Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Anál plug, fenékdugó infók és vásárlási tanácsok

Anál plug, fenékdugó infók és vásárlási tanácsok A popsi dugó vagy anális dugó egyfajta szexuális játék, amelyet közvetlenül a végbélnyílásba helyeznek. Kifelé nézve egy ilyen eszköz némileg hasonlít a kúphoz, széles az alapja és keskenyebb a vége. Az anális eszközök, és butt plug feladata a végbélnyílás mélyén elhelyezkedő idegvégződések stimulálása. Ennek a stimulációnak köszönhetően a közösülés öröme kiterjedtebbé válik.

Használhatja a dugót az anális szex előtt vagy a maszturbálás alatt, hogy élénkebb érzéseket érezzen. A dugó több órás viselése az anális szex előtt segít a végbélnyílás megszokásában az idegen tárgyhoz. A dugó méretét és átmérőjét idővel meg kell növelni. Ha kellően nagy dugót lehet elhelyezni a végbélnyílásban anélkül, hogy kellemetlenséget okozna, elkezdheti az anális szexet.

A popsi dugó alkalmas mind férfiak, mind nők számára. Ezenkívül a férfiak számára ez egy nagyszerű módja a prosztata masszázsának, megelőző intézkedésként az impotencia ellen. Amint azt a gyakorlat mutatja, egy ilyen alkalmazkodás nemcsak szexuális jellegű, hanem pozitív hatással van a partnerek szexuális szférájának egészségére is.

Hogyan kell helyesen viselni a popsi dugót?

Először is, az INTIM CENTER szexshop üzlet és online webáruház szerint emlékeztetni kell arra, hogy az anál plug viselése előtt síkosítóra vagy egyszerű vazelinre van szükség. Ezt nálunk vagy bármelyik gyógyszertárban megvásárolhatja. Mivel a végbélnyílás a hüvelytől eltérően nem bocsát ki természetes kenőanyagot, itt további nedvességre van szükség a behelyezés előtt a dugó jobb behatolása érdekében.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a parafa használata előtt tanácsos óvszert felvenni és kenőanyagot felvinni rá. És csak ezután kezdje el használni ezt az eszközt. A dugót akár a hátán fekve, egy kis párnával a háta alatt, akár a térdén helyezheti be, kissé előrehajolva. A dugót óvatosan és fokozatosan kell behelyezni, a csúcstól kezdve. A kúp alakú dugónak köszönhetően a záróizom izmok teljesen ellazultak.

Tippek kezdőknek

Az első dolog, amire figyelni kell, a szamárjáték mérete. Ha csak a dugó használatát tervezi, akkor jobb, ha a kisebbtől indul ki, amelynek átmérője nem haladja meg az 2 cm-t. Jobb fekve beadni a kúpot, és igyekezzen a lehető legnagyobb mértékben ellazulni. A nagyobb 6-7 cm-es dugók a végbélnyílás tágítói is például anális szex előtt. Leginkább alkalmas tapasztaltabb partnerek számára, akik már régóta használják a végbélnyílás dugókat.

Az ilyen tárgyakat a felület típusa is megkülönbözteti. Eladó sima felületű és bordázott felülettel egyaránt megtalálható. A sima felület kezdőknek és finomabb érzetnek örvend. A bordázott felületet intenzívebb stimulációra tervezték. Az ilyen csatlakozókat leginkább olyan emberek használhatják, akiknek elég tapasztalata van ebben. Ha kezdő használja, nagyon sok síkosítóval tegye.

Az ilyen tárgyak leggyakrabban puha anyagból készülnek: latexből, orvosi gumiból, bőrből stb. Az ilyen anyagok segítenek elkerülni a végbél körüli mikro repedéseket és egyéb károsodásokat. Mivel a végbélbőr nagyon finom, különös gondosságra van szükség.

Ezenkívül az ilyen játékok rezgéssel bírhatnak, ami még jobban stimulálja és növeli az örömöt. Az ilyen dugók nemcsak anális dugóként, hanem hüvelyi dugóként is használhatók. Nagyon fontos szempont azonban, hogy nem használhatja ugyanazt a plugot ide-oda bedugva. A fertőzés vagy a gyulladás elkerülése érdekében külön dugóval kell rendelkezni a végbélnyílás és a hüvely számára. Vagy végső esetben használjon állandóan óvszert. Ne felejtsük el, hogy egy ilyen tárgy személyes dolog, ezért ne adja át másoknak, hanem szigorúan egyéni alapon használja.

Mi az anális dugó használata

Valójában a fenékdugó viselésének előnyei sokkal nagyobbak, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Bizonyos esetekben még a nőgyógyászok is javasolnak ilyen szexuális játékot. Szülés után néha túl nagy a távolság a hüvely falai között, ami miatt nagyon nehéz élvezni a szexet. A játék használata jelentősen szűkíti a hüvely falát, mivel az anális tér meg van töltve.

  • Szilikon, műanyag vagy akár alumínium análbotok, plugok és análgyöngysorok is vannak. Különböző méretű és kialakítású kényeztetők, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközt.
    Az emberek legfőképpen anális szex előkészítése kapcsán használnak anális tágítót, análplugot vagy análgyöngysort, viszont magas élvezeti értéke van az anális játékoknak, önmagában is. Ne feledd, ellentétben a hüvellyel, a végbél nem képes arra, hogy nedvesítse magát. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy kifejezetten sok síkosítót használj és minden esetben kisebb eszközzel kezd el ennek a területnek az izgatását és csak utána kerüljön sor a vastagabb, nagyobb eszközökre, vagy a péniszre.
    Az análplug formai kialakítása tökéletesen alkalmas arra a célra amire tervezték. Általában keskeny csúcsaik vannak, amelyek fokozatosan szélesednek, majd újra keskenyednek az anál kúp nyakához közeledve, így kényelmesen magában tudja tartani a végbél.
    Minden olyan análplug, análgyöngysor ami szilikonból, boroszilikát üvegből vagy rozsdamentes acélból készül jó választás lehet. Mindhárom anyagból készült anál kúpot használat után alaposan meg lehet tisztítani. Ez is fontos szempont a vásárlásnál, hiszen a higiénia a legfontosabb. Ezzel szemben a kemény műanyagból és akrilból készült análplug, análgyöngysor-ok érdesebb anyagfelületből készülnek, ami persze nem azt jelenti, hogy lemoshatatlan, de tisztítás szempontjából a fentiekben leírt anyag szerencsésebbek.
    A megfelelő méret kiválasztása kapcsán azt javasoljuk, hogy kezd egy kis mérettel. Ahogy egyre gyakorlottabb leszel és komfortosabban érzed majd magad az anális eszközzel, úgy növeld fokozatosan a méretet.

Vannak, akik a dugót viselik állandóan, mivel ez örömet okoz számukra. Mások már annyira megszokják, hogy nem nélkülözhetik. A dugót az anális izmok edzéséhez és a gyors izgalomhoz is használják, egyfajta előjátékként.

A dugó használatának további előnyei vannak

• A szülés folyamatának megkönnyítése. A kiképzett végbélizmok megkönnyítik az aranyér leadását és megakadályozzák az aranyér előfordulását , mivel a szülés idején erős feszültség van a végbélnyílásban, repedések jelentkezhetnek. A dugó használata elősegíti az anális izmok pumpálását, ami segít elkerülni az ilyen kellemetlenségeket.

• A fájdalom csökkentése a prosztatagyulladásban. Itt a parafa egyfajta masszírozóként működik, amely segít enyhíteni a betegség támadásait és enyhíti a fájdalmat.

• Az aranyér kiváló megelőzése mind férfiaknál, mind nőknél. Egy felnőtt játék gyakori viselése edzi a végbélnyílás izmait, javítja a vérkeringést, ez sokkal hatékonyabb, mint bármely fizikai tevékenység, mivel egynél több gyakorlat nem képes ilyen izmok pumpálására;

• További prosztata stimuláció vagy prosztata masszázs. Az a férfi, aki életében legalább egyszer kipróbált hasonló masszázst, soha nem adja fel.

Az ilyen stimulációnak köszönhetően az orgazmus sokkal fényesebb és gazdagabb, az erekció és az izgalom gyorsabban jön létre. Azt vették észre, hogy a pénisz kissé nagyobb lesz, a legerősebb vérrel való feltöltődés miatt. Emellett a nő orgazmusa egyre gazdagabbá és hosszabbá válik.

Azok a párok, akik régóta használják a popsi dugót, megjegyezték, hogy a közösülés hosszabb ideig, élénkebb érzésekkel és vágyakozással jár, mint a dugó használata előtt. Az ilyen termékek jó serkentői a szexuális vágynak, különösen azoknak a partnereknek, akik már régóta együtt vannak, és elvesztették a pikantériát és a változatosságot a szexben.

Nincs különbség a női dugó vagy a férfi dugó között. Néhány párnak annyira tetszett a popsi dugó, hogy a hagyományos szexnél is használják. A szexuális öröm mellett megjegyezték, hogy a popsi dugó tökéletesen helyreállítja a prosztata működését, segít elkerülni az idő előtti impotenciát.

A pszichológusok szerint az ilyen szexuális játékok nemcsak felszabadítják a partnereket, hanem lelkileg is közelebb hozzák őket egymáshoz, mivel a jó minőségű szex messze áll a stabil és erős kapcsolat utolsó pontjától. Azok számára, akik hosszú ideje házasok és elvesztették korábbi szikrájukat, egy ilyen játék egyfajta közös hobbivá válik, amely segít visszanyerni a partnerek egymás iránti érdeklődését és vágyát.

Keresés