Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Barely legal - raven stroker - brown - alternate package vagina

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

Bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, realisztikus kialakítású, vaginát formázó testnyílással ellátott, egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Szex és önkielégítés közben is jók a Vibrátor nélküli maszturbátorok kategória termékei, és ez az árucikk is.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. A Maszturbátor Barely legal - raven stroker - brown - alternate package vagina egy jó választás, de jártál már szexshopban, vagy csak online rendeltél? Itt a ideje hogy Magyarország első szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart.

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 7 - 7,9
Hossz 11 - 15
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés