Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor szopógép Autoblow 2+ Extra complete A

Ár:
54.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Gyártó: Autoblow
Egy igazán különleges készülék mely az orális kényeztetést modellezi le igen élethűen és hatékonyan. A készüléktestben lévő motor hossz irányban mozgat két rugós testre szerelt gyöngysort, amik közé egy a felhasználó méretének megfelelő, kiváló minőségű bőrszerű betét kerül, ebbe kerül a pénisz, a gyöngyök pedig azt stimulálják hosszanti mozgásukkal, akár nagyon gyors mozgásukkal.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A készülék más kivitelben létezett már eddig is (MTX1 Robotic Mouth), de annál több probléma is felmerült. A legfontosabb az eltérő méretekből fakadó esetleges használhatatlanság volt, másrészt a motor működtetése igen sok energiát visz el, így állandóan egy halom bébi elemet kell beraktározni, és végül, a minősége sem ütötte meg a ma elvárt szintet.

Ezek a gondok az Autoblow 2. maszturbátornál nem merülnek fel, mert három eltérő méretű betéttel rendelhető a készülék, valalmint lehetséges a betétek cseréje is, külön is kaphatók. Az elemeket adapteres áramellátás váltja ki, ami ugyan zsinor csatlakoztatását teszi szükségessé, de a mellékelt zsinor elég hosszú, és így nincs költség az elemeken.

A tisztítással sincs sok gond, a zárt betét könnyedén kivehető a készülékből, elmosható, száradás után pedig újra használható (a mosdatáshoz elég a szappanos langyos víz).

Inyenceknek jó szívvel ajánljuk!

"A" méretű betéttel szerelt készülék 7,5 cm - 10 cm közötti pénisz körméretre (bármely hosszra) 
Három méretben rendelhető "A" - "B" - "C"
Az alapkészülék hossza: 22,9 cm
Átmérője: 10,7 cm
Szabályozható sebesség
Nem vízálló
Cserélhető betét
Könnyen tisztítható
Gyöngyök mozgási hossza: 10 cm
A gyártó 500 óránál hosszabb működést igér, ez nem vonatkozik a betétre, annak élettartama függ a felhasználó méretétől és a hsználat intenzitásától is
Néhány kérdés és válasz:

Tartós ez a készülék?

Az eszköz elég robosztus, nem kicsi és nem is különösen könnyű, de működik, és megteszi amit igér. A gyártó 500 óránál hosszabb működést igér, ez nem a betétre vonatkozik, annak élettartama függ a felhasználó méretétől és a hsználat intenzitásától is.

Vibrál?

Nem, az Autoblow 2. nem vibrációval stimulál, hanem a gyöngyök mozgásával.

Hogyan is működik?

Ez egyszerű, csak be kell dugni az adaptert a feli csatlakozóba, a másik végét a készülékbe, majd szükséges lesz egy merevedőfélben lévő péniszre, amit bele kell tenni a puha nyílásba, ha nehezen megy, egy kis sikosító segít, majd bekapcs. A többi már a készülék dolga, amit akár fogni sem kell.

Hangos ez a masina?

Igen. A többi szexuális segédeszközhöz képest mindenképpen, mert a működése mehanikára épül, a hanga körülbelül mint egy ablaktörlőlapáté.

Biztonságos a használata?

Teljesen, bár a készülék a hálózatról táplálkozik, de a készülékbe csak alacsonfeszültség jut, ami veszélytelen használójára, viszont fontos hogy a készülék nem vízálló, tehát sem kádban, sem a zuhanykabinban nem használható, na jó, szárazon igen. Maga a betét sem jelent veszélyt, a legjobb alapanyagokból készülnek, amik teljesen bőrbarátok.

Könnyű tisztítani?

Nagyon. A betét könnyedén kijön a készülékből, elmosható, majdd miután magától megszárad, sima kukoricakeményítős hintőporral beszorva, száraz helyen tárolva, sokáig kitarthat.

Vásárlás és személyes átvétel budapesti üzletünkben, termékmegtekintéssel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetési mód is rendelkezésedre áll.
Bizonyos, hogy örömet akarsz magadnak szerezni, ebben jó segítség lesz a termék!

Külső raktáron Igen
Termék címkék: maszturbátor, szopógép

Keresés