Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Popsikényeztető butt plug anális játékok

Popsikényeztető butt plug anális játékok Anális játékok legismertebb játéka a fenékdugó. Ezek sokoldalú szexeszközök férfiak és nők számára. Úgy tervezték, hogy stimulálják a test egyik legérzékenyebb területét. Segítségükkel jelentősen kibővítheti a szex tapasztalatait, változatosságot adhat az ismerős intimitáshoz.

A popsi dugók vagy dugók olyan szexuális játékok, amelyek teltségérzetet adnak neked. Használható anális szex előkészítésére vagy külön elemként. Vannak különböző átmérőjű modellek. Férfiak és nők egyaránt használhatják.

A fenékdugó arra szolgál, hogy fájdalom és kellemetlenség nélkül stimulálja a test finom részét. A jól átgondolt forma megkönnyíti a dugó behelyezését a bőr sérülése nélkül. A merítési folyamat nagyon izgalmas, és a benne lévő tárgy érzése felejthetetlenné teszi az erotikus kalandot.

Fenékdugó
A popsi dugó nélkülözhetetlen játék minden pár számára. Vele kell elkezdeni az anális szex örömeinek tanulmányozását. Segíteni fog egy ilyen folyamatra való felkészülésben, világosabbá teszi az élményt.

Az anális simogatás első tapasztalásakor egy keskeny lyukban lévő idegen tárgy feleslegesnek tűnhet. A kellemetlen tapasztalatok az ösztönök ösztönzéséhez kapcsolódnak. Ezért szükséges az anális dugó bevezetése. Használata kiküszöböli a belek kiürítésére való törekvést, megszünteti a fájdalomtól való félelmet és segít ellazulni. És amikor a test már megszokta a parafát, akkor kísérletezhet más tárgyakkal.

Butt plug teljességet nyújt, érdekesebbé teszi a mindennapi tevékenységeket. Például, ha a nő testében van dugó, a vaginális szex szórakoztatóbbá válik. A női kebel szűkül, és minden mozdulat erőteljesebbnek érezhető. Ha a dugó a férfi testben van, akkor stimulálja a prosztata mirigy területét, ami szintén új élményeket ad.

Az anális dugó segítségével diverzifikálhatja a szexet egy párban. Bevezetése nagyszerű előjáték lesz, segít közelebb hozni a partnereket egymáshoz, nagyobb érzelmi intimitás kialakulásához. De használhatja a popsi dugót a maszturbációhoz is. A nem konvencionális kísérletek szerelmeseinek pedig örülni fognak a viseléshez szükséges fenékdugók, amelyek teljesen láthatatlanok a ruhák alatt.

Butt plug választás üzletünkben
• Kezdőknek. Az első fenékdugót kis átmérővel kell megvásárolni. Vannak olyan modellek, amelyek szélessége legfeljebb 3 cm. Egy ilyen dolog nem okoz félelmet, ugyanakkor tökéletesen teljesíti funkcióit.
• A szerelmesek számára. A közepes méretű azok számára alkalmas, akik szeretik az anális szexet. Kipróbálhatja a popsi dugós készleteket, amelyek különböző méretű modelleket tartalmaznak. Érdemes különböző merevséggel kísérletezni, a hajlékony és szilárd tárgyból származó érzések teljesen mások.
• A kísérletezők számára. Hosszabbítással vagy rezgéssel ellátott dugós dugók jelentik a megoldást azok számára, akik mindig valami újat keresnek. A szokatlan funkciók nagyon népszerűvé teszik a szexuális játékszereket, és egyetlen szexuális kapcsolat sem nélkülözheti.

Anális dugót vásároljon magának
Bármilyen tárgynak a végbélnyílásba történő bevezetését nem szabad sietni. A lyukat lassan, hirtelen mozdulatok nélkül ki kell szélesíteni. Feltétlenül kenőanyagot kell használni, ez megvédi a bőrt a sérülésektől.

Az anális dugókat minden használat után meg kell mosni. Fontos, hogy az összes váladékot eltávolítsuk a felszínről, hogy baktériumok ne fejlődjenek ki bennük.
A popsi dugó egy szexuális játék egyedi használatra. Nem ajánlott másoknak továbbadni. De ha ez nem kerülhető el, feltétlenül fertőtleníteni kell a felületet.

Üzletünkben több tucat popsi dugót gyűjtöttünk össze különböző anyagokból. Ezek a világ vezető gyártói termékei. Mindegyik biztonságos használata, alkalmas gyakori használatra. Csikkdugót nemcsak magának vásárolhat, hanem ajándékként is. A strasszos dugók különösen relevánsak lesznek egy ilyen bemutatón.

Keresés