Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ápolónő szerepjáték jelmezben jobb lesz a szex

Ápolónő szerepjáték jelmezben jobb lesz a szex A nővérke vagy orvos jelmez kiváló megoldás egy játékos és mérsékelten szigorú hölgy képére, aki a legalaposabb erotikus diagnózist végzi, hihetetlenül kellemes megelőző eljárásokat ír elő, injekciót ad be, gyógyszert írt fel és gyógyít is.

Biztos sokunknak megfordult már a fejében az a fantázia, hogy orvossal vagy egy nővérrel szexel. Akik tagadják, hazudnak. Természetesen, amikor legyűr minket egy betegség, és az orvosi rendelőben vagyunk, állapotunk nem túl kedvez a szexuális gondolatoknak, különösen, ha az orvos egy morcos öregember. De mi van akkor ha a feleséged egy szexi nővérruhát visel?

A férfiak hihetetlen izgalmat érezhetnek egy fehér kabátos és más egyenruhás nő láttán. Izgalmas átadni magad egy szexi nővér finom kezeinek, aki gondosan megvizsgál és kezel.

Nővérjelmez állhat egy nyitottabb kis rövid szoknyából felsővel, amely kiemeli a mellkast, piros kereszttel díszítve. Vagy ez egy fehér színű, szorosan testhez simuló mini ruha, hangsúlyozva az alak minden kerekségét. Vagy lehet egy klasszikus fehér kabát, amely alatt semmi más nincs, vagy szexi fehérneműszett, vagy finom, erotikus ing, ruha. Ha merészebb szerelésre vágyik ragasszon piros latexszalagot a mellbimbókra, hozzá fehér mini szoknya, hosszú fehér kesztyű a könyökig, és hosszúszárú fekete csizma.

A pántok és fűzők segítenek, hogy tökéletesen passzoljon rád az adott darab. Függetlenül attól, hogy milyen testalkattal rendelkezik, biztosan megtalálja a tökéletes szettet magának. Ne feledje, hogy webshopunk különböző kiegészítők széles választékát kínálja, például fehér kesztyű, csipke bugyi, átlátszó melltartó, mellemelő vagy mellbimbómatricák. Minél több tartozékot használ, annál hitelesebb lesz az összkép.

A különböző szexuális játékok tartóssá teszik a a párkapcsolatot. Senki sem akar visszamenni az ágyba, ha másodpercről másodpercre tudod, mi fog ott történni. Lepje meg partnerét különféle erotikus ékszerekkel és jelmezekkel, szexi fehérneműkkel, amelyek beindítják a fantáziát. Találjon ki mindenféle forgatókönyvet a szerepjátékokhoz, mondja el őket partnerének, vagy váratlanul vesse bel magát és, a hatás nem marad el.

Különböző jelmezek - minden ízléshez és alakhoz. Webshopunkon több tucat nővérszettet talál, mint a klasszikus felső + szoknya kombináció, csábító egyrészes ruhák, extra rövid ruhák mély nyakkivágással, átlátszó csipkével. A legtöbb változat fehér színű és piros orvosi szimbólumokkal díszített. Adjon hozzá kiegészítőket az orvosi fétis részből, és adja át magát az élmények.

Az Intim Center webshopján és az üzletben is számtalan márkát talál: Obsessive, Chilirose, Cottelli, Softline, Khimera, stb. Szállítás 1-2 munkanapon belül Magyaroszágon. Csakis eredeti, a legjobb minőség, számos pozitív értékeléssel.

Szerepjáték, amely szenvedélyessé teszi a szexet

Mik azok a szerepjátékok? Általánosságban elmondható, hogy a szexuális szerepjáték olyan tevékenység, amelyben két vagy több ember meghatározott szerepet ölt, és szexuális fantáziáik alapján forgatókönyveket alakít ki. A „forgatókönyv” szót azonban nem szabad szó szerint érteni. Egyes esetekben a játék előre részletesen kidolgozható. Másoknál csak improvizáció egy adott szerep keretein belül.

A kulcsszó itt a fantázia. Ezért egyes játékok tartalmazhatnak különleges jelmezeket és szexuális kellékeket, míg mások nem. Vagyis a partnerek megszokott viselkedésének megváltoztatása szex közben már játéknak tekinthető. Tehát ebbe beletartoznak az agresszívebb viselkedéssel kapcsolatos kísérletek, sőt az úgynevezett piszkos beszéd is.

Minek játszani?

Az első és legnyilvánvalóbb ok az, hogy a játék változatossá teszi a szexuális életet. Igen, eleinte felforrnak a szenvedélyek, és a partner puszta jelenléte égető vágyat ébreszt. Azonban gyakran idővel az intenzitás alábbhagy, és ez a szeretett, de már ismerős lény már nem okoz érzések viharát. Vagy a szex túlságosan ismétlődővé és érdektelenné válik. Itt jönnek segítségül a játékok.

Némelyikükben úgy tűnik, hogy a partnerek visszatérnek a kapcsolat elejére. Ebben az esetben általában újrajátsszák a csábítás szakaszát. Más esetekben új érzések megszerzésére irányulnak. Itt szexjátékok vagy szokatlan gyakorlatok jöhetnek szóba, mint például a kötözés vagy a dominancia és az alávetettség.

Egy másik előny inkább pszichológiai tulajdonság. A lényeg az, hogy a játék során a partnerek megvalósíthassák régóta fennálló szexuális fantáziájukat. Ez egyfajta megszabadulás a rögeszméktől. Az eredmény felszabadulás, megkönnyebbülés és természetesen öröm.

Nos, az utolsó fontos dolog a kapcsolatok erősítése. Először is, mert a titkos vágyak megvalósítása általában a pár titkává válik. A titkok pedig közösségi érzést adnak. Másodszor, ha egy partnerrel játszik, az ember legyőzi a kísértést, hogy megkapja, amit akar. Az ágyában már egy idegen, és a szenvedély régóta tárgya, és bárki más. Természetesen azzal a feltétellel, hogy ez a bárki készen áll a javasolt kísérletekre.

Keresés