. Vettem vibrátorokat, csikkdugókat, és természetesen kenőanyagokat és egyéb kiegészítőket. A férjem rajong a BDSM szórakozásért, rengeteg videót néz meg ebben a témában, nos, érted - "eper", és erre még nem állok készen, de már keresem a kiegészítőket.
Intimcenter: Lehet, hogy a kérdés nagyon pikánsnak tűnik számodra, de mióta játékot vásároltál a prosztata számára ... gondoltál volna egy szíjra?
- Ööö, profi vagy szó szerint olvasod a gondolataimat. Van egy ilyen fantáziám, de ma jobb, ha nem beszélek róla a férjemmel. Nem fogja megérteni ... Ezért a prosztata stimulánsok az első lépés, biztosan tetszeni fog neki, és még többet akar!

Valentina, 31, elvált, könyvelő.
- Ma jöttem először a boltba, nem hiszed el! Belefáradt a magányba, és úgy döntött, hogy női játékokkal kedveskedem magamnak, amelyeket már minden barátom füle zümmögött nekem. Most két munkahelyen dolgozom, nincs idő kapcsolatépítésre, ezért egyelőre megmentem magam. Két vibrátort vettem, alig várom, hogy megpróbáljam!

Zsuzsanna, 24 éves, nem házas, élettársi kapcsolatban, eladó.
- Anális gyöngyökért és dugóért jöttünk. Talán több. Az a tény, hogy az emberem velem akar foglalkozni... ezt tudod, mire gondolok? Eleinte sokáig visszautasítottam, de azt hiszem, mégis örülni fogok. Megígérte, hogy mindent jól csinál, de ehhez... kiegészítőkre, hé-héra van szükség - modta zavartan van, és nem mondott többet. A barátjával jött az üzletbe, aki rábeszélte, hogy szigorúan mondjon igazat. Ő maga hagyott el minket, és férfi játékokkal kezdte nézegetni az ablakokat.

A 32 éves Mária nem nevezi meg családi állapotát és munkáját.
- Rendszeres vásárló vagyok a felnőtt boltokban, és hogy őszinte legyek, mindent megveszek! Szinte minden! Az emberem nyitott a kísérletekre, még jobban szeretem őket, és a kapcsolatunkban nincsenek korlátozások. Meg tud ítélni, nem érdekel! Ma vettem egy nagy, nagyon nagy vibrátort. Kinek - nem mondom el, talán csak a kíséretnek! Gondolj magadra. Szerettem volna még egy parafát vásárolni pumpáló körtével, de elterelte a figyelmét -  mondta dacosan, sőt kissé agresszíven. De őszintén beszélt látogatásának céljáról.
Intimcenter: Érdekel a BDSM?
- Igen, hogyne! Szeretek uralkodni és engedelmeskedni, készségesen váltani a szerepeket. Hálószobánk mindennel felszerelt, amire szükséged van bármilyen játékhoz, a függéstől a bilincsig. Mi a baj? Csak nem sokkoló?

Összefoglalva

Amint az az interjúkból kiderül, a szexshop boltokat sokféle ember keresi fel, életkoruk és társadalmi helyzetük szerint egyaránt. A testi élvezetek senkitől sem idegenek, és a felnőtteknek szánt árucikkek termékei még élesebbé, még változatosabbá teszik ezeket az örömöket. Ha a félénkség az egyetlen, ami megállít, használja a felnőtteknek szóló online szexshop áruházat: se eladó, se kíváncsi szem, se eladó...


Mit választanak a nők szexboltokban?

Legyen szó magányos élvezetről vagy a szexuális élet felpezsdítéséről a partnerével, mindannyian szerettünk volna besétálni egy szexbolt ajtaján, hogy felfedezzük az erotikus kiegészítőket. A félénkebbek vagy azok számára, akik félnek az ítélettől, mindig vannak online oldalak. Az Intim Center szexbolt eladói azt mondják, hogy a nők már nem haboznak belépni üzleteikbe.

Demokratizálódott és elnőiesedett a legtöbb szexshop. Elég sok ember gyakran tagadja magát intim fantáziáik megvalósításától. Ennek egyik fő oka a félénkség - a félelem, hogy meglátogat egy intim üzletet. Végül is vannak elavult sztereotípiák, hogy az ilyen létesítményeket általában férfiak, nők látogatják, akik nem képesek megtestesíteni természetes szexuális Vágy. Valójában ez a vélemény téves, ezért sokan megfosztják magukat egy hatalmas csokor érzéstől.

A jó szex pozitív hatással van az egészségre, az általános hangulatra, javítja a vérkeringést és a fizikai jólétet. A szexuális játék használata élénkítheti szexuális életét, egy kis változatosságot és szórakozást hozhat hozzá. A statisztikák alapján a párok felbomlásának jelentős része unalmas szex.

Ki és mit vásárol egy szexboltban?
A szexuális játékszerek gyártói megpróbálják növelni termékeik funkcionalitását. Egyre gyakrabban vannak olyan dolgok, amelyek különböző képességeket kombinálnak. Az ilyen termékek felnőtteknek két vagy három terméket helyettesíthetnek. A szexuális játékok nagyszerű módja a kikapcsolódásnak és a szórakozásnak. Szükséges tudni, hogy intim kiegészítők mind a férfiak, mind a nők számára sajátos céljuk van. Bármely modul előnyben részesítésekor érdemes figyelembe venni mindkét partner érdekeit és ízlését.

Mit akarnak a nők?
Először is meg kell értened, mit akar a tested és a lelked. Végül is sok lány nemcsak egy férfival, hanem részvétele nélkül is szeret szórakozni. Vannak játékok a belső stimulációhoz: hüvelyi és anális, valamint különféle stimulánsok a külső érzékeny területekhez. Ez egy hatalmas termékkategória, amelyet csak nők használhatnak:
- A nők körében a legnépszerűbb eszközök. Ezek mesterséges férfi nemi szervek, és mély behatolásra használják;
- A hüvelygolyók meglehetősen miniatűr játék, amely illeszkedik a hüvelybe. Ezt az eszközt két célra tervezték: erősíti a belső medence izmait, amelyek fontos szerepet játszanak a női test számára, és lehetővé teszik az elégedettség csúcsát;
- A vibrátor egy rezgő eszköz, amely intenzív, erotikus stimulációt hoz létre. Leggyakrabban a készülék férfi pénisz alakú. A játéknak több sebessége van, aminek köszönhetően az erogén zónák megérintésének pillanatában egy nő leírhatatlan boldogságérzetet tapasztal. Mindenképpen érdemes ilyet vásárolni:
- A rezgő bugyi egyedülálló eszköz bugyi formájában, beépített vibrátorral. Az ilyen fehérneműt bármikor viselheti, és ugyanakkor bármikor szórakozhat;
- A rezgő tojások edzők a hüvely izmainak edzésére, ugyanakkor univerzális intim játék, amely lehetővé teszi az orgazmus elérését és a szexuális képességek bővítését. Ovális, hosszúkás, tojásszerű alakja van. Ezt a kialakítást masztrátorként használják a csikló, a hüvely, a végbélnyílás stimulálására;
- A csikló stimulátorokat úgy tervezték, hogy befolyásolják a női test legérzékenyebb területét;
- A rezgő golyók meglehetősen kicsi, legfeljebb 6 cm hosszú és hosszúkás alakú eszközök. Használhatók mind a csikló befolyásolására, mind a férfi pénisz felkeltésére. Fel van szerelve további tartozékokkal vagy speciális ágakkal a csúcson;
- A pillangó vibrátorok olyan eszközök, amelyek egy pillangót imitálnak. Ez az érzékeny területek, a perineum és a labia stimulátora;
- A G-pont vibrátorok a legnépszerűbb modellek a nők számára, anatómiailag ívelt fejjel rendelkezik, amely a hüvely elülső falának stimulálására szolgál. Segítségével felfedezheti testének legkedvesebb sarkait, és hihetetlen örömet szerezhet. Ennek a fajnak az egyik legfényesebb képviselője we-vibe. Két játékként is használható;
- A mellszívók speciális tapadókorongok, amelyek a mellbimbókhoz vannak rögzítve, és rezgés segítségével gerjesztik őket;
- A heveder bugyi vagy falloszos öv formájában van. "Élő test" anyagból készül.

A fenti intim kiegészítők a leggyakoribbak a nők körében, azonban ez nem a teljes lista, amely a szexboltokban létezik.

Mit szeretne egy férfi?
Sok múlik azon, hogy milyen felnőtt játékot részesít előnyben az ember. Fontos megjegyezni, hogy a készülék használata előtt el kell olvasnia a mellékelt utasításokat. Érdemes kenőanyagot is vásárolni a biztonságos használat és a kellemes érzések érdekében. Mindenki választ magának egy eszközt , attól függően, hogy lesz-e nő a párban vagy sem.

Szexbabák vagy a női test egyes részei - az ilyen kiegészítőket tekintik a legnépszerűbbnek, mivel lehetővé teszik, hogy érezze a női nemi szervek minden örömét, és teljes körű nemi közösülést végezzen;

A péniszprotéziseket olyan férfiak számára tervezték, akiknek gyenge a pénisz erekciója, vagy nem elég nagyok ahhoz, hogy kielégítsék partnerüket.

Az erekciós gyűrűk olyan szexuális tárgyak, amelyekkel lelassíthatja a férfi magömlését és meghosszabbíthatja a nemi közösülést, amíg a lány teljesen elégedett nem lesz;

Szivattyúk – egy ilyen termék megvásárlása egy szexboltban lehetővé teszi a férfi nemi szerv többszöri megnagyobbítását. Azt is javasoljuk, hogy szimulátorként használja megelőző célokra;

A prosztata masszírozókat a férfi végbélnyílásba való behelyezésre használják. Ily módon a prosztata mirigyét masszírozzák, és az idegvégződések stimulálásából származó öröm csúcsát érik el.

Pénisz rögzítés – Ez az eszköz számos funkciót lát el: meghosszabbítja az erekciót és fokozza a hüvelyi stimulációt a dombornyomott felület miatt.

Végtelenül beszélhetünk a férfiaknak szánt intim termékek széles választékáról, de még mindig vannak bizonyos kategóriák, amelyekre szintén érdemes figyelni, ezeket az erotikus jelenetek mindkét résztvevőjének ajánljuk. Például:
- vibrációs masszírozók megosztáshoz;
- erekciós gyűrűk a csikló stimulálásához;
- BDSM rögzítés;
- Dugók a végbélnyíláshoz.

Ne felejtsük el a higiéniát. Annak érdekében, hogy a játékok higiénikusan tiszták legyenek, minden használat után speciális tisztítószerekkel kell kezelni őket. Javasoljuk, hogy szárazon és tisztán tárolja, speciális csomagolásban. Használat előtt feltétlenül ellenőrizze a termék használhatóságát.

Hol kezdje?
Ezt a kérdést nagy felelősséggel és azzal a vággyal kell megközelíteni, hogy kielégítse magát és partnerét. Ha ez az első alkalom, hogy úgy döntött, hogy kipróbál egy pár szórakozást, akkor egyszerűbb játékokat kell vásárolnia. Ne vegyen be egyszerre nagy behatoló eszközöket, mivel fennáll az egészségkárosodás veszélye.

Ma a kínált készleteket szexboltokban értékesítik, különböző számú tétellel:
- Szexuális játékok férfiaknak, nőknek;
- Eszközök párok számára;
- Intim kozmetikumok (különböző ízű kenőanyagok, mindenféle olaj stb.);

Szexi fehérnemű.
Az egész lista tökéletes ahhoz, hogy elkezdjen kísérletezni az ágyban játszott játékokkal, és maximális elégedettséget érjen el. Jobb, ha óvatosan és óvatosan elkezdi használni a játékot.

Tippek az első szórakoztató játék kiválasztásához

Azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy először próbálják ki az intim kiegészítőket, eltévedhetnek a szexuális játékok széles választékában. Ezért a legjobb megoldás az, hogy eldöntsük, melyik zóna és milyen típusú stimuláció a legérdekesebb. Ehhez a személyes ízlésre és igényekre kell összpontosítania. A partner szintén fontos szerepet játszik az első játék kiválasztásakor. Érdemes konzultálni és megtudni preferenciáit, mit szeret A szexuális játék kiválasztása előtt tanácsos figyelni minden részletre, ami akár teljesen jelentéktelennek is tűnhet. Próbáld megérteni az intim eszközök sokféleségét. Tudja meg, milyen anyagból készülnek az elemek, mennyire biztonságosak az egészségre. És végül döntse el az árat.

Érdemes tudni, hogy a játékok erotikus játékokhoz való használatának javítania kell intim életét, és változatosabbá kell tennie, nem pedig bonyolítania. Szexkütyük vásárlása megosztáshoz szükséges kettőtök számára, majd a bolt látogatása kis kalanddá válhat.

Keresés