Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata vibrátor Anal adventures masszírozó 02

Ár:
15.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Blush

Ski új anális érzéseket szeretne felfedezni egyedül vagy partnerrel annak ajánlott! Az Anal Adventures számos választási lehetőséget kínál. Ennek a dugónak finoman ívelt formája a P-pont stimulációt szolgálja, és nagy teljesítményű, 10 funkciós újratölthető golyóval van felszerelve. A selymesen sima tapintású Ultrasilk Silicone gyönyörűen adja le a rezgéseket.
Tökéletes az új érzés hozzáadásához, ívelt prosztata stimulációhoz. Erős, 10 sebességes vibráló lövedék a nagyobb
élvezetért UltraSilk szilikonból és testbiztos ABS műanyagból készült. Nem tartalmaz ftalátot, paraffint vagy latexet.
Puha tapintású, rugalmas, bőrbarát anyagból készített, 5 rezgési és 5 sebességi funkcióval rendelkező, ívelt kialakítású prosztata masszírozó, amelyet kezdők is kipróbálhatnak. A kellemesebb élmény érdekében vízbázisú síkosítót ajánlott használni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Mindenkinek jó, aki új anális érzéseket szeretne felfedezni egyedül vagy partnerrel! Az Anal Adventures számos választási lehetőséget kínál. Ennek a dugónak finoman ívelt formája a P pont stimulációt szolgálja, és nagy teljesítményű, 10 funkciós újratölthető golyós vibrátorral van felszerelve. A selymesen sima tapintású Ultrasilk Silicone gyönyörűen adja le a rezgéseket. IPX7 besorolású merülő vízálló. Tisztítása: használat előtt és használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ne sajnáld a pénzt ezért az erotikus produktumért, hisz a te örömödet fogja szolgálni. Reméljük, hogy tetszik a Prosztata vibrátor Anal adventures masszírozó 02 mert a gyártója is megbízható!

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás: INTIM CENTER, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 6 - 10
Átmérő 3 - 3,4

Keresés