Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Automata rezgő péniszpumpa Realov smart penis pump

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. május 19.
Gyártó: Realov
Szuper péniszpumpa! Automatikusan működő, LCD kijelzővel ellátott péniszpumpa. Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a beépített vibrátoros motor hatására fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása szabályozható. 
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A rezgés intenzitása fokozza a barlangos test vérellátását. Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető.
A kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így maszturbátorként is használható. 

A Smart Pump működése nagyon csendes, USB-kábellel újratölthető, és a henger és a hüvelyek tisztításához könnyen szétszerelhető. Minden használat előtt és után tisztítani kell antibakteriális tisztítóval és szexuális segédeszköz tisztítóval.
Vízálló, de a fejrészt vízbe vízbe tenni tilos, illetve szlikon alapú sikosítók használata sem javasolt. Jó lesz a Automata rezgő péniszpumpa Realov smart penis pump eget rengető élvezetekhez és szexhez, de biztos ami biztos, nézz mellé még egy Péniszpumpák terméket.

A viszonylag hosszú henger tetjén lévő fekete fejrésznek több funkciója is van. Egyrészt találunk rajta egy kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőt ami a használat során több információt is megjelnít számunkra, illetve három gombot amivel a készülék vezérlése lehetséges.

A három gomb közül az első lenyomva tartásával a be és kikapcsolást intézhetjük. Miután először lenyomva tartjuk bekapcsol a kijelző, ekkor újbóli megnyomással el is indul a levegő kipumpálása a hengerből, aminek mértékét a jelzőn két tizedes pontossággal nyomon követhetjük negatív előjelű kpa értékkel. A pumpálási folyamatot bármikor leállíthatjuk és újraindíthatjuk ugyanazon gomb megnyomásával, illetve ki is ereszthetjük a levegőt a középső gombbal. Ezt hívják manuális módnak.

A smart módban lehetőségünk van arra, hogy egy beállított időintervallumban működjön a pumpa, akár úgy is, hogy közben rendszeresen csökkenti a nyomást, majd pedig újra növeli azt a program. Ekkor megadhatunk egy maximális értéket, aminél tovább nem növeli a negatív nyomást a hengerban. Ehhez a manuális módban, amikor elérjük a kívánt vákuum szintet, lenyomva kell tartanunk a harmadik, jobb szélső gombot, amit a kijelző egy kéz ikonnal igazol vissza. Ezután ha újra lenyomjuk a harmadik gombot indul az automatikus edzésprogram. A jobb felső sarokban 20:00 perctől vissza felé számolva. A bal felső sarokban is van egy percjelző, amit a smart mód működése közben beállíthatunk egy maximum 10 perces értékre, amíg újra és újra lejátszódik a pumpálási-leeresztési folyamat. A beállításhoz, a smart mód működése közben kell nyomogatnunk a harmadik gombot. Remélem nagyjából érthető volt a leírás, és így a dolog működése is.

Az eszköz a levegőpumpa működéséhez szükséges energiát a fejrészben lévő, beépített akkumulátorból nyeri ki, amit a dobozban lévő USB-s töltőkábel segítségével tölthetünk fel.

Találunk még egy igencsak kis mértű péniszgyűrűt is a csomagban, de az csak nagyon kis mértekkel rendelkezőknek tudunk ajánlani.

Igazán prkatikus, jó kis termékről van szó, bár a körítés, a csomagolás, vagy például a termékfotók nem igazán felelnek meg a kor követelményeinek. Viszont azt hiszem, ez a szerencsésebb leosztás, mármint jobb így, mint ha a termékfotók és a csomagolás nagyszerű lenne, a tartalma pedig... sajnos erre van több példa, igyekszünk is kerülni az ilyen holmikat.

 • Teljes hossza: 32 cm
 • A henger 22 centiméterig skálázott
 • A henger belső átmérője: 6 cm (ez felfelé haladva kissé szűkül)
 • A szilikonmandzsettán található nyílás átmérője: 2,7 cm (rugalmas, tágul)
 • Erős automatikus pumpa
 • Csendes működés
 • Manuális és SMART üzemmód
 • Gyors leeresztő szelep
 • Nem vízálló kivitel
 • Háttérvilágított LCD kijelző
 • Akkumulátoros áramellátás
 • USB-s töltőkábel a dobozban
 • Töltési idő: 120 perc
 • Működési idő egy töltéssel szintén ennyi
 • Anyaga: ABS műanyag, a mandzsetta szilikonból készült

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Színtelen
Anyag TPE/TPR
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Termékcsoport péniszpumpa
Hossz 31 - 35
Átmérő 6 - 6,9

Keresés