Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Anális eszközök, popsi kényeztetők

Az anális játékok és szex eszközök között többféle stílusú és formájú anál vibrátort, plug-ot, tágítót, golyót, pálcát, botot találsz. Válaszd ki a neked szimpatikust. Az alábbi kategória lista segít neked:

Rendezés:

POPSI IZGATÓK AZ ANÁLIS ÖRÖMSZERZÉSHEZ

Az anál eszközök és tágítók a végbélnyílásnál elhelyezkedő erogén zónát izgatják. Sokan nem ismerik és sokan tabunak is tartják az anális szexuális formát, de aki megismerkedik vele az biztosan új színt visz bele a mindennapjaiba! Nem érdemes kimaradni az e fajta örömszerzésből.

Amire figyelni kell: mivel a popsi nem ad természetes síkosítást, így legyen mindig kellő síkosító a behatoláshoz. Keresd a szexeszközöket az intimcenter-ben és éld át velük többször is a gyönyört. Rád várnak az anál golyók, vibrátor és vibrátor nélküli anális eszközök.

Az anális játékok erotikus kiegészítők, amelyeket a végbélnyílás és a körülötte lévő terület izgatására terveztek. Ebben a zónában nagyszámú érzékeny végződés összpontosul, ezért a végbélnyílás és a perianális zóna stimulálása kellemes érzések egész sorát keltheti az intimitás előtt, szerelmeskedés közben és közvetlen orgazmussal. Az ilyen modellek megkülönböztető jellemzői a szűkített élek a lyukba való könnyű behelyezés érdekében, valamint a széles alap, amely megakadályozza, hogy a játék beleessen.

Miért van szükségünk anális játékokra?
Először is, az érzékeny területek stimulálására. Segítenek „felébreszteni” a végbélnyílásban megbúvó idegvégződéseket, élénkebb érzést biztosítva az intimitásból vagy a maszturbációból.
Másodszor, anális játék vásárolható a nők hüvelyének szűkítésére. Ha ugyanazt a dugót bedugják a végbélnyílásba, a hüvely lumenje beszűkül, ami hihetetlen érzeteket kelt mind a nőnek, mind a hozzá belépő partnernek.
Harmadszor, a teltségérzetért, ami többszörösen növeli az izgalmat. Egyes kiegészítők akár több órán keresztül is bent lehetnek, a vibrációs opciók pedig a legváratlanabb helyeken is használhatók, bármikor orgazmust érezve.
Negyedszer, az esztétika miatt. A végbélnyílásba lófarokkal behelyezett kristályok izgatják a képzeletet, különleges hangulatot teremtenek a szerelmi játékhoz.

Az anális játékok típusai 

A legnépszerűbb lehetőségek kezdőknek és haladóknak:
- Vibrátorok a végbélnyíláshoz - kiegészítők fallosz formájában, amelyek a vibráció miatt izgalmat és többszörös orgazmust adnak;
- Stimulánsok, dugók, karácsonyfák – fokozzák az élvezetet, különösen, ha orgazmus közben nyerik ki őket;
- Dugók a végbélnyíláshoz (dugók) - klasszikus hüvelystimulációhoz használható, a dugó segít szűkíteni a hüvelyt + sok kellemes érzést kelt;
- Anális játékok gyűrűvel a tagon ("mindenhatóság gyűrű") - kettős élvezet férfiaknak, a herezacskó, a pénisz alapja és az anális terület stimulálása;
- Nyitható dugók - belül kinyitva az érzelmek teljes skáláját adják a stimulációból;
- A peremdugók izgalmas kiegészítők, amelyek a felni érzetét keltik. Lágy simítások a nyelvvel, gyengéd stimuláció, amely áhítatot és kellemes meleget ad;
- Alagutak - hozzáférést biztosítanak egy nyitott végbélnyíláshoz, lehetőséget adnak a végbélnyílás szondázásával járó játékokra.

A szakértők azt javasolják, hogy vásároljanak anális játékokat különféle intimitásokhoz, hogy új érzelmeket szerezzenek a szokásos szerelmeskedésből, önkielégítésből, kiberszexből és bármilyen más élvezetből.

Keresés