Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Az anális gyöngyök jó kis popsi izgatók

Az anális gyöngyök jó kis popsi izgatók Az anális gyöngyöket, gyöngyöket és gyöngyöket egyaránt használhatják nők és férfiak egyaránt. Fel lehet használni a végbélnyílás erogén zónáinak stimulálására a közösülés során, a maximális izgalom elérésére és a közösülésre való felkészülésre.

Az anális gyöngyöket, gyöngyöket és gyöngyöket egyaránt használhatják nők és férfiak egyaránt. Fel lehet használni a végbélnyílás erogén zónáinak stimulálására a közösülés során, a maximális izgalom elérésére és a közösülésre való felkészülésre. Valójában ez egy speciális szexuális játék, amely egy bizonyos gömbkészlet, amelyet erős vagy kötélen rögzítenek, rugalmas vagy merev szexjátékokkal. Ezenkívül maguk a gömbök is eltérő vagy azonos átmérőjűek lehetnek. Főleg műanyagból, latexből és szilikonból készülnek.

Elérhető gyöngysorok

Az análfüzéreket popsigyöngyöket a végbélen keresztül kell a fenékbe behelyezni. Ezt követően fokozatosan eltávolítják őket. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen stimulálja azokat az erogén zónákat, amelyek a végbélnyíláson belül és a záróizom körül helyezkednek el. Ezenkívül a termékek felhasználhatók orgazmus elérésére és a szexuális izgalom jelentős növelésére. Mint már említettük, ma különböző átmérőjű golyókat vásárolhat, amelyek segítségével az anális csatorna izmait ellazíthatják az anális szex megkezdése előtt. Érdemes megjegyezni azt is, hogy vannak olyan gyöngyök, amelyek rezgésstimuláló eszközökkel vannak felszerelve.

Szinte az összes ilyen típusú lánc végén gyűrű és vége van. A gyűrű lehetővé teszi a gömbök könnyű eltávolítását, elkerülve, hogy a végbélbe essenek. Ha nincs ilyen kiegészítés, akkor folyamatosan gondosan figyelemmel kell kísérni a végbélnyílásba juttatott golyók számát. Néhány láncot használat után nehéz behelyezni. Ebben az esetben a gyártók maguk javasolják óvszerrel együtt történő használatukat. Ezenkívül csak sok kenőanyaggal szabad használni, csakúgy, mint a dugókat.

Alkalmazás közösülés közben

A golyókat az intimitás után, közben és előtt is beadhatjuk. Minden az Ön egyéni igényeitől és vágyaitól függ. Használat előtt feltétlenül kezelje a terméket kenőanyaggal. A legjobb, ha vízalapú terméket használunk. Érdemes megjegyezni, hogy a kenőanyagok keresése nem okoz sokáig szenvedést - bármelyik szexboltban nagy számban vannak ilyenek. Emlékeztetni kell arra, hogy vannak olyan speciális gyógyszerek, amelyek anális szexet szánnak. Rendkívül óvatosnak is kell lennie: az első használat előtt rendszeresen fertőtlenítővel kell kezelni a játékokat, majd szappannal és vízzel le kell öblíteni. Ne felejtse el öblíteni a láncot meleg szappanos vízzel használat előtt és után.

Ha mindent jól csinál, kezdjen el hallgatni a saját testére, garantáltan sok örömet szerezhet, és megmentheti magát az esetleges bajoktól. Az apró sebek és egyéb problémák mind a szenvedély rohamában, mind a lánc használatának képtelenségében jelentkezhetnek, ami gyakran előfordul azoknál az embereknél, akik először használják őket.

Keresés