Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Távirányítós prosztata masszírozó vibrátor

Ár:
20.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Pipedream - Anal Fantasy Elite Collection
Nagyon jó a prosztata rezgés stimulátora. Az Elite Collection P-Spot Pro távvezérlő modell kiváló vezeték nélküli távirányítóval van felszerelve, amelyen keresztül a játék minden funkcióját vezérelheti. A felhasználó 9 előre beállított rezgésstimulációs program közül választhat, és teljesen kiszabadíthatja a kezét. A modul nagyon hatékony, komplex profilú hüvelye van, amely aktívan simogatja a prosztatát és a bejárati területet. Egy másik vibrációs modul az alján található, és masszírozza a perineumot, egyidejűleg a prosztata mirigyére gyakorolt ​​hatással. 
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A készülék ultrahigiénikus Elite szilikonból készült, ftalátoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. A beépített akkumulátort áramellátásra használják. A szerkentyű hossza 14,2 cm, a merülési mélység 10,9 cm. Anatómiailag tökéletesen formált vibrátoros, távirányítós prosztata masszőr, ideális íves kialakítással, mozgófejjel, kilenc vibrátoros funkcióval.
Ha megrendeled a Távirányítós prosztata masszírozó vibrátor árut, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét csomagolásban kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra.

Anatómiailag tökéletesen formált vibrátoros, távirányítós prosztata masszőr, ideális íves kialakítással, mozgófejjel, kilenc vibrátoros funkcióval. Angol neve. Anal fantasy elite collection remote control p-spot pro.
Keresett termékünket nézed a Prosztata izgatók kategóriában, a vevők jó véleménnyel vannak róla.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 11 - 15
Átmérő 2,5 - 2,9

Prosztata és anális izgató

Rezgő prosztata masszírozó távirányítóval az Anal Fantasy kollekcióból, fekete színű. Ha anális játékát a következő szintre szeretné emelni, az Anal Fantasy® Elite kollekció a legjobb választás a kiváló anális stimulációhoz és a minőségi prosztata masszázshoz. Az ultra-higiénikus Elite szilikonból készült Elite kollekció teljesen biztonságos a test számára, ftalát- és latexmentes. Bármilyen nemhez tökéletes, az unisex kollekció lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyek hihetetlen izgalmakat és robbanékony eredményeket kínálnak!

Az Ultra-Hygienic Elite szilikon hihetetlenül sima, testbiztos, ftalátmentes, latexmentes és gyorsan felmelegszik testhőmérsékletre.

USB újratölthető - készen áll, amikor csak akarja! Könnyen és kényelmesen tölthető.

Rugalmas hegy - minden alkalommal derékszögben.
9 funkció + 2 rezgő elem - rezgés, lüktetés, eszkaláció - sok lehetőség kínálkozik az intenzív élvezetre.

Vezeték nélküli távirányító - Könnyen vezérelheti a P-Spot Pro-t egyetlen gombnyomással vagy távirányító nélkül.

Az Anal Fantasy Elite P-Spot Pro távvezérlő teljes élményt kínál két nagy teljesítményű motorral, amelyeket vezeték nélküli távirányítón keresztül vezérelhet. A tökéletesen elhelyezett motorok közvetlen stimulációt biztosítanak mind a prosztata, mind a perineum számára, míg a távirányító segítségével Ön vagy partnere könnyedén navigálhat mind a 9 rezgésmódban. Az ergonómikus kialakítás és a varrat nélküli szilikon hosszú távú tartósságot nyújtanak egyéni foglalkozások vagy partneri játék során.

Szakszerűen ívelt, hogy illeszkedjen testének kontúrjához és stimulálja az összes szükséges zónát. A rugalmas P-Spot Pro hegy és az erőteljes japán motorok egyidejű stimulációt és robbanásszerű eredményt nyújtanak. A P-Spot Pro távirányítóval vagy anélkül is használható, ha megnyomja az alap tápfeszültség gombját, és 9 rezgésmintában navigál.

Kezelési útmutató: Újratölthető a mellékelt USB-kábellel. A tisztítás az öröm után könnyű a Refresh Toy Cleaner és a meleg víz segítségével. Az Anal Fantasy Elite P-Spot Pro vezeték nélküli távirányító akkumulátorának kímélése érdekében ellenőrizze, hogy minden használat után kihúzta-e a hálózati csatlakozót.

Használati utasítás: Az Anal Fantasy Elite P-Spot Pro vezeték nélküli távirányítóval vagy anélkül is használható.

1. lépés: A bekapcsoláshoz nyomja meg és tartsa lenyomva az Anal Fantasy Elite P-Spot Pro bekapcsológombját. A tápellátás bekapcsolásakor a bekapcsológomb kék színnel világít.

2. lépés: Kapcsolja be és nyomja meg a bekapcsológombot 9 funkció végrehajtásához. Ha vezeték nélküli távirányítót használ, nyomja meg és tartsa lenyomva a távirányító bekapcsológombját a bekapcsoláshoz. Tartsa lenyomva a távirányító bekapcsológombját a 9 funkció végrehajtásához.

3. lépés: Az Anal Fantasy Elite P-Spot Pro és a Wireless Remote kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az egyes eszközök bekapcsológombjait, amíg a kék fény kialszik.

Az akkumulátor élettartamának megőrzése érdekében mindig nyomja meg a távirányító és a P-Spot Pro bekapcsológombját, amíg mindkét kék fény kialszik. Ha a távirányítót vagy a P-Spot Pro készüléket készenléti állapotban hagyja, lemerülnek az elemek.

Keresés